יחסית למה שמגיע ללהקות האלה.... פורום יבש....
I InnocenceLost New member 19/7/07 #3 רון רון אני לא אתן לך לקחת פה תעניינים לידיים ולעשות מזה פורום סטייל אביב גפן 2 פה אני עוד מצליחה לעקוב אחרי הכל, שם כבר נשבר לי מזמן
רון רון אני לא אתן לך לקחת פה תעניינים לידיים ולעשות מזה פורום סטייל אביב גפן 2 פה אני עוד מצליחה לעקוב אחרי הכל, שם כבר נשבר לי מזמן
J Jack the Stripper New member 20/7/07 #4 הפורום באמת גוסס. ומגיע ללהקה הזאת יותר. יש לכם רעיונות איך לעורר את הפורום? קחו יוזמה. עבדנו קשה כדי להפוך את הקומונה לפורום. בואו לא נתן לזה למות כ"כ מהר.
הפורום באמת גוסס. ומגיע ללהקה הזאת יותר. יש לכם רעיונות איך לעורר את הפורום? קחו יוזמה. עבדנו קשה כדי להפוך את הקומונה לפורום. בואו לא נתן לזה למות כ"כ מהר.
ח חצלציל קסם New member 20/7/07 #5 אפשר לעשות "החוליה החלשה" בין השירים של PT ואח"כ אולי גם בין אלבומים.. הבעיה שלא כולם מכירים את כל הדיסקוגרפיה העשירה של PT (כולל אותי) ולפחות באבומים הראשונים תהיה היענות דלה יחסית (לדעתי). אין לי בעיה לקחת את הפינה על עצמי.
אפשר לעשות "החוליה החלשה" בין השירים של PT ואח"כ אולי גם בין אלבומים.. הבעיה שלא כולם מכירים את כל הדיסקוגרפיה העשירה של PT (כולל אותי) ולפחות באבומים הראשונים תהיה היענות דלה יחסית (לדעתי). אין לי בעיה לקחת את הפינה על עצמי.
J Jack the Stripper New member 20/7/07 #6 היה לנו פה החוליה החלשה ועוד כמה פינות כאלה. נראה שכולם עצלנים מדי בכדי לענות או לקחת על עצמם. =/ או שאולי באמת כולם כלכך עסוקים בזמן האחרון ואין להם זמן להכנס לפה.
היה לנו פה החוליה החלשה ועוד כמה פינות כאלה. נראה שכולם עצלנים מדי בכדי לענות או לקחת על עצמם. =/ או שאולי באמת כולם כלכך עסוקים בזמן האחרון ואין להם זמן להכנס לפה.