יחסי אחים

eris1515

New member
יחסי אחים ../images/Emo13.gif

ההורים שלי החליטו לנסוע לבית מלון...עכשיו נשארתי אני פה עם אחיות שלי- וזה הזמן לקרב לבבות
.. יש לכם רעיונות איך אפשר להעביר איתן את ה-3 ימים האלה בלי ריבים לשם שינוי

מסיבה../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

אולי לעשות סקר אצל האחיות מה בא לכל אחת לעשות שאפשר ביחד, כמו ללכת לים, לראות סרט בדי וי די או בקולנוע, לעשות ספורט ביחד, לבשל, מסיבת פיג'מות וכאלה... ואז לעשות תכנון משותף של מתי עושים מה.

Jen74

New member
זה תלוי...

בת כמה את? בני/ות כמה הם/הן? כמה אחים ואחיות בסך הכל יחד איתך בחופשה? ההורים הגבילו אותך לגבי שעות שינה? מסיבות - אסור/מותר. השאירו לך כסף לקניות? יש מבוגר אחר למקרה חירום שאפשר להיות איתו בקשר? אני לא זוכרת בדיוק בת כמה הייתי כשההורים שלי נסעו פעם ראשונה לחו"ל והשאירו אותנו, 4 אחים לבד. אבל הייתי לפחות בת 13 ואחי הקטן היה לפחות בן שנה וההורים של אמא שלי הגיעו להיות איתנו. אבל למרות שהיו מבוגרים אחראים בבית, אני זאת שהייתי הכי אחראית. אני עשיתי את הקניות, הכביסות והנקיונות ואני טיפלתי באחי הקטן יותר מאשר סבא וסבתא שלי. אחי, שגדול ממני בשנתיים, התעסק בעניינים שלו ולא עניין אותו כל כך מה קורה בבית. אחותי, שקטנה ממני בשלוש שנים עזרה ככל שיכלה והשתדלנו לא לריב כמו שבדרך כלל היינו רבות.
האח הקטן, קטן ממני ב- 11 שנים - כאמור, היה די בהשגחה וטיפול שלי רוב היום. אמא שלי סיפרה במשך תקופה ארוכה אחרי שהם חזרו, שאיך שהם נכנסו הביתה, סבא וסבתא שלי כבר חיכו עם התיקים ליד הדלת ופשוט ברחו
כנראה שבכל זאת שיגענו אותם.

eris1515

New member
../images/Emo6.gif

פשוט ברחו...חחחחחחחחחחח אהבתי
לא יפה מצידים ככה לברוח
אמ... אני בת 16 וחצי והן-אחת בת 13 והשניה בת 9 אמ... אני...אחותי....אחו...לא לא שניה,מחדש...אני,אחותי,אחותי,אה.....ואחי
לא אין הגבלה בשעת שינה
אמ...עדיף שלא מסיבה
וכן,השאירו כסף
וכן,יש מישהו מבוגר לכל מקרה חח

Jen74

New member
את יכולה לעשות להם "קייטנת בבית"

כל יום לקבוע נושא לפעילות. יום תחפושות יום איפור (האח בטח לא יתלהב מהרעיון אבל אפשר אולי למצוא לו איפור של דרקולה, זומבי או משהו שמתאים) יום משחקי קופסה (ולא, אני לא מתכוונת לקופסה הזאת שיוצאים ממנה חוטים לחשמל ולכל מיני ושמתחברת לאינטרנט)
יום ספורט (רצוי לצאת איתם עד 10 בבוקר, כן! להעיר אותם בשש בבוקר) ולצאת להליכה ספורטיבית מסביב לשכונה, לשחק כדורסל, ללכת לחוף הים לשחק מטקות וכו'. יום יצירה - ציור, פיסול בחימר, בעיתונים. תקחי רעיונות מפליירים של קייטנות שמפרסמים את לוח הפעילות שלהם ויהיו לך מלא רעיונות. אם אחד מכם מבין קצת בבניית אתרים או פוטושופ, תוכלו להכין ביחד אתר יפה או להכין מגזין של הבית עם חדשות מעניינות. תכינו להורים עיתון שמציג את החוויות שלכם מהחופשה בזמן שהם לא היו בבית. תכתבו להם את חדשות הבית וחדשות השכונה, מה קרה בשכונה בזמן שהם לא היו בבית. כל מיני רכילויות עסיסיות על השכנים
זה בינתיים מה שעולה לי בראש.

eris1515

New member
חחח

השתמשתי קצת מכמה רעיונות שהבאת-ה-3 ימים האלו נגמרו סוף סוףףףףףף
תודה

Jen74

New member
../images/Emo6.gif כל הכבוד לך...

הלוואי והבנות שלי היו לוקחות אחריות על האחות הקטנה שלהן. אבא שלהן התחיל לעבוד מחוץ לבית לאחר תקופה ארוכה מאוד שהיה עובד מהבית והן התרגלו לא לעשות כלום בבית ולא לעזור עם האחות הקטנה שעולה לכיתה ב'. אם היו רק שלושת הגדולות (תאומות בנות 13 ובת כמעט 12), לא היתה שום בעיה אבל הקטנה עדיין צריכה עזרה והשגחה ובשביל זה טוב שיש לה שלוש אחיות גדולות שאמורות לעזור לה. אבל בפועל מי שהכי הרבה עוזרת לנו עם האחות הקטנה ועוזרת לה בכל מיני דברים זאת דווקא האמצעית. האחיות בנות ה-13 לא מוכנות לעזור איתה והן טוענות שהיא ילדה מעצבנת ונודניקית. הייתי שמחה לו היו לוקחות קצת יוזמה ואחריות ועוזרות עם האחות הקטנה.

eris1515

New member
../images/Emo13.gif אז...

תנסי להגיד להם שאת היית רוצה שהם קצת יעזרו לאחותם הקטנה וזה... אם זה לא יעזור תנסי לשחד אותם בהתחלה...זה תמיד עובד
תודה לך

למעלה