יחסי אחים

anat30g

New member
יחסי אחים

פשוט לא יכולתי לעמוד בפיתוי ואני שולחת את התמונה הזאת שקיבלתי מdroli מפורום הורים לילדים ביסודי... שכפי שאתם רואים עוסקת ביחסי אחים... התמונה הזאת כנראה הגיעה מחול - כי הכותרת שלה היא: Why Markers Don´t Make Good Christmas Presents? אז שיהיה לכולם בוקר יבש ועליז במיוחד ענת

וואו, זה מדהים. אגב, זה נראה לי

מאוד מאוד מסוכן! וחוסר אחריות של מי שאפשר לזה לקרות! שירלי.

יש לי סיפור בהקשר הזה../images/Emo13.gif

כשהאחיינים שלי היו בן חצי שנה וארבע, גיסתי היתה למעלה בבית והילדים היו למטה התינוק ישב בסל קל פתאום גיסתי שומעת את שניהם צוחקים אז היא שאלה מלמעלה את הגדול מה אתם עושים והוא אמר לה אני עושה לו פרצופים... גיסתי ירדה למטה וראתה את התינוק כשעל הפנים שלו מצוירים פרצופים שני הילדים היו מבסוטיפ עד הגג אז אם הילדים שלכם עושים פרצופים תבדקו למה הם מתכוונים וזה רק מוכיח שאי אפשר להשאיר אותם רגע לבד בלי השגחה

anat30g

New member
איפור ואודם

שימוש בטוש כמו שיש בתמונה הזאת בהחלט נראה מסוכן (אם כי יש טושים לא רעילים של קראולה) - אבל באיפור ואודם לא ציירו לכם??? אחד התאומים שלי צייר לאחיו על הפנים עם האודם שלי...

דיאנה1

New member
גם לי יש סיפור קטן שחברה סיפרה לי

אתמול: שתי הבנות שיחקו בשקט בחדרן, כשהבייביסיטר מרוצה ומאושרת מהשקט. לבסוף האחות הקטנה יוצאת מהחדר כשכל התלתלים הארוכים שלה נעלמו, והיא עם שיער קצוץ קצר קצר. הבנות שיחקו במספרה.

רותי ע

New member
וזה מזכיר לי סיפור שקרה לנו..

אמנם לעידן אין אחים אבל הוא הסתדר לבד. הוא היה בן 8 חודשים. שיחק לבד ואני פתאום שמה לב שהוא שקט מהרגיל.. אני מסתכלת וכל הפנים שלו מרוחות במסכה לבנה. הוא מצא את משחת ההחתלה והתחיל למרוח לעצמו את הפנים ביסודיות. איך שצחקתי.. אבל הצחוק נגמר מהר כי זו היתה משימה בלתי אפשרית להוריד את המשחה השמנונית. רק מוריד איפור עשה את העבודה. והוא בכה תוך כדי הניקוי ואני קיללתי את עצמי..

ועוד סיפור ממפעלה של שחר

פעם היא מרחה על עצמה את המשחה של הטוסיק על השיער ובאה בגאווה להראות לי שהיא שמה "ג´ל". התחלתי לצחוק ואמרתי לה שעכשיו יגדל לה טוסיק על הראש, ובמשך שבוע היא בדקה בראי אם לא צמח לה טוסיק
ופעם (לא מזמן יחסית) היה שקט רציני בבית, משהו לא רגיל. תומר עדיין ישנה (למזלי) ושחר התעסקה בחדר המשחקים. השקט תמיד מלחיץ אותי. הלכתי לבדוק את מקור השקט וראיתי ששחר החמודה גזרה את הפוני שלה עד כמעט השורשים. נשאר שם בקושי ס"מ, וכל זה במספריים של הציפורניים של תומר. ולגבי האיפור? הייתה תקופה שהיא הייתה מגיעה אליי בבוקר שבת עם אודם מרוח לה על השפתיים ומסביב לשפתיים כמו ליצן. עכשיו תומר התחילה לצייר על הפרצוף ולמרות שהטושים שלהן לא רעילים, ואני משתדלת לשים אותם במקום שרק שחר יודעת זה לא עוזר היא מוצאת אותם, ואני מתעצבנת ומנקה (את הפרצוף שלה והידיים, והשולחן והרצפה והקירות)

רותי ע

New member
../images/Emo6.gif הצחקת אותי עם סיפור הטוסיק

וסיפור האיפור מזכיר לי מקרה דומה-כל פעם שאני מתאפרת לפני יציאה עידן נעמד לידי ורוצה גם. אז אני נותנת לו את העפרונות והאודם סגורים. יום אחד נתתי לו את עפרון העיניים סגור והמשכתי בענייני. אחרי שתי דקות אני מסתכלת ורואה אותו עם פסים שחורים על שתי הלחיים כמו אינדיאני. אפילו עם מסיר איפור זה לא ירד לגמרי וככה נסענו לדודים..

ובושם?

כל הזמן כשאני מתבשמת הן נעמדות לידי ודורשות גם. וכשאבא שלהן הולך בלילה לעבודה, הן דורשות גם ממנו אפטייר שייב או בושם

anat30g

New member
לגבי בושם

אני נכנעתי וקניתי לבת שלי "בושם" מיוחד בשבילה. זה תרסיס לאחר רחצה יותר מדולל מבושם רגיל בריח של אפרסק. אגב - קיים בושם לילדים (בעיקר לילדות) של דיסני או ברבי - יש עכשיו בסופרפארם...

למעלה