יחסי ארה"ב- קובה - קצת היסטוריה

orion111

New member
מימד אקטואלי להודעתך

היום נפגשו בהוואנה קובה נשיא ארה"ב לשעבר קרטר (1976-1980) אם אני לא טועה, שושבין הסכם השלום ישראל-מצריים, עם פידל קסטרו שליטה הקומינסטי של קובה. נשיא קובה הבטיח לנשיא קרטר שקיפות מלאה ואפשרות לשוחח עם אנשים בעלי דעות מנוגדות לאלו של המשטר ולארגוני זכויות האדם שם (?!). נשיא קרטר הפתיע את הנוכחים כשפצח בנאום בספרדית מגומגמת משהו אבל בכל זאת ספרדית. מחווה נאה. הנשיא קרטר עומד בראש קרן קרטר לשלום, אחווה וזכויות אדם ונשיא קובה מקווה להשיג דרכו גישה לדעת הקהל האמריקנית...הביקור פרטי לחלוטין (עד כמה שביקור של נשיא ארה"ב יכול להיות פרטי). ...קובה בהיותה שריד לקומוניזם נראית פתטית ביחס להצלחת מדינות אחרות בעולם, אפילו הלימוזינה שלקחה את הנשיאים משדה התעופה נראתה משנות ה-50 במקרה הטוב... לילה טוב.

לוו

New member
ידעתי אחי ידעתי על זאת

פה בארה"ב החדשות מדברים על זה כל היום ואכן זה היסטוריה הנשיא לשעבר ( קרטר ) הוא האישיות האמריקנית הבכירה ביותר המבקרת בקובה מאז המהפכה ב-1959.

היה איזה סיפור, אני לא בטוחה...

שספינת צי אמריקנית התפוצצה לחופי קובה, ושאמריקאים פוצצו אותה בכוונה כדי להאשים את קובה או משהו כזה, שמעתם משהו כזה?

לוו

New member
חח חח חח גם אני מת על קונספירציות

אז וולקואם טו דע קלאב

יונית א

New member
אז שרשרו נא קונספירציות- עסיסיות

בבקשה. אני עכשיו למשל קוראת מאמרי מאמרים צהובונים אנגליים,על הקונספירציות למותה של הנסיכה דיאנה. וזו מציאות עכשווית כמעט. אבל ההסטוריה רוויה ספורי קונספירציה...גלגלו נא.

../images/Emo32.gifהבעיה עם הפורום הזה

שהוא על מאטרוקס וקוהספירציו, ולא סתם קונספירציו, ביקרתי שם כמה פעמים והם מדברים בעיקר רק על מאטריקס, שאני אהבתי, אבל כמה אפשר לדבר עליו לעזאזל???? נראה לי שאין שום מניעה שנדבר בפורום על קונספירציות בהיסטוריה. זה מרתק!

אני חושבת זה קונספירציה שכתבתי

מאטריקס וקונספירציות ויצא לי מאטרוקס וקוהספירציו אולי קוהספירציו הוא הוגה דעות יווני שמנסה להשתלט לי על הגוף ודרכי לחלחל לפורום את תורתו...

Il Duce

New member
תעשו טובה לילדים זבי החוטם

שהקימו את הפורום ותשטפו אותו בקונספירציות אמיתיות. זו ממש מצווה ללמד אותם שקיים עולם מחוץ למאטריקס! דמייני עשרות, מאות ולבסוף אלפי אוהדי מאטריקס קמים מהספות שלהם, מכבים את הוידאו (שמריץ את מאטריקס בלולאה אינסופית) ויוצאים לגלות את העולם גדול! הם יהיו סופרים, היסטוריונים, מתכנתי מחשבים, יועצים סודיים, מרגלים ועובדי מקדונלד´ס!! ואם כבר מדברים על קונספירציות, הידעת שישנו יסוד של אמת ב: "The Man in the Iron Mask"?

לוו

New member
גם אני מאוד מאוכזב מפורום

קונספירציות בתפוז מחנה ילדים שם כתבתי שם פעם - ולא מעניין לי יותר חבל על הזמן אגב איזה אמת יש ב-The Man in the Iron Mask ? זה סרט אקשן לא על מישהו בהיסטוריה !

Il Duce

New member
כמו כל סרט אקשן, גם הסרט הזה

מבוסס על ספר. אלכסנדר דומא כתב ספר המשך ל"שלושת המוסקטרים" <פיהוק> שבו ניסה להסביר את התמורות המשונות שחלו במלך צרפת, מפלייבוי קטן שלא הוריד את הצבע הזהוב מפניו (מכאן "מלך השמש") למלך רציני. כמובן שבעוד הספר מדבר על מסכות ברזל ואחים תאומים, ההיסטוריה מיחסת את השינוי הפתאומי להגליתו של אחד מיועצי המלך (נוכל ידוע).

למעלה