יחסי גלי-עפרה

יחסי גלי-עפרה

מעניין אותי לדעת ממישהו שבאמת יודע, מה היו היחסים בין גלי לעפרה חזה. אני זוכרת ששרית כתבה בזמנו שגלי כאבה את פטירתה של עפרה, ותהיתי, איך היה הקשר ביניהן אם בכלל, שהרי לשתיהן יש כמעט את אותו סיפור סינדרלה ורקע משפחתי דומה (חמשפחה תימניה, יחסי משפחה הדוקים, מצב כלכלי לא קל וכו'). בכלל, מי הן הזמרות או השחקניות הקרובות ביותר לגלי? חוץ מחלי גולדברג האולטימטיבית וגם פנינה רוזנבלום (?) שאני חושבת שהן חברות. סתם מעניין.

שרית7

New member
לא היה קשר חברי בין גלי לעפרה ז"ל.

הקשר היחיד שהיה בין גלי לעפרה חזה ז"ל היה כשהן נפגשו מדי פעם בתכניות טלויזיה משותפות. שום דבר מעבר לשלום שלום. גלי אכן כאבה את מותה של עפרה כי גלי היא אדם מאוד רגיש. לא מכירה מישהו שלא כאב (אולי מעריצים פנטיים של ירדנה ארזי אם קיימים כאלה כיום, וגם כן קשה לי להאמין שהקיצוניות מרחיקה לכת עד כדי כך). באשר לפנינה רוזנבלום הרי שיש בינהן קשר ידידותי ובעיקר בגלל הילדים המשותפים של פנינה ולי של גלי. פנינה מאוד עזרה לגלי בזמנו עם כל ההליך של האימוץ. ובאשר לשאלתך לגבי חברות עם מפורסמים אז חוץ מחלי גולדנברג שהיא באמת החברה הכי טובה שלה, אני יודעת שגלי חברה של כרמלה מנשה (הכתבת). דווקא עם ירדנה ארזי היה לה קשר ידידותי היתה להן אותה מורה לפיתוח קול בשם רחל הוכמן ויש גם סימפטיה בינהן. לפני שנים היא היתה ידידה טובה של אריק סיני אבל לא נראה לי שהם בקשר קרוב גם היום. עם ענת עצמון קשר ידידותי. אך כאמור קשר קרוב רק עם חלי וכרמלה מנשה עד כמה שידוע לי בכל אופן.

למעלה