יחסי הימורים לג'ירו די לומברדיה

יחסי הימורים לג'ירו די לומברדיה

בטיני (אחד ל-) 4.5 רבלין - 4.5 באסו - 6.5 פליצוטי - 12 וינוקורוב - 13 קסלר - 14 דקר - 15 קונגו - 15 פרירה - 15 רסמוסן - 15 מנצח השנתיים האחרונות - ברטולי - נמצא אי שם מאחור עם יחס של 1/22. לא ברור לי למה יש על בטיני כזה יחס גבוה. המרוץ הזה לא נחשב כמרוץ שבטיני מצטיין בו ובנוסף, הוא הודיע כבר שהנוף היחידי שהוא יראה בשבת יהיה הגלגל האחורי של רבלין ועם גישה כזו - קצת קשה לנצח מרוצים. יש שני רוכבים שלא מופיעים ברשימה של המהמרים ולא מובן לי למה. הראשון הוא קזגרנדה שהצטיין ביום ד' במרוץ של מילאנו-טורינו והשני הוא פרדיגרו מקבוצת סאוניר דובאל. אני אישית, מהמר על קזגרנדה כמנצח.

אודי הקדמת אותי

גם אני רציתי להגיד שכדאי לשים לב לקאזאגרנדה. הוא באופן קבוע מצליח במרוץ הזה, הוא הראה השבוע שהוא בכושר טוב. ויש לו הרבה מאוד מה להוכיח לחברים מלאמפרה שזרקט אותו אחרי הבעיה בוואלטה. לשם הגיוון אני הולך על המנצח של מילאן-טורינו מרקוס סראנו, כמנצח מחר.

שידור באינטרנט?

המרוץ של מחר לא משודר ביורוספורט בגלל המחירים המופקעים שדורשת הטלויזיה האיטלקית שהיא בעלת זכויות השידור על המרוץ. למרות זאת, אולי (עם דגש על האולי) יהיה אפשר לראות שידור של המרוץ באינטרנט. נכנסים לקישור שלמטה ובוחרים ב-RAISPORT (שנמצא ב- ITALIAN TV). כרגע, דרך אגב, משודר מרוץ אופניים ברשת ההיא (כנראה משנים קודמות). השידור מתחיל לפי שעון איטליה מחר - שבת - 15.50. אין לי מושג מה זה בארץ.

המרוץ האחרון של גביע העולם

יצא לדרך בפעם האחרונה. עידכונים לייב ב-cyclingnews

98 ק"מ לסיום

קבוצת בריחה לא רעה: "החץ" (פלצ'ה), גוטיירז מבנסטו (אלוף ספרד בנג"ש), טריאלונגו, קווינזיאטו ורסט- פער של 3.30 מהדבוקה.

60 ק"מ לסיום

והבריחה נתפסה, גרולשטיינר יושבת בראש הפלוטון ומכתיבה קצב רצחני, קצב שאמור לעזור לדוידה רבלין. הרוכבים אמור להגיע עוד עמה ק"מ לתחילת הטיפוס למדונה די גיאלסנו, טיפוס רציני באורך 8.6 ק"מ, נקודה בה הפלוטון אמור סוף סוף להתפרק לגורמים.

הקרבות התחילו

הרוכבים מתחילם בטיפוס, והפלוטון מתפרק לחתיכות. כרגע בדבוקה המובילה יש בערך 20 רוכבים: רבלין שם, קונאגו שם, באסו שם, בטיני שם וכנראה גם קאזאגרנדה. פריירה לא מצליח לטפס בקצב של המובילים, ונמצא בפיגור.

בטיני לא עומד בקצב

באסו וקאזאגרנדה מכתיבים קצב רצחני. בטיני בפיגור של 10 שניות, אין כרגע עידכונים על רבלין, אף אחד לא יודע באיזה קבוצה הוא.

40 ק"מ לסיום

יש 2 קבוצות מובילות כאשר הפער בינהם הם בערך 20 שניות, אבל מה שחשוב זה שבטיני לא נמצא על הגלגל של רבלין, בטיני בקבוצה השניה. הרוכביפ הפעילים ביותר בהובלה הם באסו וקאזאגרנדה שכנראה שהם היחידים שעובדים. לצערם בקבוצה המוביליה יושב בחור צעיר בבגדים אדומים (יש שם 2 באדום גם חברו הטוב אדי מאצוליני נמצא שם), והם חייבים להתנער ממנו, כי בספרינט קשה להאמין שהם ינצחו אותו (וכנראה גם לא את רבלין).

11.5 ק"מ לסיום

Nozal (Liberty), Basso (CSC), Boogerd, Rasmussen (Rabobank), Nardello, Evans (T-Mobile), Sosenka (Acqua), Frigo (Fassa), J. Rodriguez (Saunier) Cunego (Saeco) at 0'08 Rebellin/Bettini group at 0'15

הנסיך מנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דאמיינו קונאגו סוגר עונה חלומית!!!!!!!!!!! 1 Damiano Cunego (Ita) Saeco 2 Michael Boogerd (Ned) Rabobank 3 Ivan Basso (Ita) Team CSC 4 Cadel Evans (Aus) T-Mobile Team 5 Daniele Nardello (Ita) T-Mobile Team

קונגו הוא נסיך אמיתי

בהמשך לשרשור הארוך שהתחיל מיקו. הנה רוכב שאולי יגשים את חלומותיהם של הרומנטיקנים. גם מנצח בג'ירו וגם משתתף במירוצים חד יומיים במטרה לנצח בהם. נכון שבוואלטה הוא לא היה במיטבו. אבל אני לא יודע אם זה היה מתוכנן. בכל מקרה, מכל המועמדים לאליפות העולם - היחידים שהגיעו למדריד היו קונגו וצאבל. דרך אגב, בעניין פופולריות של רוכבים. באליפות העולם בוורונה, על המסלול היו מלא שמות של רוכבים מכל הארצות שהאוהדים שלהם צבעו על הכביש. שמתי לב שאחד השמות הפופולריים היה קונגו (שזה די צפוי כי הוא גר בסביבה). מי שלא ראיתי בכלל את השם שלו (אולי פספסתי) היה בטיני. זה די הפתיע אותי כי הוא גם היה המוביל המוצהר של הנבחרת האיטלקית וגם כי חשבתי שהוא רוכב פופולרי בגלל הסגנון ההתקפי שלו. אבל כנראה שהיום אתה צריך להראות כמו שחקן קולנוע כדי לזכות בהערצת האוהדים. בטיני זכה היום בפעם השלישית בנצחון הכללי בגביע העולמי. הוא הרוכב היחידי שהצליח לעשות את זה. בסך הכל המפעל הזה קיים מ-1989 וכנראה מסתיים השנה. הוא בטח מרוצה מכך, אבל אני מאמין שהוא היה מעדיף נצחון במרוץ בודד על התואר הכולל. בכלל, לדעתי יש טעם לפגם בכך שרוכבים מהשורה הראשונה רוכבים במירוצי הגביע העולמי בטקטיקות של מירוצי קטעים וזאת, כדי לשמור על חולצת המוביל. כל היופי של מירוץ חד יומי זה שאין מחר וצריך לתת את ה-100 אחוז כי יש רק מטרה אחת (לפחות למובילי הקבוצות) - נצחון! עוד 2 רוכבים שבלטו לדעתי בסבב היו: רבלין עם 2 נצחונות ומיכאל בוחרד שהוא האריק צאבל של הגביע העולמי. תמיד מגיע שני.

miko1810

New member
אינשאללה!!

אני עוקב אחריו, ובאמת הבחור נותן הרבה יותר מהשאר! כל הכבוד לו! הלוואי ונראה סוף סוף רוכב שנותן את נשמתו על הכביש.

צחי נ

New member
נסיך נסיך אך המלך האיטלקי האמיתי

הוכתר הלילה
ולנטינו רוסי פעם רביעית אלוף עולם בGP והוא עושה זאת השנה עם אופנוע נחות יחסית למתחרים על ההונדות ובשבילך מיקו יש עוד רוכבים עם טעם של פעם למרות שהספיק לו מקום שני הוא לא ויתר וניצח בסטייל אמיתי במקום הראשון

miko1810

New member
ראיתי ואני מצדיע לו!

ככה צריך להיות האופי של רוכב האופניים, "הרעב" בעיניים, הגאווה של העמידה על הפודיום במקום הראשון!! שאפו קונאגו!!!

צחי נ

New member
מיקו אני התכונתי לולנטינו

לא לקונגו - גם על אופנועים רוכבים (אומנם עם מנוע )

אתה טועה, ולנטינו הוא לא המלך

הוא הד"ר!!!!!!! אסור לבלבל בין התארים, שלא מישהו בטעות יחשוב שאתה מתכוון ל"קיסר". אמנם אנחנו עדיין לא בדצמבר, ואנחנו לא בוחרים כרגע את ספורטאי השנה. אבל השנה זו השנה של ולנטינו רוסי והוא ספורטאי השנה לדעתי (תואר משותף יחד עם ויג'י סינג שחקן הגולף הטוב בעולם).

צחי נ

New member
הקיסר - חס וחלילה! מייקל דוהן היטיב

לתאר אותו כ "האיש שלא מסוגל אפילו לנגב לעצמו את התחת לבד "
אבל אנחנו באמת גולשים לעולמות אחרים ולמי שלא הבין קיסר= מקס ביאג'י

למעלה