יחסי הימורים למרוץ הכביש עלית ורונה

יחסי הימורים למרוץ הכביש עלית ורונה

הרוכבים המובילים בהימורים: בטיני (אחד ל-) 4.5 פרירה 6.5 וינוקורוב 8.5 ולוורדה 9 רבלין 11 קונגו 11 צאבל 12 באסו 18 בונן 18 אוגריידי 18 לדעתי, מפריזים בסיכויים של הספרינטרים המטפסים כמו: צאבל, פרירה ואוגריידי. אני לא חושב שהמסלול כל כך מתאים להם. לדעתי, בונן כל כך גבוה בהימורים בגלל שהאתר הוא בלגי והרוכבים הבלגיים מקבלים בו הטייה כלפי מעלה.

פריירה זכה ב-99 באליפות העולם

בורונה, במסלול כמעט זהה למסלול השנה (בכל מקרה העלייה הגדולה הייתה גם ב-99). בוואלטה פריירה, סטואי וצאבל הראו לכולם שהם בכושר מצוין והראו שהם יכולים להתמודד עם טיפוסים. אני ממש לא הייתי פוסל אותם. לגבי בונן, בחודש האחרון הוא ניצח שלוש פעמים (פעם אחת בבריטניה ופעמיים במרוץ קטעים בבלגיה). בונן הוא רוכב חזק הכלאה של חד יומי ומאיץ, בכושר טוב הוא יכול להסתדר עם המסלול. ולמרות כל זה ברור שאתר בלגי יתן לבונן יחס משופר.

קצת מפתיע היחס הימורים על קונאגו

חשבתי שהוא יהיה צמוד לבטיני בהובלה.

בקשר לקונגו

אני מתאר לעצמי שחל פיחות בהערכת הסיכויים שלו אחרי ההופעה המאכזבת שלו בוואלטה. מצד שני ראינו שוינוקורוב שגם לו הייתה הופעה מאכזבת בוואלטה הגיע שלישי בנגד השעון באליפות העולם. בקשר למסלול - ההבדל במסלול מהאליפות של 1999 הוא שקיצרו את הסיבוב ב-2 ק"מ מישוריים ומצד שני הגדילו את מספר הסיבובים מ-16 ל-18 סיבובים. זאת אומרת שאם העליה היא באורך של 3.1 ק"מ, אז הוסיפו עוד 6.2 ק"מ של עליה והמרווח בכל סיבוב קצר יותר להתאוששות בין העליות. אבל יש אולי נקודה שכן עומדת לטובת אוסקר פרירה ודומיו. אם בוחנים את התוצאות של 99, אפשר לראות שהמנצח בא מתוך קבוצה של כ-8 רוכבים שהיו כנראה הרוכבים החזקים ביותר באותו מרוץ סלקטיבי. זה שפרירה הצליח לרכוב יחד עם אולריך (מנצח הוואלטה של 99) ועם הרוכבים החזקים האחרים שהיו באותה שמיניה, מראה שהוא ניצח בזכות ולא בחסד של מרוץ טקטי שהגיע בסיום לספרינט המוני כמו בליסבון 2001. למרות זאת, כמו שכתבתי, אני מאמין שיש במרוץ הזה יתרון לרוכבים כמו קונגו, באסו, וינוקורוב ורבלין ופחות לרוכבים כמו פרירה, צאבל ואוגריידי.

אני לא חושב שקונאגו איכזב בוואלטה

נכון שציפיתי לראות אותו קצת יותר אגרסיבי, ואולי מנסה לנצח את אחד הקטעים. אבל למרות שהוא לא עשה את זה, קונאגו הראה המון אופי בוואלטה, והראה פעם נוספת שיש לו המון ברגליים. קונאגו לא הגיע במטרה לנצח את הוואלטה, הוא אפילו תכנן לפרוש אחרי שבועיים. אבל ככל שהוואלטה התקדמה הוא כנראה הרגיש טוב מאוד, וחשב שהקצב טוב מבחינתו ואולי אפילו הטיפוסים הרצחניים בוואלטה טובים לו מבחינת הכנה לאליפות העולם. קונאגו ללא מאמץ מיוחד (כלומר הוא לא נלחם עד טיפת הדם האחרונה שלו) סיים את הוואלטה במקום ה-16 בדרוג הכללי.

ולמי שרוצה לעשות הרבה כסף

(כמובן שאני לא לוקח אחריות על ההימור הזה), מומלץ להמר על פלצ'ה שמשום מה לא נמצא ברשימה הזו, כלומר יש לו יחס הימורים נדיב ביותר. גם אלוף העולם, איגור אסטרלואה, לא נמצא ברשימה (למען האמת די בצדק).

הבאים בתור

גרצלי - אחד ל-22 אסטרלואה - 25 בוחרד - 25 פלשה - 25 פריגו - 25 נוינס - 30 אריק דקר - 33 קירכן - 33 פאוליני - 33 ון פטגם - 33 מרקוס צברג - 33

בקשר לפריירה...

צריך לזכור שאז היה לו יתרון שאין לו היום: אז הוא לא היה מסומן ומעטים דמיינו שהוא ינצח. מעניין מה היה יחס ההימורים עליו אז: מי שהימר עליו עשה כסף רב.

esegal

New member
דיווד ריבלין כנראה יעדר

ריבלין לא ישתתף במרוץ הכביש, יעדר משרות הקבוצה הארגנטינאית (בעית דרכון )

carlos9999

New member
כמה חבל!!

שניים מהרוכבים המעניינים ביותר לא ישתתפו (גם אורליך)

ב-start list רבלין אינו מופיע

רוכב שם לטובת ארגנטינה בוראחו מקבוצת פנאריה האיטלקית. הוא ספרינטר כך שהמקסימום שהוא יכול לעשות זה לעזור קצת לשני חבריו שרוכבים בנבחרת איטליה. עוד רוכב מעניין שמשתתף הוא פופוביץ האוקראיני שמגיע עם קבוצה של עוד 7 אוקראינים חזקים. קשה לדעת מה הכושר שלו עכשיו, אבל לדעתי, המרוץ הזה בעקרון יכול להתאים לו. רוכב אחר שהגיע לפודיום בגרנד טור הוא ריימונדס רומסס הליטאי שחוזר מעונש השעייה על שימוש ב-epo. גם אצלו מצב הכושר לא ברור. אחרי הפרישה של אולריך נשארה נבחרת גרמניה ללא רוכב מטרה ברור. יכול להיות שהם מקווים שצאבל יגיע בסוף לספרינט, אבל לפי מה שראינו עד עכשיו במרוצי הכביש בוורונה זה לא כל כך צפוי. בהעדרו של אולריך נראה לי פביאן וגמן כרוכב הבכיר שלהם.

למעלה