יחסי מדריכים/ות - מתאמנות/ים

White Princess

New member
יחסי מדריכים/ות - מתאמנות/ים

שלום לכולם, שמחתי לראות שיש פורום ספינינג! הגיע הזמן באמת... והחלטתי לשאול שאלה קצת שונה... מה דעתכם על מערכות יחסים בין מדריכים/ות למתאמנות/ים? אני מתכוונת ליותר מקשרי ידידות שלרוב נרקמים בין כולם... מה אם מדובר בקשר רומנטי? ומה אם מדובר בסתם סטוץ? האם לדעתכם מדריכים/ות בקשרים כאלה נחשבים ללא-מקצועיים? האם לדעתכם צריך לשים לעניין גבולות או שהכל מותר? האם זה יכול להשפיע על האווירה בשיעור? האם יש דברים שעל המדריכים או המתאמנים לקחת בחשבון לפני שהם מחליטים להיכנס לקשר כזה ומה יכולות להיות ההשלכות. שמעתי סיפורים על זוגות מדהימים ומערכות יחסים נפלאות שהתחילו בין מדריכים/ות למתאמנות/ים ומצד שני יש גם סיפורים לא כל כך נעימים שלא הסתיימו בטוב... אז מה דעתכם?

ennicka

New member
שאלת שאלות יפות ביתי

והנה כמה ממחשבותי בעניין: ברמה החוקית/אתית, אין שום בעיה עם העניי. אין פה עניין של יחסי מרות וכו', אלא משהו דומה להכרות עם "עמית לעבודה". בקיצור - הכל מותר עקרונית. אח"כ כל תשובה תהיה סובייקטיבית לחלוטין, וזו אכן סוגיה בעייתית, כי מצד אחד, זו גם דרך להכיר מישהו, מצד שני, אי הצלחה בקשר כזה יכולה בהחלט להביא למבוכה אח"כ עם או שלא בצדק. בקיצור, אם הייתי מאמנת, וכמתאמנת, הייתי חושבת 800 פעם לפני שהייתי יוצרת יחסים שאינם "אחוקיה נטו" עם הצד השני (קרי לא זוגיות רצינית ובטח לא סטוץ). אלה מתיחסים למדריך קבוע במקום קבוע. כל מקרה אחר קצת פחות בעייתי כי לא רואים את המדריך/מתאמן היה ומשהו "משתבש"... כמובן שככל שאני יותר נהנת מהשעור של המאמן, אני אחשוב יותר פעמים לפני שאני מסכנת את העניינים במבוכה פוטנציאלית...
לגבי מאמן שיוצר קשר, כאמור זה לגיטימי. אבל אל לו לשכוח שכמאמן יש עליו פוקוס, ואם הוא ייצא (או ייכנס לצורך העניין..) עם כל מה שזז בשעור שלו, אז לגיטימי לא לגיטימי, אני בטוחה שזה ישפיע ויצור לו מוניטין מפוקפק. דברים לקחת בחשבון? כמו בכל הכרות בסביבה בה נמצאים הרבה ורוצים שיהיה בה נוח - לראות מי הבן אדם. לא הייתי עושה שום דבר עם בן אדם שנראה לי "מאותגר דיסקרטית" (ממהר לספר לכולם הכל..), או לחילופין עם אדם ילדותי/קטנוני (מה שיעלה את סיכויי המבוכה אם משהו ישתבש, במקום לסיים כידידים ועם חיוך). מעבר לזה, השורה התחתונה היא שהכל פתוח
ועכשיו ספרי..... מי זה?

Tami661

New member
../images/Emo45.gifמה יש להוסיף על הבעת עמדה זהה

המתארת בדיוק כה רב את עמדתי בנדון, הא? אה... רק דבר אחד...
אם שני האובייקטים או אחד מהם לא מוגדרים "פנוי"
... בעיה בעייתית
יאללה ספרי...

White Princess

New member
לדעתי, העניין הזה די בעייתי...

תמיד בהתחלה לא יודעים לאן נכנסים וזה נכון לגבי כל מערכת יחסים שהיא. אבל במקרים כאלה יש יותר מדי דברים שצריך לקחת בחשבון... ובאמת שיכולים להיווצר מצבים מאוד לא נעימים...אני מכירה מישהי שעזבה מכון בגלל קשר עם מדריך ספינינג שלא נגמר בטוב... בכל מקרה.. לא מישהו שאתם מכירים...

לגיטימי!

הרבה דברים יפים התחילו ממע יחסים לא סטנדרטית בעיות אי נעימויות השלכות אם וכש... שכל צד יעשה ת'חשבון לעצמו. תביטי בשלושת אלו
חמודים?... גנבתי למפקד הישיר שלי בצבא את החברה שלו מתחת לאף זה מה יצא! לגיטימי

חחחחחחחחח...

איפה אתה תמיד כשאני צריך אותך... ספינינג לא ספינינג כולנו בני אדם...יורד גשם נרטבים...

למעלה