יחסי מין בתוך המשפחה

Asheri20

New member
יחסי מין בתוך המשפחה

שלום, יש לי בת דודה מדרגה שנייה שנדלקה עליי. היא רוצה לשכב איתי אבל אני די חושש ממה שזה יעשה למשפחה אפילו אם מבחינה בריאותית אין סכנה. מה לדעתך כדאי לי לעשות? אני לא יודע אם זה המקום לשאול ואשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. תודה.

זה מאד לא מומלץ והחשש שלך צודק. מבחינה חוקית

לא מדובר בגילוי עריות אבל עדיין זה לא כדאי. ציינת שהיא נדלקה עליך,האם גם אתה מעוניין בקשר? אין סכנה בריאותית אלא אם יולדים ילדים , יכולות להיות בעיות גנטיות כאשר יש נישואין בתוך המשפחה . מכל הסיבות אני מציעה לך לאמר לה שאינך מעוניין.

Asheri20

New member
עדיין מתלבט

אני מודה לך על תשובתך, הענין הוא שאני לא יודע איך להגיד לה בלי שהיא תיפגע. ניסיתי להגיד לה אבל נראה שזה מה שמושך אותה יותר דוקא, כל ההרפתקאה וה"כביכול סכנה שבענין" את יודעת, מזה שהסוד שלנו יתגלה. מה גם שאני קצת נדלקתי עליה. אני מודה שאני די מבולבל .

תגיד לה שאתם קרובי משפחה וזה לא מתאים.

אתה צריך לחשוב על התוצאות של ההרפתקאה הזאת והן יכולות להיות קשות למשפחה שלך ולשניכם. מכיוון שודאי יהיה מדובר בסטוץ ולא בקשר קבוע תחשוב האם כמה דקות של כייף שוות עוגמת נפש ואולי אף גרוע מזה לכם מול המשפחות שלכם, תשקיע בזה מחשבה. אם כתבת את זה בפורום אז נראה שאתה כן חושב על זה ומחפש עזרה בלעשות את הדבר הנכון וללא בלבול.

Asheri20

New member
עדיין מתלבט

אני נוטה להסכים עם כל מילה שלך אבל אני עדיין לא יודע איך אני משכנע אותה לרדת מזה בלי שהיא תפגע או משהו.

אתה לא צריך לשכנע אותה, אתה צריך להיות משוכנע

בעצמך שזהו מהלך שיכול להיות הרסני לכם ולמשפחה. תעשה עבודת שיכנוע לעצמך ואז תוכל להיות ברור בסרוב שלך מולה.

Asheri20

New member
אני חושב שהרסני זו מלה קצת קיצונית

בכל זאת, מדובר בבת של בן דוד של אמא שלי ולא בבת אח שלה. אבל אני פוחד יותר מזה שהמשפחה לא תקבל את זה, במיוחד המשפחה שלה. זה נראה לי יותר דומה לקשר עם בת של חברים של ההורים, שגם מזה תמיד חששתי. את יכולה לראות את הקשר בין השניים?

בקשר עם בת של חברים אין שום בעיה, זו אינה

משפחה ואין קרבת דם. קשרים רומנטיים בתוך המשפחה לפחות אצל יהודים אינם מקובלים אז אם אתה פוחד אז או שתמנע או שתנסה ותראה מה קורה, האם זה הרסני או לא. רק שבדיעבד לא יהיה אפשר לחזור מזה ותצטרך להתמודד עם מה שיקרה.

in finity

New member
רוצה להוסיף משהו

תחשוב מה יקרה הלאה... נניח שתשכבו. תתחתנו? אני מניחה שלא. ולא משנה אם זה סטוץ או לא... מתישהו תפרדו. ואז תצטרכו לראות אחד את השני כל הזמן בכל אירוע משפחתי. לשבת סביב שולחן ולדעת שאתה שכבת איתה. בעוד 10 שנים. בעוד 20 שנים. זה לא קל... אני יודעת.

למעלה