יחסי מין לאחר לידה

pirsum

New member
יחסי מין לאחר לידה

הייתי שמחה לקבל "טיפים" לגבי קיום יחסי מין פעם ראשונה לאחר לידה, אני מרגישה שהאזור רגיש וכואב מעט, מה ניתן לעשות ע"מ להקל על המקום? תודה מראש....

lulyK

New member
לחכות עוד קצת.....

אבל חכי לעצות של הפחות פחדניות

ילדונט

New member
אני עם הפחדנית ../images/Emo3.gif

ואם את יותר אמיצה, אז לעשות הכל לאט לאט, כמו בפעם הראשונה, להשתמש בהרבה KY ג'ל (בכל בית מרקחת), ולא לפחד להפסיק את הכל באמצע אם זה לא נעים.

עמית@

New member
לחכות, לא להתבייש להפסיק

אם כואב, לא חשוב כמה הבעל להוט.. לאט לאט ובעדינות.

rnati

New member
נצל"ש - אם כבר העלנו את הנושא...

חייבים לחכות עד שהדימום יפסק לפני שעושים נסיון ראשון? אומנם ילדתי ממש לא מזמן (15 יום), אבל בלי תפרים ואני מרגישה מצויין כבר שבוע לפחות ואנחנו דיי משתגעים

עמית@

New member
הייתי מחכה.

לא סתם נקבעו 6 שבועות כמשכב לידה, אפשר לעשות שלל דברים גם ללא חדירה, שיהיה בכיף.

lulyK

New member
ממה שאני מבינה

(וההבנה שלי די מוגבלת) הסיבה לחכות לא קשורה רק לתפרים, אלא לצוואר הרחם ולחשש מזיהום. אם התמזל מזלך ויש לך חשק, אולי כדאי ללכת על זה בלי חדירה

znavi

New member
מנצלשת גם כן, +תשובה

גם אני הרגשתי ממש טוב, עברתי לידה ללא תפרים ובכל זאת חיכיתי עד לסוף שישה שבועות. הפעם הראשונה כאבה מאוד והאמת היא שגם הפעמים הבאות כאבו כרגע אני 12 שבועות אחרי לידה ואעדיין לא נוח לי בזמן קיום יחסים. האם כדי לי לפנות לרופא?

lulyK

New member
נראה לי נורמלי.

אני יכולה לספר שהפעם הראשונה היתה *הרבה* אחרי ה-6 שבועות (וגם אחרי ה-12 שבועות....) וזה כאב. היית בביקורת רופא 6 שבועות אחרי? הרופאה שלי המליצה לי (ולא יישמתי מעצלנות) לעשות אמבטיות עם שמנים שמרככים את העור, וגם לעסות ספציפית את איזור הצלקת

wieci

New member
אני גם הייתי מחכה

גם כשחשבתי שהכל בסדר והתחלנו לנסות, גיליתי פתאום כאבים במקומות שלא ידעתי שקיימים. ואם אתם לא מחכים, אז בעדינות ולאט לאט. בהצלחה!

lulyK

New member
האי רצון את מתכוונת?

דברנו על זה כל כך הרבה, שכבר נמאסנו על עצמנו. לא?

lulyK

New member
טוב, תמיד אפשר לפתוח את זה

מחדש....(ואולי מישהי תצרף לך קישור). בכל מקרה, את לא לבד

מוצדק ע"י מי?

מוצדק זה בטווח זמן של שבועות, חודשים, לא שנים. צריך לטפל ואין לי כוחות להתחיל ויש גם המון כעסים מצטברים וחדשים... אבל - זה כנראה עלה בשירשורים קודמים שפיספסתי, אז אין צורך לייגע.

למעלה