יחסי מין

שי89

New member
יחסי מין

שלום אני בו 13 ויש לי חברה שלוחצת עליי לקיים איתה ואני לא ממש רוצה עכשיו הבנתי שיש לה בעיות אם ההורים והבנתי שחלק מלפטור את הבעיה זה להגיש כביכול תלונה ואז יותר ישימו לב אליה. עכשיו רציתי לדעת אם קיימתי איתה והיא באמת הלכה להגיש נגדי תלונה והיא אומרת שאנסתי אותה(חס וחלילה)ואני אפילו מראה הוכחות שזה היה בהסכמתה עדיין אני יצא אשם נכון? תודה רבה שי

שלום שי

אי אפשר לדעת אם תצא אשם או לא עד שלא מתקיים משפט. אבל כרגע גם לא ברור אם היא הגישה תלונה ומשפט, אם בכלל מתקיים, הוא תהליך ארוך מאוד. אולי לא כדאי להיתפס לבהלה כבר עכשיו ולחכות עד שתדע אם היא הגישה בכלל תלונה נגדך. ועוד לפני זה, האם שיתפת בעניין הזה מישהו מבוגר שאתה סומך עליו? ייתכן ואפשר לדבר איתה ולראות איך לעזור לה, לתת לה התייחסות ותשומת לב, בלי שתיאלץ להגיש תלונה.

Eyal333

New member
היות ועדיין לא עשית - פשוט אל תעשה

וחוץ מזה , אם היא בגילך , זו בעיה בכל מקרה , מבחינת החוק. אם הסיטואציה היא כמו שאתה מתאר , פשוט , כל עוד נפשך בך - תיעלם. תגיד לה יפה שלום , בעדינות , ותמצא לך חברות קצת פחות מתוסבכות. בהצלחה אגב , כדי להאשים אותך באונס, אתה לא באמת צריך לעשות משהו , קורה לפעמים שיש גם "האשמות שווא" ת בלי שום מעשה.

shaiky

New member
דרך אגב

אני חושב שהבנתי את השאלה שלך! ואם זה מה שאתה מתכוון אז אתה יכול להיות מואשם בקיום יחסי מין עם קטינה, מקסימום! אבל בגלל שגם אתה קטין אני לא יודע מה קורה במקרים כאלו...

למעלה