יחסי עבודה

ilovemyself79

New member
יחסי עבודה

שותפה לעבודה, אני ביחסים טובים איתה על פני השטח ושומרת על אוירה טובה ואני מתכוונת לשמר את זה , אבל ...
בעיני, יש בה משהו רע.. היא בחורה דומיננטית מתנשאת עוינת לא אמינה נצלנית משיגה את כל מה שהיא רוצה ואת הנוכחות שלה אני לא סובלת.
השבוע ביקשה ממני ג'סטה בגלל אילוצים שהיא עוברת.ואני בלופים של שיקולי רווח מול הפסד. (אם אעשה את הג'סטה היא תתלבש עלי , היא יכולה להסתדר ונראה לי שהיא מתרצת מצד שני אני מרחמת על המצב בו היא נמצאת וזה נראה לי אכזרי להתחשבן עם אדם בשעה כזו)
אני נהנית מהעבודה שלי ושואלת כיצד להתנהל נקודתית מולה (כן לעשות את הג'סטה?לא?) גם באופן כללי, אין לי בעיה להיות אסרטיבית מולה, אני פשוט לא רוצה אותה בסביבה שלי אך אין לי ברירה אלא לבלוע את הצפרדע.
לעזוב את העבודה זו לא אופציה בשלב זה.

תודה מראש

נ.ב- היא לא היתה זמנית בעבודה וחזרה השבוע, הסתדרתי מאוד עם המחליפה שלה.. וקשה לי עם העזיבה של המחליפה כי הסתדרתי איתה היא אמינה נעימה עם חוש הומור מבינת עיניין יצירתית מדברת בגובה העיניים והיתה לנו שפה משותפת, היא עזרה לי להעריך ולראות עד כמה אני טובה במה שאני עושה ובכלל היה לי מקום לביטוי ומסוגלות , דבר שלא היה לו מקום עם השותפה הנוכחית שהקטינה הרבה...

מגי 336

New member
עכשיו ראיתי את המסר..

פריסת השוואה בת 2 אופציות לא מורחבת,
מהי הדרך הנכונה לי יותר - א' או ב' (לפי מה שרשמת במסר)

ilovemyself79

New member
תשובה

השאלה שנשאלה:
מהי הדרך הנכונה לי יותר - א' או ב' ?
&nbsp
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- שמונה המטות
- אביר המטות
- חמש הגביעים
אפשרות 2
- תשע המטות
- נזיר
- השמש
מסר / עיצה - אביר החרבות

מגי 336

New member
שתי האופציות

נכונות כשאחת תומכת בשניה
להתייחס אליה כפי שרשמת במסר,
ויחד עם זאת לנסות לעבור,
המעבר יוציא אותך "לאור" פשוטו כמשמעו
ממקום לוחץ ומחניק עבורך, למקום שיסתבר לך שחיפשת ..
&nbsp
תתחילי לפעול..

ilovemyself79

New member
לגבי האופציה השניה

האם אפשר להתייעץ לגבי הפעולות?
&nbsp
1. האם נכון להצהיר זאת (שאני מעוניינת להיות בדירה בקהילה- למרות שלשותפה יש וותק ממני) בפני המנהל של המחלקה? או בפני המנהל של כל המחלקות?
&nbsp
2. האם ניתן להתייעץ לגבי 4 המועמדים הפונטנציאלים?
&nbsp
תודה רבה !!
מאוד מנחם ומחזק מה שכתבת לי :)

ilovemyself79

New member
הכוונה

4 דיירים שאדחוף למעבר ואדריך אותם אם תנתן לי האפשרות

מגי 336

New member
אם הצהרה בפני המעסיק היא ההתחלה של הפעולה שלך

אז כן, תעשי זאת... זאת היתה הכוונה בפירוש להתחיל לפעול.

למעלה