יחסי עובדים

karka li

New member
יחסי עובדים

שלום. אשמח לקבל ייעוץ לגבי יחסים בין עובדים. הסיפור הוא כזה: אני עובדת במקום כלשהו כמעט שנתיים. בעבודה הזו יש כמה בוסים וכמה עובדים "באותה דרגה" כמו שלי. עד עכשיו היינו עובדים בוס + עובד 1 במשמרת, כאשר לאחרונה מפאת גדילת העסק התחלנו לעבוד כמה בוסים במשמרת + כמה עובדים באותה משמרת. לפני כחודשיים, מזה זמן רב שלא הצטרפו עובדים חדשים למקום, הגיעה עובדת חדשה, וכל עוד לא עבדתי איתה יחד באותה משמרת, לא הייתה שום בעיה. הכל מתחיל כ שיוצא לי לעבוד איתה באותה משמרת. היא שחצנית וחושבת את עצמה וחושבת שיכולה להגיד לי מה לעשות ומה לא לעשות בעבודה למרות שיש לי וותק רב יותר ממנה. זה מילא. אבל כנראה שהיא "מספרת" לבוסים האחרים אילו דברים אני לא עושה בסדר (כמובן שלא בכוונה, שכן אני רואה עצמי כעובדת טובה וממושמעת), ואף שולחת מיילים בין העובדים ומציינת נקודות רעות שביצעתי (מבלי להזכיר את שמי) רק כדי "להבהיר כמה כללים שיש להקפיד עליהם" כאילו שכל מי שעובד שם לא יודע כבר שזה מה שצריך לעשות. בקיצור, לקקנית לא נורמלית. אני מאוד רגישה ולוקחת את זה קשה. הפסקתי להינות בעבודה, ואני מגיעה בפרצוף חמוץ, במיוחד כשאני יודעת שאני צריכה לעבוד איתה. אני לא יכולה לבקש לא לעבוד איתה, כי הוא עובדת דיי הרבה. חוצמזה שהבעיה היא אצלי, אני זו שצריכה ללמוד להתמודד איתה, ולברוח ממנה זה לא להתמודד. אשמח לכל עצה. תודה

למעלה