יחסי ציבור...

איילה 13

New member
יחסי ציבור...

אני עורכת סדנאות בחיפה בנושא הרזיה לפי שיטה ייחודית העובדת על התת מודע. יש לי כבר בנות שרזו בסדנאות בעבר. כרגע אני רוצה להתחיל לעבוד באזור המרכז. שאלותיי הן: ממה להתחיל? פרסום? יחצנו"ת? או שניהם יחד? בכלל- מה עושים??? תודה רבה, איילה.

oshpigel

New member
ההמלצות - של מומחים

מומחים (אל ריס כדוגמא ) ממליץ על התחלה ביחסי ציבור ואח"כ מעבר לפרסום ובמקביל תחזוקת היח"צ. יחסי ציבור במהותם זולים בהרבה מפרסום - לכן הצעתי התחילי ביח"צ אופיר

ron ad

New member
השוק רווי, ויש צורך...

שלום, שוק הדיאטות רווי (כל קופות החולים, שומרי משקל וכו'). ולכן יש צורך במשהו באמת מיוחד, וכאן השאלה האם השיטה היחודית מספיק תופסת. ובנוסף, חשוב שיהיו מאחוריך הרבה הצלחות, אחרת לדעתי יכולה להיות בעיה עם יחסי ציבור. רון

איילה 13

New member
אז...

דבר ראשון- תודה על התגובות. זה אכן מאוד מיוחד, זו לא "עוד דיאטה", זה שינוי חשיבה, "תיכנות" מחדש של מחשב העל- המוח, זו בעצם כל התורה. ברגע שמתכנתים את המוח מחדש, קל מאוד לרזות ולהישאר כך תמיד. יש לי המון הצלחות ולכן ציינתי זאת, יהיה יותר קל. נכון? ציפי רום החיפאית יחצנה אותי עד כה, אך זה רק כלל רכילות במדור שלה במקומון חיפאי וזה היה בסדר כל עוד הייתי בחיפה. העניין הוא שאני מעוניינת לפרוץ בגדול, יש לי ביד הצלחה מוכחת ואני רק צריכה את האנשים הנכונים וכאן אני זקוקה לעזרתכם. יש לי רק בעיה אחת: היתה לי בעבר חשיפה גדולה כמיסטיקנית שכללה כתבות ב"לאשה", תוכניות רדיו, ארוח בתוכניות טלוויזיה וכד', האם זה "שרף" אותי? זה שייך לזמן אחר בחיי ומקום אחר שהייתי בו ואני לא מעוניינת שיהיה איזה קשר לעובדה שהייתי בעבר מיסטיקנית. האם זה אפשרי? לא מעוניינת להשקיע סתם כסף וש"יעבדו עליי". אני מודעת לכך שזה פרויקט שכרוך בלא מעט הוצאה כספית, אך מעוניינת להגיע לאנשים הנכונים שיעזרו לי באמת להתפרסם בתחום הספציפי הזה. אשמח לקבל את עזרתכם. שוב תודה, איילה.

אם...

שלום, אם החשיפה בעבר לא שיכת לעיסוקיך כיום (לדיאטה) אינני רואה בעיה. אך כמובן צריכים לבדוק הדברים (הכל תלוי במה שנכתב ונאמר). לדוגמא: יש לי לקוח שלפני 3 שנים בערך קיבל חשיפה בעיתון נשים מסוים, מאז עברו הרבה מים, ולמרות זאת הם מתנגדים "לתת במה". אך כמובן שיש פתרונות גם לכך. לשם כך צריך אנשי מקצוע! אשמח לעזור, לי

למעלה