יחסכם לביה"ס לתיכון?

דורי 1981

Active member
א. איך הוא הכין אתכם לחיים, אם בכלל?
ב. האם ביקרתם בו מאז שסיימתם?
ג. האם אתם מכירים אנשים שהפכו למורים בתיכון ולמדו אתכם?
ד. חוויה מעניינת במסגרת התיכון (יכולה להתרחש בין כתלי ביה"ס או מחוצה לו)?

Lucifer LightBringer

Well-known member
ב. לא.
ג. לא.
ד. קלעתי סל מחצי מגרש ותלמיד שעבד לא מזמן באפל אמר: Foox...

SupermanZW

Well-known member
א. לא.
ב. לא.
ג. לא.
ד. הייתי בין הבודדים שעברו את בחינות הקבלה לי"ג, בגלל שהיו מעט מדי סגרו כיתה זו ונאלצתי ללמוד במקום אחר.

דיברגנט חדש

Well-known member
א. נתן את האפשרות להכיר את המין היפה :)
ב. כן, הזדמן לי להיות ליד אז נכנסתי לראות מה השתנה מאז שהייתי מבחינת נראות.
ג. כן.
ד. בעיקר כל השטויות שעשינו.

א. נתן את האפשרות להכיר את המין היפה :)
ב. כן, הזדמן לי להיות ליד אז נכנסתי לראות מה השתנה מאז שהייתי מבחינת נראות.
ג. כן.
ד. בעיקר כל השטויות שעשינו.
היה לנו מנהל שהטיל עלינו סנקציות לא הוגנות. פעם שמעתי את אמי מספרת שתלמיד שאל את המנהל למה לבנות מותר ללכת במכנסיים קצרים ולבנים לא, אז המנהל אמר שרגלי הבנים נועדו להליכה, ורגלי הבנות למשיכה מינית. בבית המשפט נקבע שגם רגלי הבנות נועדו להליכה.

דורי 1981

Active member
א. כללית, לא ממש. חוץ מהידע שצברתי וההכנה לאוניברסיטה.
ב. 3 פעמים, לא כולל איסוף התעודה. לאחרונה ב-2010.
ג. ידוע לי רק על אחת שהפכה למורה לספרות.
ד. לא חסרות. למשל המקרה שבו תלמיד נעלם במהלך טיול שנתי. אזכר בוודאי במקרים נוספים.

אני הייתי תלמיד בעייתי. רוב היסודי הברזתי והתחליתי. בתיכון הציקו לי, קיבלתי הקלות והשלמתי ארבע בגרויות אחרי י"ב. עכשיו אני לומד בהצלחה באוניברסיטה עם תואר. בתיכון למדה אתי בכיתה בת דודה של אהוד אולמרט, בחורה יפה מאוד אבל מזויפת. קראתי שעכשיו היא חולה.

נערך לאחרונה ב:

דורי 1981

Active member
אני הייתי תלמיד בעייתי. רוב היסודי הברזתי והתחליתי. בתיכון הציקו לי, קיבלתי הקלות והשלמתי ארבע בגרויות אחרי י"ב. עכשיו אני לומד בהצלחה באוניברסיטה עם תואר. בתיכון למדה אתי בכיתה בת דודה של אהוד אולמרט, בחורה יפה מאוד אבל מזויפת. קראתי שעכשיו היא חולה.
אני שמח שאתה מתגבר ומצליח לכתוב מחדש את ההיסטוריה של עצמך. יש הרבה אנשים שבתיכון היו בינוניים ומטה והצליחו בחיים (החבר שעובד במשטרה) וההיפך (אני).

אחרי התיכון השלמתי בכמה כיתות ארבע בגרויות של י', יא' ויב'. פעם כמה בחורים זרים שאלו אותי באיזו כיתה אני אז אמרתי שאני גם ביוד, גם ביוד אלף, גם ביוד בית וגם ביוד גימל. אז הם אמרו: טוב אז לך לשם, ואמרו ביניהם: מחומם.

דורי 1981

Active member
אחרי התיכון השלמתי בכמה כיתות ארבע בגרויות של י', יא' ויב'. פעם כמה בחורים זרים שאלו אותי באיזו כיתה אני אז אמרתי שאני גם ביוד, גם ביוד אלף, גם ביוד בית וגם ביוד גימל. אז הם אמרו: טוב אז לך לשם, ואמרו ביניהם: מחומם.
תשמע, אתה אדם כשרוני. אגב, באקדמיה חזרתי על לא מעט קורסים (בעיקר במדע המדינה). בחלקם היה צריך מינימום 65. לרוב הייתי בממוצע 80, גם בתיכון וגם באוניברסיטה. לא רע מאוד, לא טוב מאוד.

למעלה