יחס מזלזל בבית חולים, מישהו נתקל?

rose80

New member
יחס מזלזל בבית חולים, מישהו נתקל?

האם זה בכלל חוקי לסרב לנתח חולה בגלל שהוא לא בטוח אם הוא רוצה לעבוד טיפולי הקרנות וכימוטרפיה?
האם מותר לומר "אנחנו נעשה את הניתוח רק במידה ואת תסכימי לטיפולים", "הניתוח יעזור רק לחצי שנה ואז זה יחזור, אז מה עשינו בזה"
אז מה? לסרב לניתוח ולתת לבן אדם למות?
האם זה נורמלי לשאול מה החששות מהטיפולים ואז לומר "אל תדאגי מתופעות הלוואי, את לא תחיי מספיק זמן בשביל לסבול מהן"
זה נורמלי? למה הרופאים והאחיות מתנהגים ככה? ממתי הפכנו לחיות?

אני מזועזעת לקרוא את מה שכתבת

הרופאים תפקידם לתת לנו תשובות בנוגע למחלה עצמה .
כשנודע לי שחליתי קראתי,שוחחתי וכשהגעתי לאונקולוגית שלי אחרי הניתוח כמעט ידעתי הכול ומה שלא נראה לי ולא הבנתי שאתי שוב ושוב עברתי כריתה מלאה ושחזור של השד בנוגע לטיפולי כימו שאני עוברת תמיד יש לי אפשרות להפסיק אותם וזו זכותי אבל לא העשה זאת והרופאה שלי האונקולוגית לעולם לא תגיד לחולה "הניתוח יעזור רק לחצי שנה ואז זה יחזור, אז מה עשינו בזה"זה לא נשמע לי אתי בכלל ולדעתי יש לפנות למנהל בה"ח בסוגיה הזו כן,,רעש עושה הרבה לפעמים אבל רעש חיובי במובן של לערב אנשים בעלי תפקיד סמכותי יותר ולהעלות את הסוגיה הזו,
תפקיד הרופאים זה להציל חיים הם נשבעים על כך במיוחד במחלות קשות כמו סרטן.
זה ממש לא נורמלי ההתנהלות שלהם ומה שכתבת זה מזעזע ועלייך להגיש תלונה או לפנות לגורם אחר כפי שכתבתי.
אני מטופלת באונקולוגיה טיפול יום אחת לשבוע (מבלי להחשיב את ההברזות שלי לפעמים ודחיית טיפול )אבל האחיות שם מדהימות והצוות ומעולם לא נתקלתי ו/או שמעתי על אחות שמדברת כך או רופא,לא איתי ולא מאנשים שאני מכירה.

אני מאחלת הרבה בריאות וכוח לעמוד בכל זה,

סבאיציק

New member
נתקלתי גם נתקלתי וכתבתי על כך באתר זה

התקבלו הרבה תגובות והתייחסויות.
היה דיון ,תעייני כמה עמודים אחורה.
לגופו של עניין ,
הפתרון הוא להחליף רופא או בית חולים להמשך טיפול.
כדאי גם לפנות לקבלת חוות דעת נוספת ממומחים
על מנת לוודא שאומנם את צודקת בהחלטך לגבי המשך הטיפול.
חולה סרטן רצוי וממולץ שיהיה מעורב בקבלת החלטות לגבי הטיפול הרצוי.
אין טעם בהגשת תלונות ,לא מתייחסים לתלונות .
ואם מתייחסים אז לא בכבוד הראוי.
גמר חתימה טובה.

למעלה