יחס מזלזל של משרד הקישור

אלעדק

New member
יחס מזלזל של משרד הקישור

אני לא מצליח להבין את משרד הקישור של היחידה שלי.כשהם רוצים שאתייצב למילואים הם שולחים לפחות שלושה צווים באותו יום (לא מובן לי למה).אבל אחרי שירות של שלושים ושניים ימים (שאחרי שנגמר כל הבלאגן של העלייה לתעסוקה וגילו שאין מספיק ימ"מים שיחררו אנשים הביתה סתם)הובטח לי ע"י קצין השלישות שיישלח לי טופס השחרור (הספח הצהוב)לביתי. מאז עברו ארבעה חודשים ואין ספור שיחות עם קצינת הקישור ועוזריה והובטח לי לפחות שש פעמים שישלחו לי את הטופס וכלום לא קרה.. אני רוצה להבין למה אני צריך לנסוע כ300 ק"מ כדי לקבל את הטופס? וזאת אם יקרה הנס ובאמת יהיה מישהו במשרד הקישור שיוכל לתת לי אותו..אבל כשיצטרכו אותי יידעו טוב מאוד איפה למצוא אותי.. מרגיז.

Section

New member
פתרון חלקי...

אם הם לא שולחים לך את הטופס בדואר אתה יכול לבקש שיפקססו לך אותו. אבל בלי שום קשר תתקשר לקצין העיר ותזמין טופס רבעוני, ישלחו לך אותו הביתה ושם כתובים כל הימי מילואים שעשיתה ברבעון האחרון אפשר להזמין גם דרך האינטרנט... www.aka.idf.il/ishurim

zeusofurim

New member
שמע...

אני לא מאמין שהם עושים לך בכוונה ולא שולחים את הטופס, כי אני בתור אחד שעושה את זה "למחייתו" בצבא, יכול לומר לך שלוקח בדיוק שלושים שניות לרשום את תוכן המיסמך ועוד שלושים שניות לאחסן אותו בתוך מעטפה ולרשום את היעד... אז מה שאני ממליץ זה לבדוק אם יש להם את הכתובת הנכונה שלך במחשב...או שאתה פשוט יכול לתת להם יעד אחר שהם יכולים לשלוח לך את המסמך אליו... מקווה שהדברים יסתדרו

למעלה