יחס מיוחד לאמא ?

רותי ע

New member
יחס מיוחד לאמא ?

אני מרגישה שלעידן יש יחס מיוחד לאמא. אין מי שהוא עושה לו יותר דווקא, התפרצויות זעם עד מכות, אפילו בנושא הפיפי כמו שכתבתי אתמול. ומצד שני אני מקבלת הכי הרבה נשיקות. וזה לא שאבא לא מטפל בו הרבה. וזה לא שהוא קשור אליו מאוד ולפעמים רוצה רק את אבא. וזה לא שאבא מחנך יותר, קשוח יותר או רך יותר. יש לי הרגשה כאילו עם אמא הוא מרגיש שהוא יכול לנסות את כל שלל ההתנהגויות החל מהטוב ועד הרע. והשורה התחתונה - אני מקבלת יחס מיוחד לטוב ולרע
איך זה אצלכם ?

שירי ל

New member
תיארת בדיוק את מה שאני מרגישה-

אמנם אופיר עוד לא בגיל של לדבר והתפרצויות זעם אבל איך שהיא רואה אותי היא מתחילה "להתפנק" יותר בוכה כשהיא רוצה דברים, יותר על הידיים- התנהגות שונה מאצל אחרים, וזה בסדר גמור מבחינתי, בשביל מה יש אמא?

גם אצלנו זה ככה

עדיין לא הגענו לגיל שנתיים המתמרד, אבל כתבתי כאן על תופעת ההצמדות אליי. לא משנה אצל מי היא נמצאית, אפילו אצל אבא, ברגע שאני בסביבה היא רוצה רק אליי. במצב רוח רע או טוב היא תמיד מחפשת אותי. אני יכולה להעיד שלפעמים זה גורם לבעלי להרבה תסכול. לפעמים הוא נפגע שהיא רוצה רק אותי. כשהם לבד - היא נהדרת, משחקים ומתחבקים. אבל לעומת זה - הוא אלוף בהלשכיב אותה לישון ולהרגיע אותה. כי כמו שאמרת, היא מפעילה עליי את כל המניפולציות וזה מצליח לה. אז לטוב ולפחות טוב - אני שם בשבילה

למעלה