יחס מעליב בעבודה

sharoni0320

New member
יחס מעליב בעבודה

אני אם ל2 ובדרך להיות אם לשלושה, התחלתי לעבוד באיגוד גדול ורציני שלא אפרט לפני כ4 חודשים, האיגוד מחולק לסניפים ואני עובדת בסניף קטן, המנהל נראה אדם נחמד מאוד, הבעיה שיש אינטריגות ומלחמות ממש על ייעדים, למשל לקוח ששכנעתי אותו להגיע לסניף וזו אמורה להיות מכירה שלי, מישהי בסניף שקיבלה אותו מאחר והייתי עסוקה דחתה בכוונה את הפגישה איתו וקבעה פגישה על שמה במועד אחר, אני בתור חדשה לא רוצה לריב, הסברתי זאת למנהל שלי שאמר שזאת בפירוש מכירה שלי והוא העיר לה בעדינות, אחרי העניין הזה נתקלתי ביחס מגעיל מצידה, היא צעקה עליי על טעות שעשיתי, ואני באמת אחת שמשתדלת להיות עובדת מעולה ומשקיעה ולא נעדרת מהעבודה, אבל אני חדשה שם ואותה בחורה נמצאת 8 שנים ואני לא רוצה להפסיד את העבודה, מה גם שאני צריכה פרנסה לילדיי וזאת עבודה מסודרת, אבל אני מרגישה כאב על הצורה שהיא הגיבה וגם השפלה שהמנהל שלי שמע איך היא מדברת אליי ומעליבה אותי שאני עושה טעויות, אני חדשה ברור שכמה שאשתדל יהיו לפעמים טעויות, אני בחורה עם תואר 1 שמעריכה את עצמה ואמרתי גם למנהל שלי שאני שאפתנית ורוצה להתקדם, הוא גם אמר לי כל הכבוד על המוטיבציה שאני מצליחה להביא לקוחות לסניף ,מצד אחד אני לא רוצה לשתוק ולהראות שאפשר ל"דרוך עליי" ומצד שני אני כחדשה חוששת לפרנסת ילדיי, מה לעשות?

אחת שמבינה

אל תתני לאף אחת להוריד מהערך שלך ואם את גייסת לקוח והיא לקחה את הקרדיט לעצמה זה מראה שהיא אדם שלא שווה ועוד מעליב ,היא סתם מקנאה בך! תמשיכי לגייס לקוחות תראי למנהל שאת מסוגלת ליותר ואל תתייחסי אלייה בכלל. את לא צריכה לתת לאפחד לדרוך עלייך או שיחשוב שהוא יותר טוב ממך

../images/Emo24.gifאני מסכימה

את לא צריכה לחשוש מאיבוד העבודה ,נראה שהבוס מפרגן. תמשיכי להראות מוטיבציה. תהיי עירנית יותר לבחורה שמפריעה, בקטע של "גניבת לקוחות" ככל שניתן. אם היא מציקה לך תתעלמי ממנה לחלוטין ,פשוט אל תגיבי. את בדרך הנכונה !! כאשר אנשים עם יותר ותק מתחילים לחשוש מפנייך סימן שאת בהחלט בדרך הנכונה. את צריכה מרפקים, ואני יודעת עד כמה זה קשה כי גם אני לא כזאת באופי ,אבל חייבת להילחם על מה ששלך :)

sharoni0320

New member
תודה רבה על התגובות...

חיזקתן אותי, אני לא אחת שנשברת בקלות, אני תמיד ממשיכה הלאה, אבל אני מאוד רגישה, מה לגבי האם לענות לה אם היא מתעצבנת עלי? האם להגיד משהו למנהל שלי בקשר אליה? או כחדשה ל"סתום את הפה" ולהתרחק? אשמח לתגובות, תודה

למעלה