יחס שונה?

יחס שונה?

מאז שהילדה נולדה יצא לנו להיות די הרבה בטיפת חלב. כולן שם היו מאוד נחמדות והגיבו יפה לעובדת שתי האמהות, אבל בכל זאת יש משהו שמטריד אותי.

אני לא בטוחה, אבל נדמה לי שבכל פעם שאנחנו מביאות את הילדה האחות מדברת בעיקר אלי. כלומר, היא אומרת שלום לשתינו, נחמדה לשתינו, אבל כשיש הוראות טיפול או שאלות לשאול נראה לי שהיא פונה בעיקר אלי. וזה למרות שאשתי היא זו שמפשיטה/מלבישה/מחזיקה אותה בחלק שווה (נגיד, לא ספרנו) מהפעמים. היא יודעת כמובן שאני זו שילדה אותה.

יצא לכן להיתקל במקרים כאלה? מה עשיתם?

שבליבי

New member
כל כך מזמן...

אני זוכרת שהיתה לנו אחות מאד נחמדה, טובת לב וחייכנית. אני לא זוכרת שהיתה איזושהי אפליה מודעת או שלא מודעת בין האמהות.
אגב, כיוון שלטיפת חלב בד"כ מגיע רק הורה אחד, אולי היא לא יודעת לדבר אחרת, כך שזה יכול להיות גם משהו שקשור בהרגלים שלה לדבר להורה אחד.

אני חושבת שאת יכולה להגיד לה שיש לך תחושה שהיא בעיקר פונה אליך וזה לא מרגיש לכן נוח.

לאט לאט ובהתמדה

עם הזמן אנשי המקצוע שתפגשו סביב התינוקת (רק בנסיבות טובות!) ילמדו ששתיכן 'שולטות בחומר' , מכירות אותה היטב ויודעות להשיב על השאלות שלהן.

זה יגיע מעצמו, מעצם המעורבות של שתיכן בחייה.

זה תלוי מאד

באדם בו אתן נפגשות ואם אתן הזוג הראשון שבו הוא נתקל.
אצלנו תמיד זוגתי היא זאת שזוכרת את כל הפרטים החשובים, מה כמה וכו אז למרות שאני ילדתי תמיד האחות פונה אליה, אפילו מהגן כשצריך משהו מתקשרים קודם אליה..אני חושבת שזה כמו אצל סטרייטים, פשוט יפנו למי שיותר שולט בחומר..תמיד יצאו מנקודת הנחה שה״אמא״ יודעת יותר.
בכא אני לא יודעת באיזה סניף אתן אבל בעירנו יש את רנה והיא מהממת ומומלצת מאד בלי קשר לגייפרנדליות שלה.
אני שולחת לך בפרטי את הנייד שלי ואתן מוזמנות לביקור כמו שהבטחתי:)

כאן הם

New member
אני לא עושה מזה עניין גדול

אני די סלחן לאנשים שבצורה טבעית אינסטנטיבית וללא שום כוונות רעות פונים אלי בתור ה"אבא" כי הילד דומה לי ולא לבן זוג (ממוצא פיליפיני)... ואני אפילו לא לוקח ללב את השאלות "מה עם אישתך?"

בכלל, אם היית סטרייטית נשואה עם בעלך, האחות שוב בצורה אינסטנטיבית הייתה מדברת אלייך ומתעלמת מהבעל.

רענן

לנו לא יצא להיתקל בזה

לדעתי אם את לא בטוחה בזה, אל תעלי את הנושא באופן ישיר.
פשוט בפעם הבאה שתהיו שם שתיכן והאחות תשאל שאלה, שאישתך תענה.
וגם אם היא מפנה שאלה אליך, את יכולה להחזיר את השאלה לאישתך (אלא אם כן מדובר בשאלה שקשורה רק אליך, לדוגמא אם התאוששת מהלידה, אז זה יכול להיראות קצת מצחיק אם את נותנת לאישתך לענות במקומך
)

שאלתי את האישה

והיא אמרה שהיא ממש לא הרגישה שמדברים רק אלי. והאמת שגם אני בפעם האחרונה שהיינו שם הרגשתי שהכל היה יותר רגוע ומשוחרר. אז יכול להיות שזה סתם היה עניין של הכרות מתקדמת יותר או משהו. או שאני פשוט רגישה מדי :).

למעלה