יחס תגובות/צפיות

TheWhiteTigris

New member
יחס תגובות/צפיות

בעבר שאלתי כמה פעמים את אורי והוא אמר לי שזה תקני אבל לי זה נראה מוזר, על גבול החשוד: יש לי משהו כמו 1000 כניסות ב 5 ימים האחרונים (יותר מ 500 ביומיים האחרונים, הסטטיסטיקה כבר ממש השתוללה, כמעט קרסה. אלה מספרים שאני לא רגיל אליהם מאז שהתחלתי ללמוד...) ויש לי 6 תגובות סה"כ בשבוע האחרון. רק לי נדמה שיש בעייה עם הסטטיסטיקה, שמשהו מוזר קורה פה ושהמתכנתים קצת מתכחשים לזה?...

idodo cohen

New member
אוי שתוק ../images/Emo6.gif

זה סתם כי אתה במומלצים. יש ימים סטטיסטים טובים כאלה לפעמים. אבל לא הבנתי. יותר מ-500 ביומיים האחרונים ביחד או בכל אחד בנפרד?
. אם ביחד, אז אין שום בעיה רביב, תגיד תודה וזהו. ואם לא ביחד אז יכול להיות גם שמישהו חפר לך על הארכיון או משהו. זה מה שנראה לי
.

noyy

New member
../images/Emo28.gifואצלי בדיוק ההיפך

היא צנחה בירידה חדה מאוד... חשוד, חשוד!!!!! סתם, זה היה נורא צפוי

רוב האנשים לא מגיבים לפוסטים

אפילו אם הם ממש אהבו את הפוסט. זה יותר מידי השקעה. ולעזאזל! אני לא ציני! תודו שגם אתם לא מגיבים בבלוגים של אחרים! זה פשוט מעיק להגיב על כל פוסט ופוסט!

ny22

New member
מנהל
דבר ראשון

אתה מופיע בעמוד הראשי של הבלוגיה, אז אולי בגלל הססטיסטיקה גבוהה.. בקשר לתגובות, זה נראה לי טבעי מאוד שבד"כ אנשים לא יגיבו. לפי דעתי אנשים מגיבים רק אם יש להם משהו חשוב ודחוף לומר, אחרת הם לא יטרחו, גם אם הם נורא אהבו את הפוסט.

דם דם

New member
בלי פאניקה ../images/Emo101.gif

אם זה מציק לך אתה מוזמן לתת לי מעשר מהסטטיסטיקה שלך אלי
האמת שזה דיי נורמלי, אצלי ביום העצמאות בפוסט נכנסו 399 איש לקרוא (נו מה עד איש אחד לא יכל להיכנס אררר) ככה שזה דיי נורמלי בעיקרון, ואם אתה במומלצים וכאלה כמו שאומרים פה אז זה בכלל מסביר הכול. ובקשר לתגובות זה ככה אצל כולם, גם אצלי אני רואה איזה 80-90 כניסות כשיש פןזט חדש...אנשים נוטים לעשות רק חחחחח לעצמם ולא להגיב קצת מבאס נכון אבל זה קורה לכולם

פגעסוס

Well-known member
אני, לדוגמא, קורא כמות אדירה

של רשומות ביום, ואני מגיב אולי ל 2-3 (מחוסר זמן וגם מאחר ואני לא מרגיש שיש לי מה להוסיף). אני מאמין שגולשים רבים נוהגים כמוני.

למעלה