טוב את כבר לא דואגת .....
כי אמש בזמן המופלא של אלוהים ... ניפגשנו בצט .....חחחחחח תודה הפגישה היתה בדיוק במקום , מדוייקת למדי . כמו תמיד בסוף כשהיה כבר מאוחר .... נגענו בנקודות כה חשובות . ועל הנקודות הללו אני הייתי רוצה לקחת הזדמנות זו ולברבר קצת עליהם. דיברנו על המקום הנוכחי של הרגשתי ..... ועלתה הגישה של שינוי המקום . שינוי התחושה . ושאלתי ..... האם המקום בו אני נמצאת נראה לך כרע ? אך לפני שאפצח בכתיבה , אני חייבת להדגיש . שאיני באה להראות לך את הגישה הנכונה . כי קודם אין כזו , שנית , אני לא מעיזה איתך .....חחחחח ושלישית ...... כי השיחה מביאה זויות מבט שונות . והנוכחות של השיחה בפורום מעלה נושאים שניתן להחליף עימם רישומים . ולקבל השראה לכיווני מבט נוספים . אני כרגע כואבת ..... נכון . כאב רגשי עמוק . אני כרגע בתחושת שיתוק , לא יכולה לעשות , או לא מוכנה להכריח עצמי לעשות . נכון .... האם המצב אידיאלי ? ממש לא . האם אני צריכה לעשות מה שאני יכולה כדי לצאת ממנו ? איני יודעת . כי בתוכי קיימות שתי תחושות מנוגדות בנושא . אחת היא הגישה המקובלת ...... צאי מזה . זה לא טוב להיות שם . זה מוכר וידוע על כולם . והאקונוטציה במילים היא בדרך כלל מרמזת על המצב הנוכחי כרע . אולם ...... יש את הגישה האחרת .. והיא אומרת ..... "את כרגע במקום הנכון להיות בו ." המקום הזה אינו רע . אלא רק עוד מקום של גדילה . אם כאוס = הזדמנות לשינוי מודעות . אז כרגע הכאוס הריגשי שלי הינו בשיאו . וזה אומר לי שלפני מוטלת הזדמנות לצמיחה וגדילה . טרם פגישתנו אמש בצט , ישבתי באמבט , אמבטיות עם קצף לאור נרות מאפשרת לי זרימת מחשבות . ושם עלה בי דימוי , שנגעתי בו כמעט ברמיזה בשיחתנו לאחר מכן . פתאם , ניצנצה לי העובדה , שכאשר אלוהים שילח את אדם וחווה מגן עדן , הוא שם משמרת בפתח ..... בשערי גן עדן נמצאות החרבות המתהפכות . רק ההבנה הזו מביאה לי כה הרבה תובנות . והיא זו שהזכירה לי שלא רק שאני במקום הנכון , ולא רק שהוא לא רע , אלא שאם אפסיק את התהליך כרגע אז יהיה יותר גרוע . המקום אליו אני מוזמנת כרגע . הינו מקום של גדילה . אני באמצע בוחן . בוחן חיים . שאגב מכיוון שהוא לאחר הסרטן , הוא קשה מן הסרטן . כי הסרטן עד כה היה הסימפטום , כרגע אני עומדת בפתח הסיבה . אומרים שגן עדן וגהנום . הינם כאן כרגע . זה רק עיניין של מודעות . ואם כך , ואם , שערי גן העדן מוגנים בידי החרבות המתהפכות . שהרי הדרך לגן העדן , או במילים אחרות למודעות התיקון שמביא עימו את מודעות גן העדן , שהריהו בדרך החרבות המתהפכות שהופכות הכל בהפוך על הפוך . והיכן אני צריכה לתקן ? לא את מה שקיים , אלא את המודעות אליו . כדי לשנות מודעות , עלי להכנס פנימה לתוך המקור של המודעות הקיימת בי . ולנקות אותה מגורמים המפריעים למודעות האחרת . זה שיעור מהסרטן . זוכרת שאמרתי לך ששכחתי משהו מזמן הסרטן ? עברתי שם את כל הבוחן כה מהר , ולא הספקתי להחדיר את השיעורים ולהטמיע בי את מלוא הכלים , אותם כלים שיעזרו ועוזרים לי לחיות . הפעלתי את הכלי הזה בהרבה מקומות בזמן הסרטן . שינוי מודעות . זה קל , מה גם שכשיש סרטן , אז יש גם אדרנלין , ומי שמודע לכך יכול לעלות על הגל של האדרנלין ולהאיץ את התהליך . אבל זה כבר שיחה אחרת . הרעיון הוא , לא להמנע ממקומות כואבים , אלא בדיוק ההפך . ( חרבות מתהפכות , הפוך על הפוך ) להתקדם לכיוונם . וכאן ניזכר בחוק בסיסי של מרפי .... מה שמפחיד אותך , ירדוף אחריך עד שישיגך .... ומה שאתה רודף אחריו , לעולם לא תגיע . חרבות בהפוך על הפוך .......... או מסקנת חוק מרפי - אם תירדוף אחר הפחד שלך ...... לעולם הוא ירוץ הרחק ממך . ומה שאתה רוצה בו , מצא עץ , שב ברכהו , והסכם לוותר עליו ,ובמהרה הוא יגיע אליך לבד . אלו חוקים בסיסיים . החוכמה היא להפעילם במקום הנכון . אז עתה מחוקי בסיס נעבור למקרה האמור . אני הגעתי לעולם , בכדי לעשות תיקון . בכדי שאחרי הזמן הנקוב בו אני מורעלת ( או מסטולית ) מפרי הבוסר של עץ הדעת טוב ורע . אני אשוב לגן העדן . אם אשוב מסטולית ...... אז אקלקל שוב . אך אם אתקן את המודעות של המיסטול . ובתוכי אבין שאין טוב ואין רע . וזה רק הרעלים של התפוח האסור ...... זה היה אסור כי הוא היה בוסר . ולמה חרבות מתהפכות ? ..... כי יש עוד עץ בגן , קוראים לו עץ החיים . ואם נאכל אותו בעודנו מסטולים מהתפוח של הטוב והרע ..... אז יהיה באמת רע . כי ניתקע במודעות שכזו . אז התיקון שקיים כאן בעולם , הינו מכשיר אותנו להתעלות מעבר לטוב והרע של התפוח . וכשנהיה באמת חופשיים ..... אז במצב יצירה ואלוהות , אנו מוזמנים את המודעות הזו לקבע בחיים לתמיד . עד אז כהגנה , קיימות החרבות בהפוך על הפוך . אז איך כל זה מתקשר ?????? נורא פשוט הבה נעבור לפשט . השיעור שלפני , אני דוחה את ההתמודדות עימו כבר שנתיים ויותר . מבינה מכירה יודעת הכל . אך לא הייתי מוכנה לחוות את החוויה הרגשית שלו . לא הייתי מוכנה לעבור דרך החרבות המתהפכות , לא הייתי מוכנה להתמודד עם מערת הפחדים , או עם התחושות . הסכמתי להשאר במצב שגוי , ורק לא להתמודד עם האמת של המציאות שחיי הגישו לפני . אז מה עשיתי ? הדחקתי ..... הדחקה , לא רק שהיא חלק משפת האם שלנו , כל אחד במידתו ובכישרון ביצועו , אלא היא גם דרך המוסכמת על החברה . מה עושים לחבר בדיכאון ? מוציאים אותו משם , איך ? סקר שתערכו לבטח יביא את התוצאה ..... להיות עסוק במשהו ..... אז כבר שנתיים בהתנדבות , מפחד ההתמודדות עם פחדים , אני עסוקה במשהו אחר ..... לא איני פעילה ביותר , אני עצלה מטיבעי , אך הפעלתי את שיטות ההתעלמות שלי בעיניין . והנה ..... קרה מה שכה צפוי . מה שאנו מדחיקים , שהריהו כדבר ממנו אנו בורחים , וזה ישיגנו בסופו של עיניין . אני יכולה , יכולה לחייך ולהדחיק ..... או , אני מוזמנת כרגע להתמודד לחוות את הכאב , פלוס מס ערך מוסף , שנקרא ההדחקה המודעת של השנתיים האחרונות . כי כדי להתפחד ולברוח מהתחושה , גידלתי במוחי את תדגמית פחדי כמפלצות ענק . גודלי מפלצות פחדי , הינם הערך המוסף . אני כבר מכירה את הדבר הזה . אז יש בידי בחירה להדחיק שוב , ולחכות ולחקות מצב לפעם הבאה שזה יעמוד למולי . או .... לקחת רגע חופש מהעולם .... וללכת לתוך המנהרה עם כל כלי ההתמודדות שלי שאני מכירה . ולהכנס פנימה . ואני יודעת . שרק בהתחלה זה כה מפחיד . אך ברגע שנכנסים למודעות מסויימת ..... זה הרבה יותר קל . וזו בכל מקרה היא הדרך הישרה . ועל כן שמנו ישראל .... ישר אל . והדרך אליו בשם המשחק הזה שנקרא גילגולי חיים , זה בדרך החרבות המתהפכות שהופכות הכל בהפוך על הפוך . ועתה .......