יחצנות לעולם הבמה

יחצנות לעולם הבמה

אני מספר סיפורים מקצועי, מרצה (בתחום ההיסטוריה והשקותיה לאקטואליה) ואני גם מעלה מחזה בשם "מר אפרפר" אותו כתבתי ואני גם משחק בו. כל האתרים שגבו ממני כסף טוב כדי להופיע בהם לא הצדיקו את ההשקעה. מה שאני מצליח "לגרד" זה דרך אנשים ששמעו אותי או ראו את המחזה שלי, אבל זה כמובן מעט מידי. האתרים המפרסמים אנשי במה מהסוג שלי טובים אולי לכאלה המוכרים ממילא בציבור, מהתקשורת הכתובה, הטלוויזיה, התיאטרון וכו', אבל אני, שאינני מפורסם ולא מכיר את האנשים הנכונים, לא זוכה לתמורה עבור הפרסום במדיה. חיפשתי יחצן מהסוג שמוצא לך במה וגוזר קופון על חשבון ההופעה שלך אבל לא מצאתי כאלה. אפילו באתר האמרגנים בו יש רשימה של קרוב למאה איש לא מצאתי מענה לחיפושיי.
אגב אני מופיע (גם עם המחזה) על כל במה, כולל סלון ביתי ללא צורך באינסטרומנטים מיוחדים.
אם תוכלו לעזור לי - אודה מאד
מר אפרפר

מצטערת לאכזב

אין באמת כאלו בתחום יחסי הציבור זו שיטה שמתאימה לתחום המכירות ולא לתחום התדמית. לכן תחפש איש מכירות לתחום המופעים ולא איש יחסי ציבור.
אם בכל זאת תרצה המלצה על אנשי יחסי ציבור שמבינים ועוסקים בתרבות. אשמח להמליץ. אבל הם לא ימכרו לך מופעים. אלא יעשו לך יחסי ציבור שישמשו פלטפורמה טובה למכירות עתידיות.
בהצלחה.

אנסה גם את המסלול הזה - אשמח לעזרתך

תודה קודם כל על התייחסותך
אנסה גם את הדרך הזאת - בעזרתך, אם כי ברור שלאיש יחסי ציבור יש תעריף מסוים אבל את מידת המאמץ שהשקיע בפרויקט שלך אי אפשר לשקול. אבל כאמור אנסה.
תוכלי להעביר לי פרטים על מומלצים שלך?
בתודה מראש
מר אפרפר

נסה גם בפורומים וקבוצות תקשורת ויח"צ בפיסבוק

תציג את עצמך, מה אתה מחפש, אני די מאמין שתימצא יחצנים שיסכימו לעבוד איתך.
אם אתה יכול לנסות מהלכי יחסי ציבור בעצמך, או בסיוע מישהו מקרוביך חבריך,
נסה לנסח קומוניקט (הודעה לעיתונות), עבור כתבי בידור, תרבות, בתחום שלך + הזמנות שתישלח להם, דבר איתם,
זה יכול להיות נחמד ואפקטיבי בתור התחלה, וכמעט ללא עלות.

בהצלחה

למעלה