יחצ"נים - החוצה !

mirikel

New member
הלוו מר טל

מה קורה??? אני מניחה שהצליחו לאלף אותנו טוב. שאלו אותנו שאלה ואנחנו פשוט ענינו. אל תשאל איזה באסה יש לי היום נהיגה מונעת!!!
נכון שאני מסכנה (שאלה רטורית כמובן) אגב אתה בהחלט מוזמן לבוא לשבת איתנו בלה-מורס. אתה תראה שתהנה.. פאב אירי

Her Circulation

New member
אני מכיר

את הפאב. ואת יודעת כמובן את תשובתי להזמנתך :) אז הפסקת את התואר ? מה עם ספרד ? גומז וראול ? וכו´.

mirikel

New member
הסיפור יותר מידי מסובך

ולמען האמת אין לי כח לספר אותו... בעקרון לא הפסקתי את התואר אלא אני לקחתי חופשה של שנה. אבל כמו שכבר אמרתי זה הרבה יותר מסובך מזה. מספרד ירדתי בינתיים. גומז וראול יאלצו לחכות
נו... איך זה להיות מובטל?

TalkShowHost

New member
לה מורס ?

אנחנו מדברים על אותו פאב ברחובות , שעד לפני שהועבר היה נושא בגאווה את התואר "אירי", והיום נושא לא בגאווה בכלל את התואר המפופק "עוד מקום פלצני שבנות שחושבות שהן כוסיות וערסונים משועעמים באים כדי לשרוף את הזמן שלהם "???

mirikel

New member
לא ראיתי שם

לא בנות שחושבות שהן כוסיות ולא ערסונים... אני לא יודעת על מה אתה מדבר. ובשביל שיהיה ברור לכולם אני לא מדברת על ערבי שישי שכל העולם מגיע ואז אולי אתה באמת יכול לראות כל מיני אנשים... אלא על ימים באמצע השבוע. אז אתה פוגש את האנשים הקבועים. אני שונאת לצאת ביום שישי!!

TalkShowHost

New member
יקירתי

זה לא בהכרח שיש שם ערסונים וכיוצ"ב, זו האווירה שהשתנתה. אם פעם הייתי יכול להגיע לשם מג´ייף, אחרי שלושה ימי דיכאון בהם לא יצאתי מהחדר, ולא הפסקתי לשמוע את OKC בריפיט, וחבר היה גורר אותי לשם, עדיין הייתי מרגיש בנוח, כי כולם היו מוכרים, ענבל ידע ה בדיוק איזה בירה להביא לי, דברים שגרמו לי להרגיש בבית. לא פחות מבואס, אבל בבית. חוץ מזה במורס, לא היה את הקטע של ה"משחק". ואני מדבר על המשחק שבין גברים לנשים. אם הייתי מחפש בחורות הייתי הולך להרצל, אם הייתי באמת רוצה לשבת ולשפוך את הלב עם חברים תחת השפעת אלכוהול כבדה, כשאני שם זין מוחלט על העולם שסביבי, הייתי הולך ל-לה מורס, והייתי הולך לשם הרבה. לצערי הרב, המקום נפטר בגלל תאוות הבצע של הבעלים, והשאיר אותנו המומים , כואבים, וחסרי דלק, כח עכשיו כל פעם שרוצים לשתות בירה צריך לנסוע עד הגוזניק. שלך, רועי.

למעלה