סתם. אין לי מה לכתוב. לא בקטע של שרשורים אישיים. בוודאי לא שרשורים שנועדו להשמצות בלבד
. משאיר את זה לחולים באמת (שכמובן משליכים את מחלותיהם ובעיותיהם על אחרים, מושאי השמצותיהם. דרכו של מחנה זה בישראל).
הקדשת שירשור לכותבת כנראה שאינה מעניינת כמוך, למזלי היא אינה מבינה את מה שכתבתי, כותבתי בשפה שאינה מבינהסתם. אין לי מה לכתוב. לא בקטע של שרשורים אישיים. בוודאי לא שרשורים שנועדו להשמצות בלבד . משאיר את זה לחולים באמת (שכמובן משליכים את מחלותיהם ובעיותיהם על אחרים, מושאי השמצותיהם. דרכו של מחנה זה בישראל).
חשבתי שמן הראויהקדשת שירשור לכותבת
לא עקבתי ואין לי מושג אם הדברים נכונים לדמות זו (ובכל מקרה לא באמת איכנס לדיון עם גולש א' על גולש ב', גם לא אם זה מנהגו הקבוע של גולש ב', למשלכנראה שאינה מעניינת כמוך, למזלי היא אינה מבינה את מה שכתבתי, כותבתי בשפה שאינה מבינה🫠
![]()
מסתבר שאת מיטלמן אין סיבה לתקוף.חשבתי שמן הראוי . לא נעים שרק לי הקטן יוקדשו שרשורים מיוחדים (ואני כבר לא מדבר על כמות תתי-השרשורים ) .
לא עקבתי ואין לי מושג אם הדברים נכונים לדמות זו (ובכל מקרה לא באמת איכנס לדיון עם גולש א' על גולש ב', גם לא אם זה מנהגו הקבוע של גולש ב', למשל ), אבל יש כאלו שמתקשים להבין דברים ענייניים. אם זה לא השמצות והתקפת אחרים, לא תמיד קל להם בתחום הבנת הנקרא . כך למשל כמו שחורזת כותבת מעת לעת, יש גולשות/ים ש100% מהפוסטים שלהם בפורום הם רק התקפות על אחרים והשמצות. 0 תרומה בדמות פתיחת שרשורים, העלאת נושאים ו/או התייחסות עניינית אליהם וכיו"ב. דרכו של עולם, לטוב ולמוטב .
או שפשוט יש המעדיפים שלא להתרכז כל כתיבתם בהתקפות על אחרים, גם אם באמת שלא חסר על מהמסתבר שאת מיטלמן אין סיבה לתקוף.
מענין איך הכלל הזה תופס רק לגבי מיטלמן ולא לגביך...או שפשוט יש המעדיפים שלא להתרכז כל כתיבתם בהתקפות על אחרים, גם אם באמת שלא חסר על מה .
באמת מענייןמענין איך הכלל הזה תופס רק לגבי מיטלמן ולא לגביך...
רק שבמהלך הדיון אתה התיחסת לזה שתוקפים אותך "הקטן". מסתבר שלדעתם של התוקפים (ולא רק בענינ כתיב)- כתיבתך מצדיקה תקיפה, בעוד כתיבתם של אחרים- פחות.באמת מעניין. יש שיאמרו מרתק אפילו
. אמנם אחרים יאמרו שזאת שאלת קיטבג, אבל נשאיר אותם בצד כרגע
.
אבל היי, בהתחשב בכך שכל השרשור שנפתח על-ידה נגע באיזה שיכול אותיות שעשיתי לדבריה ומאחר ולדברייך אין על מה לתקוף אותה, הרי שהתשובה לשאלתך ברורה, את לא חושבת? היא לא עושה שיכול אותיות ועל כן אינה מותקפת, ואני רחמנא לצלן, מסתבר שכן עושה זאת ועל כן מותקף.
איזה כיף לפתור תעלומות ביחד (מענין, אם הייתי כותב 'תעמולות' בשיכול יעני, האם זה היה מזכה אותי בשרשור חדש נגדי?)
.
אה כן, מה לעשות, מציאות קיומיתרק שבמהלך הדיון אתה התיחסת לזה שתוקפים אותך "הקטן".
הוא שאמרתי כבר כאפשרות בהתחלהמסתבר שלדעתם של התוקפים (ולא רק בענינ כתיב)- כתיבתך מצדיקה תקיפה, בעוד כתיבתם של אחרים- פחות.
יש אנשים שמטבעם- למשוך אש. זה תלוי בעיקר בהם. קודם כל הם פועלים ואז האחרים יורים עליהם. תחשוב על זה במקום להאשים אחרים.אה כן, מה לעשות, מציאות קיומית . אלא שעסקנו כמדומני בנושא השרשור שם שמה לעשות, תקף על 'שיכול אותיות' או משהו כזה (אשמח אם תשמרי זאת בינינו ולא תגלי לאף אחד, אבל לא באמת התעמקתי במה כביכול עשיתי רע לדעת התוקפת שם ).
הוא שאמרתי כבר כאפשרות בהתחלה . יש אנשים שהחיים שלהם מורכבים מתקיפת אחרים, ויש אנשים שיש להם חיים . כך למשל כשפתחתי את השרשור הזה (נדמה לי ששם אנחנו נמצאים בכל אופן), הרי לגמרי לא חיפשתי על מה לתקוף את הגב' יטלמןm היקרה. גם לא אחפש בעתיד (אם כי כפי שכתבתי קודם באגב אורחא, תוך אלפית שניה קופצות לי כמה אפשרויות בנושא לראש). לא לגביה וגם לא לגבי אף גולש/ת ספציפי/ת אחר. בדיוק כך נוהגים, אם אינני טועה, רוב רובם של גולשי הפורום הנחמד שלנו. עניין זה לא ייחודי לגב' יטלמןm דווקא. הוא גם לא שונה כאשר זה עוסק בי. זאת טעות אופטית. הוא משתנה רק או בעיקר, על-פי השאלה מי הכותב ולא מי מושא כתיבתו. יעני ר"ל, יש קבוצה שחייה זה לתקוף ויש את כל השאר. פעמים רבות ההתקפות של אותה קבוצה פבלובית מכוונות אלי, כן, הקטן, מה לעשות. אך גם זה לא בלעדי לחלוטין .
שורה תחתונה, מה שכתבת כעת זהה למה שכתבתי בתחילת הדיון . המסקנה שלנו שונה וזה בסדר גמור. בכל מקרה "דעתם של התוקפים", כאשר עסקינן באותה קבוצה פבלובית, אותי אישית (בכובע של מושא התקפותיהם), לא ממש (קרי ממש לא) מעניינת במיוחד . הסברים יש לרוב אם אתעקש לחפש (וכך גם למועד פתיחת אותו שרשור ועל-ידי אותו ניק דווקא ), אבל את תגיבי על כך באמירה שאני כביכול כותב באריכות כדי שלא תקראי בכוונה ושאר המצאות מדומות, כך שאסתפק במה שנכתב עד כה .
תודה על דיון מעניין, אך נראה שמיצינו.
"להאשים אחרים"? סורי אם הבנת כך, אך אינני מאשים אף אחת/ד בשום דבריש אנשים שמטבעם- למשוך אש. זה תלוי בעיקר בהם. קודם כל הם פועלים ואז האחרים יורים עליהם. תחשוב על זה במקום להאשים אחרים.
אני אני מאושרת אם פעם אחת אחרי שמיצית תפסיק לכתוב, אבל אתה מוכרח להיות האחרון בדיון כך שברור לי שגם הפעם תמשיך.."להאשים אחרים"? סורי אם הבנת כך, אך אינני מאשים אף אחת/ד בשום דבר
. הצבעתי על מציאות מסוימת. הא ותו לא. אשמה זאת מילה גדולה שאין לייחס לחברה' הללו שדיברתי עליהם. ודאי לא במעמדם הנוכחי בחיי
.
כך או אחרת כאמור מעלה, נראה שמיצינו.
בטח שאמשיךאני אני מאושרת אם פעם אחת אחרי שמיצית תפסיק לכתוב, אבל אתה מוכרח להיות האחרון בדיון כך שברור לי שגם הפעם תמשיך..
מ.ש.לבטח שאמשיך. אני פשוט נהנה עד הגג כל פעם מחדש לקרוא את האמירה הזאת שלך, כאשר ב90% מהמקרים עד זו שמקבלת את המילה האחרונה ואני כלל לא מגיב על כך
. באמת תוהה לפעמים מה גורם להמצאות הללו ולא אמנה כעת את האפשרויות
.
בכל מקרה, לא טרחתי לקרוא מעבר לנ"ל. צר לי, אבל באמת שמיצינו. זה שאני צריך להעביר עוד כמה דקות על המחשב ונהניתי להגיב על הנ"ל, לא משנה זאת. ולא, אני גם לא רואה שום בעיה עם הכרזה על מיצוי ובכל זאת להזדקק לתגובה נוספת לאחר מכן
. כן, מכיר את כלללל מה שאפשר לתקוף אותי על זה. רגיל להכל, שמעתי כבר הכל, ויודע שבקטעים האלה את לא חריגה במאום. הכל בסדר
.
ובכל זאת, מיצינו.
אח"כ הוא נעלב שמאבחנים אותו ללא כל בעיה, פשוט מתאים כמו כפפה ליד להגדרות.מ.ש.ל
חחח, חמוד, אל תטעה לרגע לחשוב שאני "נעלב" ממך ומ"אבחנותיך"אח"כ הוא נעלב שמאבחנים אותו ללא כל בעיה, פשוט מתאים כמו כפפה ליד להגדרות.
מיטלמן, נוסטלגיה, דיב', אתה, אבי, אני- רק קומץ. כולנו סתם עסוקים בלתקוף או להעליב את הצדיק בעיני עצמו. זה שלא עולה בדעתו לבדוק את עצמו.אח"כ הוא נעלב שמאבחנים אותו ללא כל בעיה, פשוט מתאים כמו כפפה ליד להגדרות.
רשימה מעניינת הכנת משתפרתמיטלמן, נוסטלגיה, דיב', אתה, אבי, אני- רק קומץ. כולנו סתם עסוקים בלתקוף או להעליב את הצדיק בעיני עצמו. זה שלא עולה בדעתו לבדוק את עצמו.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.