Death of Rats
New member
ייאאאאא~! אני לא מאמינה~!
נכנסתי לתומי היום לסטימצקי באור עקיבא (החור הקרוב לביתי), כמו שאני תמיד עושה כשאני בקניון וראיתי על מדף ספרי הפנטזיה באנגלית (מוזיקה של התגלות, בבקשה) The last hero. יפה, גדול ומאויר. אמנם לא קניתי אותו כי היה לי תקציב של מאה שקל (הוא עלה 99, אבל רציתי שיישאר לי כסף לאחר כך) אבל אני רק מחכה לקבל כסף לפסח וhe is mine, בתקווה שהוא יישאר שם, כמובן
. אניווי, התקשתי להאמין שהוא בכלל יגיע מתישהו לארץ ו.... ובכן, הוא הגיע לחור הכי חורי בארץ~! איזה כייייף~! וחוץ מזה שלפני חצי שנה בערך קניתי (במוזלים!) את מחברת הרישומים של הדיסקוורלד גמכן בארץ (גן שמואל). אני רק יכולה להגיד שהעולם מתקרב לציוויליזציה הפראצ'טית בצעדי ענק. גם זה, ועוד הסדרות המצוירות בטלוויזיה (יכול להיות שיקליטו לי. הוריי הוריי. אין לי יס! ואני נורא רוצה לראות את ווירד סיסטרס), ואם רק ערוץ שש (או כל ערוץ אחר לצורך הענין) יתחילו לשדר את אינויאשה ביפנית, ובכן, אני אדע שכולנו מתים וגן עדן זה כאן. האושר. אור, באקסטאזה.
נכנסתי לתומי היום לסטימצקי באור עקיבא (החור הקרוב לביתי), כמו שאני תמיד עושה כשאני בקניון וראיתי על מדף ספרי הפנטזיה באנגלית (מוזיקה של התגלות, בבקשה) The last hero. יפה, גדול ומאויר. אמנם לא קניתי אותו כי היה לי תקציב של מאה שקל (הוא עלה 99, אבל רציתי שיישאר לי כסף לאחר כך) אבל אני רק מחכה לקבל כסף לפסח וhe is mine, בתקווה שהוא יישאר שם, כמובן