אמממ...אני לא מתעכב לשאול "למה מצוין לי"..חחחחח פשוט ככה זה. אני במצב ההוויה הזה חחחחחח .................לשאול עכשיו למה אני במצב ההויה הזה?? ...זה כמו לשאול את השמש למה היא לא מופיעה לנו בחורף.... האמת היא שהיא כן מופיעה...רק שהעננים והשמים הקודרים מסתירים אותה מאיתנו... לכן,אני החלטתי שתמיד מצויין לי,ואני לא נותן לדבר כזה או אחר "להסתיר" לי את הדבר הזה...
נראה לי ולתחושתי העמוקה הוא בכלל לא מצפה שאענה לו, על כן אחסוך מאיתנו מאמצי סרק להסביר לחתול כיצד בן אדם רואה את עולמו. שימשיך לקפץ על המקלדת שלך...איך הוא הגיע אצל אפרים זו תעלומה בפני עצמה
תראה איזה ברדק הוא עושה פה והמנהל שותק לו אין זאת אלא שחתול מיוחד הוא זה השורות נמצאות במים בינלאומיים ואין לאף אחד זכויות מיוחדות שם. אתה זה לא השורה הכתובה.
חוץ מזה שהוא רוצה ממרח טונה ובטח מזה אתה בורח וזאת הסיבה שאתה לא עונה לו! פויה לך.. אל תיכנס לכיצד בן אדם רואה את עולמו והרי זה עולמו ואשליתו בלבד.. הוא מאיר לך מעולמו ואתה מעולמך ולאט לאט הכל מתמזג ל............ממרח אילתית מעולה ) החתול למטה כתב מכל הלב - אני מבינה את אשר כתבת בהפשטה ושלא בהפשטה..באמת חבל על המאמץ..אבל אני כותבת וחיה ונושמת בכמה רמות בו זמנית..בדיון ההוא רציתי להישאר ברמה אנושית חסרת חשיבות וזה הכל אוהבת אותך מאד(מתחנפת בגלל הלחם) )