ייאוש...

ייאוש... ../images/Emo4.gif

שנתיים. שנתיים הייתי, פחות או יותר, "בסדר" ודווקא עכשיו, כשאני עומדת לפני אחת הבחינות החשובות בחיי (בחינת המתא"ם - לתארים מתקדמים בפסיכולוגיה), המחלה "נזכרה" שמזמן לא ביקרה אצלי!!!! כל מפרק ומפרק בגופי כואב, אני כל הזמן עייפה, אני בקושי מצליחה להושיב את עצמי וללמוד למבחן שעה ברציפות, איך אוכל לשבת 5.5 שעות בבחינה?!? כל כך התאמצתי, לאורך כל התואר הראשון, להוציא ציונים גבוהים, על מנת שאוכל להגשים את חלום חיי ולהתקבל למגמה הקלינית ובהמשך להיות פסיכולוגית ועכשיו אני מרגישה שהבחינה "המדוברת" עומדת להרוס לי הכל... טוב, סתם הרגשתי צורך לפרוק מועקות הולכת ללמוד....

gaia20

New member
הי, הי, אל יאוש!

האם הלכת לרופא שלך? אולי צריך להעלות מעט את מינון התרופות? אל תתיאשי, תעשי כמיטב יכולתך

קאריני21

New member
דובדבניל יקרה ../images/Emo24.gif

אני בדיעה של גאיה. לכי לרופא, תראי מה קורה... אל תלחצי. ככל שתלחצי כן יתגברו הכאבים והתופעות. אל תתני "לו" להרוס אותך!! בהצלחה!! ואל תתיאשי
ענקי ממני. קארין.

תודה לכל המגיבים...../images/Emo140.gif

אכן חשבתי "לארוב" מחר לרופאה, בתקווה שתסכים לקבל אותי (התור הקרוב בעוד כ3 חודשים...
), להתייעץ לגבי את הטיפול הנכון ואולי אף לקבל אישור על מצבי הרפואי, על מנת לנסות להשיג תנאי בחינה מיוחדים, שיקלו על המצב... למישהו מכם יש ניסיון בנושא??

gaia20

New member
אל תוותרי לרופאה

תלחצי ואם צריך אף תציקי, לחכות 3 חודשים זה יותר מידי בקשר לאישורים אני מציעה לך ללכת למקום ששם את לומדת, לברר פרטים על הקלות ובאיזה מצבים משיגים אותם אחרי שתעשי את זה, תוכלי לדעת מה את צריכה לבקש מהרופאה שלך אולי הם דורשים פירוט מצב רפואי מלא, אולי רק אישור רפואי שיש לך ככה וככה ולכן את צריכה עוד זמן, הם יכולים לדרוש מליון ואחד דברים אז לכי לשם, תבררי מה צריך להשיג ואז לכי לרופאה

gaia20

New member
אה, ורציתי עוד לשאול

מה את רוצה להשיג באישורים האלו? תוספת זמן? מועד ב'? בחינה בע"פ?

הי גאיה

מאחר ומדובר בבחינה שאורכה כ- 5.5 שעות, קיימת אצלי בעיה גם מבחינת הכתיבה עצמה (כאבים בשורש כף היד ובפרקי האצבעות) וגם בישיבה ממושכת כל כך (כאבי צוואר, כתפיים, ברכיים..) את התנאים המיוחדים איני יכולה לבקש, אלא רק לשמוע מה ניתן להציע לי בהתחשב במצבי (אולי הפסקות קלות בתוספת הארכת זמן.. אין לי מושג...) הבעיה היחידה עם "תנאים מותאמימ" כגון אלו, היא שהארכת זמן הבחינה והפוגות בתוכה, עלולים דווקא לפגוע עוד יותר בריכוז (שמוסח גם כך בשל הכאבים) ולהגביר עייפות שקיימת בצורה מוגברת גם כך... ): בכל אופן, הבחינה היא מטעם "המרכז הארצי לבחינות והערכה" ולא שייכת לאף גוף אוניברסיטאי ספציפי, כך שאין לי מושג אלו אישורים הם דורשים ואילו תנאי בחינה חריגים מתאפשרים על ידם. לכן, אשמע לעצתך ואפנה קודם אליהם. לאחר שאבין אלו אישורים בדיוק הם דורשים, אפנה אל הרופאה. תודה רבה רבה רבה על ההקשבה והעיצות המועילות,
דובדבניל

ושכחתי להוסיף...

הבחינה נערכת אחת לשנה, כך שדחייתה כרוכה בהפסד שנת לימודים נוספת... בחינה במועד הנוכחי מאפשרת הרשמה לתואר שני בספטמבר הבא (2004) המועד הבא של הבחינה יאפשר לי להירשם רק לספטמבר 2005....

gaia20

New member
כמובן שבלי קשר לאישורים

בגלל הכאבים, תפני לרופאה עוד קודם לכן

ל3

New member
דובדבניל החמודה

כולנו יודעים עד כמה הלחץ והעומס לא מוסיפים לנו אז קודם נסי שלא להילחץ יותר מדי ואני יודעת שזה יותר קל במילים ממעשים. נסי להקדים את התור כמה שיותר ולגשת לרופא בהקדם האפשרי. לגבי האישורים ללימודים- אפשרי להשיג הקלות ופה אני מדברת מנסיון אישי. אומנם אף פעם לא דחיתי בחינה אך בהחלט ביקשתי הערכה להגשת עבודות לדוגמה. אני נגשתי למדריכה הפדגוגית שלי וסיפרת לה על הבעיה שלי והיא עשתה הכל בכדי לעזור לי עד כמה שניתן. כדאי שתגשי לדיקן הסטודנטים או למרצה שמרכז את המסלול שלך ותספרי להם על הבעיה- אני בטוחה שתשיגי הקלות למינהם. בהצלחה חמודה

gaia20

New member
אורך הבחינה

ד"א, המלצתי לבחינה, להביא איתך בקבוק קטן של מיים ואיזה שוקולד טעים זו בחינה ממש ארוכה.... ואני מתבכיינת על בחינת הפסיכומטרי שאורכה 3 שעות ו 20 דקות.... בושה...

שבע77

New member
דובדבניל יקירתי

הצטמררתי לראות את ההודעה שלך (סליחה על הדיליי). אני כל כך מבינה אותך . אוף הלופוס הזה... אני מקווה שבכל זאת תוכלי לעבור את המבחן בשלום .. אם לא (חס וחלילה), יש אפשרות למועד ב' או למועד מיוחד או לחזור על המבחן עוד שנה?? מקווה שיהיה לך פיתרון. והעיקר העיקר - הבריאות. שתרגישי טוב ונקווה איתך ביחד שלא מדובר על התעוררות של המחלה אלא על אזהרה קטנטנה שתוכל לפוג בימים הקרובים. שלך שבע

gaia20

New member
שבעעע

וואי, כל הכבוד על הדיליי, נראה לי שזה השיא שלך...
מה שלומך יקירתי, הכל טוב?

../images/Emo41.gif שבע ../images/Emo41.gif

תודה על ההתייחסות והאמפתיה
. המועד הבא הוא רק בעוד שנה, מה שידחה לי את התחלת הלימודים (אם אתקבל בכלל, איזו אופטימיות....
) בעוד שנתיים.... נקווה לטוב. אעשה את מירב המאמצים (בתקווה שיתחשבו במצבי) לעבור את המבחן בהצלחה במועד הקרוב ואם לא, אז נחכה לשנה הבאה... (ועד אז, נשב על המרפסת ונספור ציפורים נודדות...)
דובדבניל

למעלה