ייאוש

gilel2004

New member
ייאוש

ישר ולעניין. אני בן 30 רווק, בתול ולא מסוגל לייצור מערכת יחסים של יותר משני דייטים... למה ? לא יודע... כל הבחורות שיצאתי איתן (והיו הרבה במשך השנים) תמיד זרקו אותי (בצורה אלגנטית) והוסיפו את המשפט - " אתה בחור מקסים, שנון מצחיק ואיטליגנטי אבל אין את הקליק" או "אתה בחור טוב מדי בשבילי". איפה הבעיה שלי או איך משנים את המצב. הסקס (או יותר נכון החוסר בסקס) פחות מפריע לי מאשר האפשרות שהעביר את חיי בדד.

אתה שואל שאלה

שקשה מאוד לאדם חיצוני להשיב עליה מבלי לדעת פרטים. הפתרון, כך אומרים, נמצא בבעיה עצמה. וכמובן שהבעיה היא תמיד סובייקטיבית... לכן, מה שאני מציעה לך הוא לקחת פסק זמן ממסע ההוקעה העצמית, ולחשוב טוב טוב מה אתה אוהב בעצמך ומה לא. מה עשוי בהתנהגותך להרתיע בחורות (יש ניואנסים שלפעמים אתה לא מודע להם בהתנהגות, אבל הצד השני חש את הויברציות, ופועל לפיהן. גם כן - לא במודע. תנסה לשאול חברים שלך, או ידידות - מה בהתנהגותך לא בסדר). אחרי שתענה על כל השאלות האלו תוכל, באופן אובייקטיבי יותר, להגדיר את ה"לא בסדר" ולעבוד על לשנות אותו. אני מקווה שזה עוזר...

niva99

New member
לעניות דעתי../images/Emo62.gif

יש משהו שאתה חייב לברר עם עצמך. זה בקטע של מודעות עצמית-למה זה קורה. אני רוצה להמליץ בפניך בחום ללכת לסדנא שבה תקבל משוב אודות איך אתה "מצטייר" בחברה ומה עליך לשפר. באם היכולת הכלכלית אינה מאפשרת זאת אתה יכול לתפוס חבר קרוב /ידידה או חברה לשעבר ולבקש מהם שינסו לתאר לך מהו שרש הבעיה -כפי שהם רואים זאת. זה דורש ממך רמת פתיחות גבוהה ורצון כנה לשנות... כולי תיקווה שזה יצליח עבורך ושסוף סוף תגיע למנוחה ולנחלה.

Multik

New member
אם המצב הוא לגמריי

סע לאוקריינה ותבאי לעצמך אישה אתה לא תהייה לבד עוד לעולם אם אתה מעוניין אני יכול להביא לך לינקים לאתרי הכרויות! זה במקרה שאתה באמת אבוד בגיל שלך כבר צריך להתכיל לחשוב על ילדים זהוהי דרך מהירה ויעילה אך ב 30-50 מהמקרים התוצאה תהייה עצובה.

Vdrums

New member
סע לאוקראינה? איזה פיתרון פתטי

עוד פעם אתה עם הייבוא שלך? אהבה לא קונים!!! תכניס לך את זה טוב טוב לראש. אתה מוכן לשמוע ממישהי "אני אוהבת אותך" בידיעה שהיא איתך כי שילמת כסף??? אתה מבין איזה עלוב זה???
יש גבול למסכנות. הוא צריך לעבוד על עצמו, להיות שלם עם עצמו ואז הוא ימצא מישהי.

כבר ראינו בטלוויזיה כמה

כאלה שחשבו שאפשר לקנות אישה ובסוף אפילו לנשים הקנויות הגיעו מים עד נפש והם זרקו אותם. ולמולטיק שמולטיק הזה - אלה בנות ארצך, שהמצוקה והרעב דוחפים אותן למעשים קיצוניים. אתה לא טוב מהן בכלום. ההתנשאות שלך מעליהן פשוט מחליאה, הרי לולא קצת מזל ורישום מועיל בתעודת לידה - יכולת גם אתה עכשיו לרעוב ולמכור את התחת שלך בעבור כמה גרושים. קצת חמלה וקצת כבוד לבני אדם!

למעלה