ייאלה אנחנו קרובים לסיום

ברודי

New member
סייס ../images/Emo99.gif

כלי הנשק של גבריאל החל מהעונה ה-5. במקור גבריאל תיכננה לתת אותו לזינה אבל זינה לא היתה במצב נפשי להילחם אז גבריאל השתמשה בו כדי להגן עליה ומאז הוא נהפך לנשק הרישמי שלה. היא מחזיקה אותו במגפיים ושולפת כשצריך ויש לה טריק ממש מגניב איתו. אההה ו... הצד הזה יכול להרוג.

shanyz

New member
את יכולה להסביר איך גבריאל הגיעה

בכלל לנשק הזה? כאילו מאיפה יש לה אותו?

ברודי

New member
הסברתי.

הם יצאו מהמערה הזאתי או איפה שזה לא היה... והגיעו לשוק, גבריאל הביאה לזינה את הנשק הזה, ותקפו אותם וזינה לא נילחמה אז גבריאל רצה לשמה עם הסייס והתחילה להילחם איתו, ומאז הוא מלווה אותה, קצת מבאס שאין לו איזה ערך היסטורי או איזה פרק משלו (כמו השאקרם של זינה) אגב לפרק קוראים, בצורה מפתיעה- שאקרם כי זה הפרק ששני השאקרמים של זינה התאחדו לשאקרם המוכר לנו מהעונה החמישית והלאה.

shanyz

New member
אמ..רגע אני קצת מבולבלת

מה זה הפרק הראשון בעונה החמישית? מה קורה בו? למה זינה לא נלחמת!?!?!

gabrielle

New member
../images/Emo99.gifהקעקוע שלי../images/Emo99.gif

* מנסה להסתכל אחורה ולראות אותו אבל לא ממש הולך לי
*

ברודי

New member
עכשיו יש לך 2 דברים להסביר.

למה יש על התמונה- 1+1=? ואמממ... יש לך קעקוע של סייס?! זאת את שפעם פעם ביקשה כאן בפורום תמונות של הסייס של גבריאל כדי לעשות קעקוע?! עכשיו זה היה מזמן...

gabrielle

New member
../images/Emo9.gifחחחח כן כן זאת אני...

יש לי קעקוע של סייס על הגב מצד שמאל למעלה.
ובנוגע לתמונה... היא כאילו חושבת כמה זה אחד ועוד אחד!! נו לא משנה... זה בציניות כמובן

shanyz

New member
סולאן

הבן של זינה ובוריאס. בלילה שזינה ילדה אותו היא מסרה אותו לקנטור שיגדל אותו כי היא לא רצתה שהוא יהפוך להיות רע כמוה. בהתחלה הוא שנא את זינה, וגם לא ידע שהיא אימו. רק לאחר שמת גילה שהיא אמא שלו. הוא מת ע"י הופ, הבת של גבריאל, כשהרעילה אותו (נכון?) =S הוא גם נתן לה את ההצעה לקרוא לאיב איב:)

*neta*

New member
ס´...סרפין

סרפין-חברת ילדות של גבריאל שנהייתה משרתו של דייהאק. בהתחלה גבריאל מנסה לעזור לה אך בסוף גבריאל מבינה שהיא אינה יכולה להציל את חברתה מעצמה. סולרי-אמזונה אמיצה שעומדת עם אפיני נגד ולסקה. מאוחר יותר היא נהרגת בקרב. ועוד משהו בנ´,ניקליו-הוא המרפא שמליילה לוקחת את זינה אליו כאשר היא מצילה אותה מהרומאים. מאוחר יותר בהוראת זינה גבריאל לוקחת את זינה הגוססת בחזרה אליו, אבל זינה איבדה את הרצון לחיות והוא אינו יכול להצילה.

shanyz

New member
סיירין

אמא של זינה. היא נרצחה ע"י אנשי הכפר שלה כשהעלו אותה באש כי חשבו שהיא מכשפה ושהיא מביאה כוחות רשע מהבית שלה. כשזינה חזרה לאמפיפולס היא ניסתה "לתקן" את מה שקרה כדי שהרוח של סיירין תוכל ללכת בשלווה (אני לא יודעת אין להגיד בצורה יותר נורמלית) ואז סיירין פגשה לראשונה את הנכדה שלה, איב, כשהיא כבר מבוגרת...

shanyz

New member
סיזיפס

אאה...אני לא ממש יודעת וזוכרת את הסיפור איתו אני רק זוכרת שהוא היה מלך, ואני חושבת, אני מקווה שנאי לא מתבלבלת, אז הוא ציווה להרוג תינוק שאיזה מגדת עתידות (אולי זה היה בעצם גבר) אמר/ה לו שהתינוק יהיה המלך הבא. ובגלל שהוא פחד שהוא יתפוס את מקומו אז הוא ציווה להרוג את התינוק. כמובן שזינה וגבריאל תיקנו את המצב ולבסוף סיזיפס גידל את התינוק בעצמו =) אני מקווה שלא המצאתי משהו! חחהה=))

gabrielle

New member
איך קוראים לאיש המפחיד הזה

עם האצבעות הארוכות שאוטוליקוס העמיד שזה הוא? ( עונה 1 )

התבלבלת../images/Emo24.gif

סיזיפוס הוא מלך שהגיעה שעתו למות, אך הוא פחד ולא רצה. לכן הוא לכד את סלסט- המוות בהתגלמותה, קשר אותה ולקח ממנה את הנר- אם הנר היה נכבה אז סלסט הייתה מתה וכל האנשים בעולם לא היו מתים לעולם, מה שהיה מוביל לסבל של האנושות כולה. האדס ביקש את עזרתה של זינה לחלץ את אחותו סלסט, וזינה וגבריאל עוזרות בשמחה. בדרך הן פוגשות בטאלוס, בחור צעיר שגבריאל מתאהבת בו, אך לבסוף מתברר שהוא עומד למות, ואם סלסט לא תשוחרר הוא יחיה לנצח ויסבול מכאבים. בסוף סיזיפוס מתרכך כי הוא הכיר את טאלוס מילדותו <אימו עבדה בארמון> ומבין את ההשלכות שבעניין. מאוחר יותר, בעונה השנייה, הוא גונב את החרב של ארס במטרה לקחת ממנו את אלוהותו, אבל כשזינה מתערבת, תוכניתו יורדת לטמיון

למעלה