ייאלה שרשורים חדשים - השופינג המושלם

ייאלה שרשורים חדשים - השופינג המושלם

מהו השופינג המושלם מבחינתך? מקום לשופינג מושלם? חנות/מדינה/עיר? האם כבר יצא לך לעשות אחד כזה או שאת עדיין חולמת עליו? כמה תקציב היית צריכה/תצטרכי? מה את מרגישה בזמן הקניות? נהנית, סובלת? לאיזה חנויות את נכנסת רק כדי להסתכל? לאן לא תכנסי בחיים? למה? האם הרגשת רגשות אשמה אחרי מסע קניות מטורף במיוחד? האם את מסוגלת להשאיר פריט שאהבת בחנות? מה המדינויות שלך בנושאי קניות? "לא מספיק עניים לקנות דברים זולים", "הכל גם ככה תוצרת סין, חבל על הכסף של המותגים ", "רק מעצבים" וכו' וכו', כאמור המדיניות ש-ל-ך האם את קונה ברשת? אם כן מה? מאיפה? נפלו עלייך אלף ש"ח לקניות, מה תקני? הנחות? כן/לא, למה? מעצבים ישראלים? מעצבים מחו"ל? הארון של סבתא? יד שנייה? הודגש באמצעות מדגישומטיק
* כמובן שלא חייבים לענות על הכל, וכל שאלה אפשר לפתח לאיזה כיוון שבא לכן, אפילו לשרשור נפרד... ואו זה מתיש :)

עונה (בזמן שאני מחכה לתוכנית שלי שתפסיק לרוץ)

מהו השופינג המושלם מבחינתך? קשה להסביר. אני צריכה להיות מרוצה מאד ממה שקניתי. שלא יהיה בנאלי מדי, שיפתיע אותי במקום מסויים, וכמובן - במחיר מציאה
מקום לשופינג מושלם? חנות/מדינה/עיר? גלזגו בייבי
האם כבר יצא לך לעשות אחד כזה או שאת עדיין חולמת עליו? ברור. כמי שאוהבת שופינג אני משתדלת לעשות יום אחד כזה פעם בחודש בערך. כשאני בארה"ב (בערך פעם בשנה) אני גם נהנית מאד בעיקר מהמחירים הזולים יחסית.
כמה תקציב היית צריכה/תצטרכי? תלוי.
מה את מרגישה בזמן הקניות? נהנית, סובלת? מתה על זה. אני לוקה בעודף סבלנות ואני הפרטנרית האידאלית למסעות שופינג
לאיזה חנויות את נכנסת רק כדי להסתכל? לואי וויטון, הארווי ניקולס, ALL SAINTS (למרות ששם אני עוד יכולה לעמוד במחירים) ושלל המעצבים מהליגה הראשונה.
לאן לא תכנסי בחיים? למה? NEVER SAY NEVER אבל יש חנויות שאני ישר יודעת שאין לי מה להכנס אליהן. למשל רנואר, דן קאסידי וכאלו. זה פשוט לא אני. אני גם נמנעת מלהכנס לחנויות יוקרה אם אני לא חייבת. זה סתם עושה לי כאב לב מיותר.
האם הרגשת רגשות אשמה אחרי מסע קניות מטורף במיוחד? לא.
האם את מסוגלת להשאיר פריט שאהבת בחנות? אמא שלי אומרת שאסור להשאיר את ה-
בחנות אבל ברור שקורה
אם באמת באמת התאהבתי במשהו אני אחזור לקנות אותו.
מה המדינויות שלך בנושאי קניות? "לא מספיק עניים לקנות דברים זולים", "הכל גם ככה תוצרת סין, חבל על הכסף של המותגים ", "רק מעצבים" וכו' וכו', כאמור המדיניות ש-ל-ך אין לי מדיניות, אני זורמת. אבל לאחרונה אני מנסה להגמל מלקנות ברשתות הזולות באמת (לדוגמא פריימרק) כי הן מואשמות בניצול מכפיר של כוח עבודה זול באסיה (בעיקר ילדים קטנים מאד).
האם את קונה ברשת? אם כן מה? מאיפה? בעיקר ברשתות. טופשופ, H&M, ריבר איילנד, פריימרק, קסטרו ושאר ירקות.
נפלו עלייך אלף ש"ח לקניות, מה תקני? אני חייבת מעיל חדש לחורף וראיתי משהו בזארה. הוא עלה נדמה לי 100 פאונד. בשאר הכסף הייתי קונה את הגרביונים המהממים שראיתי בריבר איילנד (13 פאונד), תיק וארנק חדשים, ואם ישאר עודף אז מתנות להביא לארץ
הנחות? כן/לא, למה? ברור. למה לא??
מעצבים ישראלים? לא כל כך מכירה... פעם הייתי מכורה לסיגל דקל, היום כבר לא. אשמח לשמוע על מעצבים צעירים.
מעצבים מחו"ל? אני מאד אוהבת את פראדה וקלואי. בעניין מעצבים צעירים, אין כמו שיטוט בסוהו של לונדון וכניסה רנדומלית לחנויות של מעצבים לא מוכרים.
הארון של סבתא? כבר לא.
יד שנייה? כעקרון לא, רק בשביל תחפושות להאלווין.

קשכפית

New member
עונה על חלק

מהו השופינג המושלם מבחינתך ? - מצב דמיוני שבו אין כלום בארון, יש הרבה כסף (כמו נגיד בסרט אישה יפה) ומתחילים הכל מחדש מכף רגל ועד ראש. מקום לשופינג מושלם? חנות/מדינה/עיר? - בשלל חנויות, ברחובות בוגרשוב, שנקין בעיקר גם בדיזנגוף ובסנטר ובעזריאלי. תל אביב ! אולי ניו יורק אבל לא הייתי שם אז לא סגורה על זה. האם כבר יצא לך לעשות אחד כזה או שאת עדיין חולמת עליו? כמובן שלא יצא לי לעשות, זה רק בסרטים. מה את מרגישה בזמן הקניות? - נהנית וסובלת גם יחד. לאיזה חנויות את נכנסת רק כדי להסתכל? נגיד... טובה'לה אם במקרה עברתי ליד. או גרטרוד וכאלה, שיקר שם באופן קיצוני. האם הרגשת רגשות אשמה אחרי מסע קניות מטורף במיוחד? - לא רגשות אשמה, כן הלקאה עצמית על חוסר היכולת להתאפק. או חוסר הרצון והרדידות שלי ופחד שאולי גם מה שקניתי עכשיו לא יצדיק את עצמו. האם את מסוגלת להשאיר פריט שאהבת בחנות? - לפעמים כן, לפעמים לא, ולפעמים משאירה וחוזרת לקחת. מה המדינויות שלך בנושאי קניות? אקנה כל דבר שאראה ובכל מקום אם זה ימצא חן בעיניי וארגיש שאשתמש בזה ואם זה בתקציב שאני יכולה להרשות לעצמי. אין לי העדפה לרשתות או חנויות ספציפיות, יש מקומות שראיתי שאני לא אוהבת את כמו מנגו וזארה אז אני כמעט ולא אכנס. בנושא נעלים אני קונה אך ורק דברים איכותיים. כאן אין פשרות וגם בחזיות, רק הטוב ובשבילי זה טריומף. נפלו עלייך אלף ש"ח לקניות, מה תקני? - תלוי מתי כמובן ואם אני בדיוק צריכה משהוא מיוחד. אם עכשיו לדוגמא לאחר שקניתי מעיל ונעלים ומגפים הייתי מוציאה או על בושם או על מוצרי טיפוח או קוסמטיקאית ומספרה. הנחות? - אם אני אחכה להנחות? תלוי, אם יש פריט שאני מאוד רוצה ויש מצב שעד שזה יגיע לסוף עונה ולהנחות לא יהיה את המידה או הצבע אני לא אחכה, אם זה משהוא שאני רוצה אבל לא באופן כל כך נחרץ אני אחכה עד שיהיו הנחות * ואם כבר הנחות אז אני ומקווה שגם אתן מבינות שזה עבודה בעיניים תכלס. מה שמורידים לנו בהנחה זה מחיר שגם הוא ריווחי רק שקודם הם הרוויחו יותר ובהנחה הם מרויחים קצת פחות. מעצבים ישראלים? - לא מכירה שמות של מעצבים במיוחד, פה ושם יצא לי מדורין פרנקפורט ואני די מחבבת חלק מהדברים שהיא יוצרת. בשוק המעצבים בדיזנגוף סנטר יש דברים מעניינים ואחרים. מעצבים מחו"ל? - לא מכירה. הארון של סבתא?אין לי אבל אם היה אז קומבינזונים היו נגנבים משם. או תיק מעניין... יד שנייה? אם אני מוצאת משהוא יפה אז כן.

עונה

השופינג המושלם - לא משנה מה קניתי, ההרגשה הטובה שאחרי זה, בלי להתחרט ולתהות אם לא הגזמתי, בלי להסס האם באמת אלבש את מה שקניתי. מקום לשופינג מושלם - דיזנגוף, גם הרחוב עצמו וגם הסנטר. אני לא חולמת על שופינג מושלם, אבל אם הייתי חולמת זה היה בשדרה החמישית בניו יורק. עם תקציב בלתי מוגבל. אם אני סובלת אני פשוט לא קונה, לא משנה כמה אני חייבת. צריכה להיות במצב רוח מתאים לשופינג אחרת זה לא קורה. במנגו רק מסתכלת, לרוב גם בזארה. רגשות אשמה אחרי קניות - כן, בטח. אני פולניה, זה חלק מהמהות שלי. מסוגלת להשאיר פריט שאהבתי בחנות. אם קונה ברשת אז בעיקר בקסטרו, אם מעצבים אז נעמה בצלאל, רונן חן, יעל לב, יעל אורגד, דפנה לוינסון, סיגל דקל. כמעט ולא מעצבים מחו"ל. קונה בעיקר בהנחות. מחכה בסבלנות לסופעונה. לא הארון של סבתא/אמא/אחות ולא יד שניה. עם אלף ש"ח לא בטוחה שהייתי קונה בגדים.

Green Peas

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif../images/Emo100.gif

מהו השופינג המושלם מבחינתך? אני מניחה ששופינג שבו אני מוצאת את כל מה שחיפשתי במחירים נמוכים
מקום לשופינג מושלם? חנות/מדינה/עיר? אממ... מנגו/ארה"ב/הוליווד. האם כבר יצא לך לעשות אחד כזה או שאת עדיין חולמת עליו? גדר חלום. כמה תקציב היית צריכה/תצטרכי? תלוי, כמה עלה הקמפיין בחירות של אובמה? אז בערך אותו סכום. מה את מרגישה בזמן הקניות? נהנית, סובלת? כמו ילדה בת 6 בחנות ממתקים, וכמובן תלוי עם מי אני נמצאת. לאיזה חנויות את נכנסת רק כדי להסתכל? אלדו, ניין ווסט... לאן לא תכנסי בחיים? למה? נשבעתי לעצמי שלא אכנס לתמנון אבל הם ממש השתפרו לאחרונה. האם הרגשת רגשות אשמה אחרי מסע קניות מטורף במיוחד? לא אשמה, בעיקר כאב לי בכיס. האם את מסוגלת להשאיר פריט שאהבת בחנות? מסוגלת ומשחדת את אחת המוכרות לשמור לי אותו עד הסיילים. מה המדינויות שלך בנושאי קניות? "לא מספיק עניים לקנות דברים זולים", "הכל גם ככה תוצרת סין, חבל על הכסף של המותגים ", "רק מעצבים" וכו' וכו', כאמור המדיניות ש-ל-ך יותר מרגש כשיש לי גוצ'י אמיתי אבל אם יש חיקוי נורא טוב ואיכותי ביותר זול? למה לא? האם את קונה ברשת? אם כן מה? מאיפה? לא קונה ברשת. נפלו עלייך אלף ש"ח לקניות, מה תקני? נעליים!
הנחות? כן/לא, למה? ברור שכן! מי יסרב להנחה עסיסית? מעצבים ישראלים? אין להם ערך נמוך יותר ממעצבים בחו"ל לטעמי. פשוט אנשים שעדיין לא התגלו בעולם. מעצבים מחו"ל? עניתי על זה כבר בערך
הארון של סבתא? More than welcome יד שנייה? כנ"ל שאלון כיפיי

למעלה