ייאשתי חחח,

ייאשתי חחח,

נזכרתי בשיר קונצרטינה פלשתינה( אחד הפייבורטים שלי שלא שמעתי המון זמן) ואז נזכרתי, שתמיד רציתי לדעת מה היא מתכוונת להגיד בשיר הזה אפעם לא הבנתי אותו... למישהו יש הסבר

Dug E

New member
לא ריטה ניסתה להגיד זה בטוח.

זה תרגום של איתן נחמיאס..ככה אומרים לפחות. אבל אני מפרש את השיר כמטאפורה ענקית (אין לי מושג על מה
) עד לרצח רבין בסוף. באמת שאלה מעניינת.

חחח, האמת

שCaetano Veloso ניסה להגיד... ואיתן גלס-
בערב יום העצמאות, עצום את עיניך אחי (שיחק אותה בדיסק)

auua

New member
קונצרטינה פלשתינה

למה דווקא רצח רבין? בגלל שיש דף של שיר מוכתם בדם? נראה לי קצת מסקנה מרחיקת לכת. אלא אם הדבר נאמר פעם בצורה רשמית ע"י מישהו..

Dug E

New member
יותר ברור מזה?

"הביטי שם - אדם אוחז אקדח הוי אמא - ולב אחד מפסיק לפעום פתאום ראי נא ודף של שיר מוכתם בדם אדם, אלי נא איה הארץ הישנה של פלשתינה הלילה רד כמו קצב של גליוטינה ואיך נוכל עוד להמשיך, הגידי אמא כשאיש לאיש יניף חרבו תהא רוטינה בארץ אהובה שכבר לא נכירנה"

yoramor001

New member
יש לי משהו... אני רק....

פעם כשלמדתצי את החלק של אנסין בכיתה יא' בתיכון נשר לקחתי להם את השיר הזה, מחקתי את שם המבצע כותב לחן וכו' ונתתי לנתח בכיתה. יצא מדהים, אני אעתיק בקרוב את הניתוח שלי לשיר, אולי זה יאיר ולו במעט את השיר הנפלא הזה. בינתיים, תסלחו לי, אני עסוק בלהיות היסטרי, בן התינוק, האח של שחר, בני השני איך שלא תרצו עומד להיוולד בכל רגע, ואני? היסטרי כבר אמרתי??? אז בי בינתיים. תחזיקו אצבעות. יהורם.

למעלה