ייא, טיראל עצובה ומלאת רחמים

Sonata Of Tears

New member
ייא, טיראל עצובה ומלאת רחמים

אתמול היה לי יום סנטר כזה, בבוקר (אחרי בצפר כמובן) הייתי אם ידידה בסנטר, והלכנו למשביר לצרכן והמוכרות עצבנו אותי אז לקחתי להם מסכרה ,פעם הבאה שיתנהגו יפה לכולם ולא יתנו לאנשים להרגיש רע בזה שהם קונים איפור! עכשיו יש להם מסכרה אחת פחות ומינוס של חצי שקל בקופה. בכל מקרה, פתאום נכנסו לחנות שתי בחורות מדהימות ,כל אחת פשוט דוגמנית! הן היו גבוהות נורא, אבל זה לא אמר כלום ,אני ביגלל הגובה ישר בחנתי אותם מכף רגל ועד ראש, מצעתי כמה סימנים ואז אמרתי לעצמי שהן בטוח טראנסיות .ואז אחת צעקה משהו לשניה ופתאום יצא להן קול כזה שסטרטוקסטר עם מגבר נורות של 2000 וולט עושה, וכאלו ,היה להן קול פשוט של גבר גבר הכי גבר, וזה נורא גרם לי להרגיש רע, מצד אחד, כל החיים שלהן רצו להיות אישה, ותראו איזה מדהימות הן וכאלו, גבר "רגיל" לא ממש יבדיל בכל הדברים שאני כן יכולה לשים לב אליהם ,אבל הקול שלהן פשוט מסגיר אותן..וזה כאלו נתן לי להרגיש שעדיין הן לא יכולות להגיע לחלום שלהן וזה קרה אותו סיפור כמה שעות מאוחר יותר ב8 בערך שהייתי אם חברה בהשקה של אורפנד לנד !!!!!!!(:)::: בכל מקרה, אותו דבר, בחורה דיי יפה, ופתאום הקול שלה..בום .

נגה א

New member
יש לי שאלה אלייך

איזה סימנים את יכולה לשים לב אליהם שגבר "רגיל" לא יכול להבחין בהם?

Sonata Of Tears

New member
אלו דברים

שאני לא יודעת להסביר אותן אבל כשאני רואה אותם הם כאלו זוהרים ונצמד להם שלט "תראי" ... עובדה שתמיד אני צודקת בסוף , זה פרופורציות ,זה פנים, זה ישבן, זה רגליים . את גרה בתל אביב , אז את בטח רואה גם ,כי יוצא לי לראות ברחוב המון אבל המון טראנסיות

נגה א

New member
אני בכלל לא מסכימה איתך

ותיזהרי מהגישה הזאת כי היא תחזור אלייך בדיוק כמו בומרנג.

Sonata Of Tears

New member
אני לא ביקשתי שום

דיעה ולא שאלתי עם מישהו מסכים איתי. נתתי עובדות שנכונות בישבילי.

נגה א

New member
אמרת שאני בטח רואה גם כי אני גרה

בתל-אביב (שאגב אני לא גרה שם בכלל). אז אני לא רואה ואני לא מחפשת גם. וברור לי אישית שאי אפשר לראות, לפחות לא תמיד ובכל מיקרה. אבל אם את מתעקשת שככה זה אצלך אז תהיי בריאה.

אורי 0

New member
גם אני לפעמים חושב

שמישהי היא טרנסית. על עוד זה אני שומר את זה לעצמי אין בכך רע. לגשת למישהי ולשאול אותה "תגידי את טרנסית", זה קצת גועלי בלשון המעטה. אבל טיראל - רוב הא/נשים לא מחפשים טרנסיות ברחוב. הם יבחינו אולי שהאשה גבוה, ואולי במעומעם יחשבו שמשהו אצלה שונה, אבל כמעט אף אחת לא תעלה בדעתה. טרנסיות שמתחילות שינוי מוקדם יש להן סיכוי יותר גדול לעבור. בקשר לקול, היה כאן שרשור לפני חודש בערך. דיברו על כך שיש שיטות לשנות את הקול. יש בהחלט די הרבה טרנסיות שאם את לא יודעת - את לא יודעת.

אורי 0

New member
אני *לא* עושה את זה.

לשם הבהרה, אני לא ניגש ושואל. לחשוב מותר?

אני מאוד מבינה אותך

תראי אני לא מכירה הרבה טרנסיות-עד כדי כך שאוכל לחוות דיעה אבל גם אצלי נוצר רושם שאפשר לראות אצל טרנסיות-שהן טרנסיות ולא גנטיות... זאת אחת הסיבות שאני מפחדת לעשות שינוי... יהיה ליקשה מאוד אם בסיום התהליך אני יראה אישה טרנסית ולא אישה גנטית... חוץ מזה שיש עוד כמה בעיות שגם קצת מפריעות לי : כמו שלא יהיה לי מחזור ולא אוכל ללדת... (שזה חלק מהנשיות שבי)

נגה א

New member
אני מקבלת

ומכבדת את מה שאת אומרת לחלוטין. אבל את מודה שלא חסרות נשים גנטיות עם לא מעט מאפיינים גבריים ושאף אחד לא מטיל בספק אם הן טרנסיות או גנטיות, נכון? יש אפילו המון דוגמניות/שחקניות/זמרות שאם מסתכלים טוב יש להן פה ושם מאפיינים במראה שנחשבים גבריים, הקטע שאף אחד לא שם לב לזה כי לאף אחד לא איכפת ואף אחד לא מסתכל על זה, אנשים מסתכלים על המיכלול ועל פי זה שופטים. אני לא יודעת איך את נראית ואני לא פוסלת את איך שאת מרגישה, אבל אני מתקוממת פשוט בכל פעם שמישהי חושבת שנשים גנטיות הן מושלמות ובעלות מראה נשי ללא דופי.

את צודקת

תראי גם אם הייתי אישה גנטית והיו לי מאפיינים גבריים-זה גם היה מפריע לי... אני מודה.... אצל נשים גנטיות-זה לא שלא שמים לב אלא פשוט אומרים:" היא אישה גברית/היא אישה שיש לה מעט מאפיינים גבריים/יש לה התנהגות גברית/קול גברי/פנים גבריות" ואילו אצל טרנסקסואלית יגידו:" היא היתה פעם גבר בגלל זה".... האמת שאני כותבת את זה עכשיו זה ממש מרגיז אותי... שמפלים כאילו לטובה את הגנטיות ולא מסתכלים את המצב באופן שוויוני... השאלה העיקרית: האם אצל טרנסיות יש סיכוי גבוה יותר למאפיינים/התנהגות/קול/מראה/פנים גבריים מאשר אצל האישה הגנטית הממוצעת. (ואני יודעת שחלקכן יגיבו:"מה זה האישה הגנטית הממוצעת"?-אז התשובה ממוצעת לפי הראש הסובייקטיבי שלך)

נגה א

New member
אבל

אף אחד לא צריך לדעת שאת טרנסקסואלית אז זה שם אותך באותו מקום בדיוק כמו כל אשה גנטית עם מאפיינים גבריים. מה שאני מנסה לומר זה שאם כבר להיות מתוסכלת- אז תהיי מתוסכלת כי את מכוערת, לא כי את טרנסית מכוערת.

זה לא בדיוק ככה

בעיקרון את צודקת -אבל איך את מתמודדת ביום-יום עם כל מיני הערות ושאלות למינהם? כאילו אני חושבת (=אני לא יודעת,כאמור אני בתחילת הדרך ולא מכירה כ"כ הרבה טרנסיות שאני יוכל לחוות דיעה. ובשביל זה אני שואלת אתכן פה) שאישה טרנסית צריכה הרבה מאוד פעמים (בניגוד לגנטית) להסביר כל מיני דברים אצלה... ואם היא לא תרצה להגיד שהיא טרנסית??? (אני לדוגמא לא הייתי רוצה להגיד שאני טרנסית לכל ברנש ששואל:"למה את גבוהה"? "למה יש לך קול קצת עמוק/גברי"?.... מה אני בדיוק אמורה לענות???? אם אני לא רוצה להסביר לו את כל סיפור חיי) גוד שבס

נגה א

New member
את לא חייבת להסביר שום דבר

לאף אחד. מי ששואל אותך דברים כאלה אז חסרים לו כמה כללי נימוס בסיסיים.

transman

New member
סבתא, למה את גבוהה כל כך?

כדי לפלות לך כינים יקירתי. ולמה יש לך קול עמוק כל כך? כדי לקריין בטלויזיה (את לא חייבת שום הסבר לאף אחד. אנשים צריכים להתבייש בכאלה שאלות, אם אינם חברים אמיתיים שלך (שאז זה קצת שונה). חוץ מזה, את יכולה להגיד שאין לך מושג על מה השואל מדבר, שגם אמא שלך גבוהה/בעלת קול נמוך, שאת טרנסית (ושיחפשו באבן-שושן מה זה), שאת פולנית/גרוזינית/אוסטראלית/צ'רקסית שאלוהים רצה שתהיי דוגמנית/שחקנית כדורסל ועוד שטויות שמתאימות לרמתו של השואל).

ליטל ו

New member
LOL!

כבר מזמן טענתי שאם מסתכלים על ההיבט המיני בכיפה אדומה, יש שם יופי של "סאבטקסט" טרנסי, וזה חוץ מהageplay והביסטיאליטי (אבל הפוך - מחיה לאדם. יומנאליטי?).

זה באמת אספקט נורא חשוב שצריך לזכור

אני חושבת, שעם אימונים סדירים של לפחות שעה ביום למשך שנה אפשר להגיע לתוצאות טובות, אבל צריך ללמוד גם איך להתאמן, וצריך להתמיד, ואולי להיעזר גם בהדרכה אישית לפיתוח קול.

transman

New member
מישהי מכירה מטפל בדיבור שמבין ענין?

אני מכיר מטפל בדיבור אמריקאי, שמתמחה בטרנסיות (בעיקר) וטרנסים. אולי אנחנו צריכים ל"גדל" לנו כזה מומחה בארץ.

lioz24

New member
אגב, יש גם ניתוח

למי שרוצה לחסוך את כל שעות האימון, יש גם ניתוח במיתרי הקול, הניתוח מיועד גם לאישה "נורמלית" שיש לה קול קצת גברי ולא נעים לה...או לגבר עם קול נשי...בכל מקרה זה יקר, משהו כמו 20 אלף שקל, אבל התוצאות מצויינות

למעלה