ייבוא לישראל מזון ומשקאות

• פותח הנושא mpix
  • פורסם בתאריך

mpix

New member
ייבוא לישראל מזון ומשקאות

אני נמצא בארהב מעוניין להביא מזון ומשקאות מארהב לישראל צריך ייעוץ ועזרה לגבי התהליך כל עזרה תתקבל בברכה יום טוב לכולם

Cappuccino

New member
משלוחים לישראל

call Mark Lawson at (888) 510-1592. הוא מנהל חברת משלוחים שעובדת הרבה עם ישראל. בקש ממנו להמליץ על עמיל מכס ישראלי, אותו תוכל לשאול על הדרישות של ישראל ליבוא מזון. בהצלחה בעסקים!

Benkok

New member
תכין הרבה הרבה אספירין

בגדול התהליך הוא כזה: 1. אתה צריך לבקש מהיצרן את המסמכים הבאים ולהגיש אותם למשרד הבריאות להוצאת אישור מוצר: - טבלת רכיבים (מה קרוי בלעז נוטרישן פעקטס) - אנליזה של המוצר (בדיקת מעבדה) - תעודות של המפעל (ISO, GMP כשרות אם יש וכו') - תרשים של תהליך הייצור (לא חובה בדרך כלל אבל לא יזיק) - הצהרה מהמפעל שמאשר שהוא מייצר את המוצר עבורך. 2. השלב הבא אחרי הוצאת האישורים זה לרכוש את הסחורה. חשוב מאוד לסגור עם היצרן שבמהלך היצור הוא שם את הסטיקר בעברית (מיד נגיע לזה) כי אח"כ זה כרוך בלוגיסטיקה והוצאות מיותרות. כל מוצר שנכנס בשערי ארץ הקודש מחוייב באינפורמציה בעברית עליו. (שם המוצר, שם היצרן, טבלת רכיבים, אזהרות שונות, תוקף וכו'). המצב האופטימלי הוא להדפיס את האינפורמציה בעברית כבר על התוית בשלב היצור הראשוני אבל גם לשים סטיקר זאת לא בעיה, תלוי במוצר כמובן. 3. מכאן זה כבר יותר פשוט כי חברת השילוח/עמיל המכס מטפלים בכל העניינים הטכניים. אתה מן הסתם צריך לצרף למשלוח את כל המסמכים מלמעלה (מסמכים מקוריים או סריקות צבעוניות, על לטרהד רשמי של המפעל עם חותמת וחתימה) ובא לציון גואל... 4. הסחורה הגיעה לארץ, עמיל המכס הודיע לך בהתרגשות שהקונטיינר יצא מהנמל על המשאית לכיוון המחסן שלך. עכשיו מה שנשאר לך זה למכור... בהצלחה

f2china

New member
ייבוא מארה"ב

אני עוסק בסחר חוץ עם סין אבל אשתדל לעזור לך ולקשר אותך. בעיקרון ידוע לי שאם הטובין מיוצרים בארה"ב ותצרף סרטיפיקט אוף אוריג'ן להוכחה אזי אתה פטור ממכס. בכול אופן תפנה לדני עמיל מכס בטלפון 0547418989 והוא יסווג את המוצרים כחוק וייתן לך אינפורמציה מדוייקת. השירות ינתן לך בחינם. חיים www.flight2china.co.il

למעלה