ייבוא מוצר מחו"ל
שלום ליושבי הפורום,
אני מעוניינת לייבא מוצר כלשהו ולשווקו בארץ. זה לא מוצר שקשור באוכל ו/או שתייה. קשור יותר לתחום הטיפוח/קוסמטיקה, אבל אינו קרם או נוזל.
אני עוסק פטור כרגע לעצם העניין (אולי אפילו במעבר לעוסק מורשה), מנוסה קצת בביורוקרטיה של מע"מ, מס הכנסה וכו'.
אני אומרת את זה מראש כדי שתדעו מאיזה מקום אני באה.
יש מוצר X שכבר ראיתי באליבאבא כל מיני יצרנים בסין שמייצרים אותו ואוכל להשיג אותו די בקלות.
גם מבחינת שיווק בארץ יש לי כבר כמה כיוונים, אבל אין לי ניסיון בהבאת מוצרים בחו"ל.
השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
נניח, מה קורה אם אני מזמינה, כאדם פרטי, ארגז - יחסית קטן, כי המוצר ממש קטן ודק - ובו 5000 או 10,000 יחידות.
אדם פרטי יכול בכלל לבצע הזמנה כזו? (האם זה כמו להזמין מוצר מאיביי, למשל?)
זה ייתקע במכס?
האם אני צריכה להירשם כיבואן קודם ורק אז להביא את הסחורה?
האם זה יכול להיחשב כ"ייבוא אישי"? ואם כן - איפה אוכל לקרוא עוד על התהליך הזה.
ניסיתי לחפץ קצת באינטרנט ולא מצאתי הסברים בשפה פשוטה לכל נפש. אשמח לכל תשובה או להפנייה לחומר קריא למישהו שחדש בתחום
תודה מראש לעונים.
שלום ליושבי הפורום,
אני מעוניינת לייבא מוצר כלשהו ולשווקו בארץ. זה לא מוצר שקשור באוכל ו/או שתייה. קשור יותר לתחום הטיפוח/קוסמטיקה, אבל אינו קרם או נוזל.
אני עוסק פטור כרגע לעצם העניין (אולי אפילו במעבר לעוסק מורשה), מנוסה קצת בביורוקרטיה של מע"מ, מס הכנסה וכו'.
אני אומרת את זה מראש כדי שתדעו מאיזה מקום אני באה.
יש מוצר X שכבר ראיתי באליבאבא כל מיני יצרנים בסין שמייצרים אותו ואוכל להשיג אותו די בקלות.
גם מבחינת שיווק בארץ יש לי כבר כמה כיוונים, אבל אין לי ניסיון בהבאת מוצרים בחו"ל.
השאלה שלי היא כזו: מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
נניח, מה קורה אם אני מזמינה, כאדם פרטי, ארגז - יחסית קטן, כי המוצר ממש קטן ודק - ובו 5000 או 10,000 יחידות.
אדם פרטי יכול בכלל לבצע הזמנה כזו? (האם זה כמו להזמין מוצר מאיביי, למשל?)
זה ייתקע במכס?
האם אני צריכה להירשם כיבואן קודם ורק אז להביא את הסחורה?
האם זה יכול להיחשב כ"ייבוא אישי"? ואם כן - איפה אוכל לקרוא עוד על התהליך הזה.
ניסיתי לחפץ קצת באינטרנט ולא מצאתי הסברים בשפה פשוטה לכל נפש. אשמח לכל תשובה או להפנייה לחומר קריא למישהו שחדש בתחום
תודה מראש לעונים.