ייבוא משדר רדיו לארץ ...

elians

New member
ייבוא משדר רדיו לארץ ...

שלום, אני מעוניין לייבא משדר רדיו FM בעוצמה של 100mW האם יש צורך באישור מיוחד עבורו ? זאת על מנת שלא יצא שארכוש אותו והוא יוחרם לי.

black69

New member
כן .... ורוב הסיכויים שלא יאשרו לך אלה אם כן

זה משדר אייפוד כזה . ואתה לא בדיוק בפורום הנכון

elians

New member
מי דיבר על משדר אייפוד ...

אני מדבר על משדר סטיראופוני גדול, לתחנת רדיו לחובב..

4Z7BGG

New member
משדר

אני מניח שלפי התגובות הבנת שחסר משהו בסיסי - מה אתה בעצם רוצה לעשות לא מסתדר משדר של עשירית ווט עם משדר סטריאו גדול................... תנסה להסביר בכמה משפטים לאיזו בעיה אתה מחפש פתרון

elians

New member
גדול מבחינת מימדים ...

ולא מדובר במשדר נייד שמחברים לאייפוד.. המטרה היא לחסוך כבלים של רמקולים בבית

4Z7BGG

New member
עכשיו אתה מדבר

רד מזה......................בשביל להעביר שמע באיכות טובה תצטרך משדר טוב עם תדרים נקיים. יש כאלה - אבל במחיר שלהם אתה יכול לעשות גובלן של חוטי רמקול שלא נדבר על התקדמות לכיוון 5+1 או 7+1 , ששם אותך על משדר של 8 ערוצים. כבלים עבים וטובים - זו הברירה המועדפת, בעיני לפחות, לעניין הזה.

elians

New member
ובכל זאת...

אני מעוניין לנסות את המהלך הזה... הנה תמונה שלו , מבחינת פרודצודרה לייבא דבר כזה לארץ מה התהליך... יש תשלומים? אישורים מיוחדים? מדובר במשדר מבחינת עוצמה די חלש..

4Z7BGG

New member
משדר

נו טוב - חבל שלא אמרת מייד - "אני מעוניין לייבא את המכשיר..... ....."........... יש לך שתי אופציות 1. לפנות למשרד התקשורת - תחום רישוי תדרים עם נתונים טכניים של המכשיר ולבקש אישור לייבא אותו. 2. במידה והמכשיר עולה פחות ממאה דולר - תביא אותו עם DHL אתה מקבל אותו הביתה ונגמר הסיפור

4Z7BGG

New member
משדר

......שלא לדבר על מקלט לכל רמקול, עם סוללות או ספקי כח........................

black69

New member
יש משדרים של 2.4 חוקיים בעלי איכות שמע מצוינת

גם לא יקרים במיוחד. סט משדר מקלט עולה משהו כמו 250 שקל . אתה גם יכול להוסיף מקלטים , כמה שאתה רוצה...

kdr

New member
משדר

שלום אין מצב למשדר איכותי למערכת ביתית. הבעיה בחיבור המגבר לרמקול, נאמר שיש לך מערכת קולנוע ביתי סוף הדרך. אתה מחבר את היציאה מהמגבר למשדר במקום לרמקול, למקלט אתה מחבר את הרמקול, מה יצא מזה ? צליל של ווקמן. הרי היציאה האיכותית של המגבר עוברת הנחתה עצומה באיכות. זה כמו להקליט מוידאו ישירות לוידאו אחר או להקליט מוידאו אחד לשני דרך הטלויזיה ולקבל תוצאה נחותה. אם יש לך מערכת ששווה התקנה, פנה לחשמלאי שיחרוץ בקירות תשתית לחוטים, אם לא איכפת לך האיכות, תמשיך לחפש משדרים.

למעלה