ייבוש חלב וחזרה להנקה

ייבוש חלב וחזרה להנקה

כזכור נאלצתי להפסיק את ההנקה ולצורך בדיקה +טיפול ביוד רדיואקטיבי לייבש את החלב. פניתי לרופא המשפחה שלי שנתן לי כדור משתן ="פוזיד" ואמר לי לקשור את החזה והרבה סבלנות... יש לי סבלנות,אבל כבר אין לי זמן עד לטיפול. אז פניתי לרופאת נשים שנתנה לי "דוסטינקס" ואמרה לי שהכדור הזה הוא בלתי הפיך, כלומר לא אוכל לחזור ולהניק אח"כ בשום מקרה,גם אם המינון של הטיפול יאפשר את זה אחרי תקופה מסויימת. האם זה נכון שאם אשתמש בכדור הזה לא אוכל לחזור מאורח יותר להנקה, למרות שנאמר לי כאן שגם אם אעשה הפסקה של מספר שבועות בהנקה בגלל הטיפול יש לי עוד סיכוי לחזור ולהניק. זה חשוב לי לדעת לפני לקיחת הכדורים- אולי אמצע פתרון אחר. תודה מראש

שלי גת

New member
חזרה להנקה אחרי "דוסטינקס"

אני מצטטת את ד"ר מירי לייבוביץ' - רופאת משפחה ויועצת הנקה מוסמכת: אפשר לחזור להנקה גם לאחר כדורי דוסטינקס, אך זה דורש השקעה, כמו חזרה להנקה לאחר כל הפסקה. באאופן כללי - צריך להתחיל לשאוב עם משאבה מקצועית כל שלוש שעות, ואפשר גם לנסות להניק את התינוק, אך כמובן בשלב ראשון הוא עדיין צריך לקבל מזון מלאכותי. בהדרגה (משך כמה שבועות) ייצור החלב יעלה, ותוכלי להניק יותר ויותר. כדאי להעזר ביועצת הנקה מוסמכת. בהצלחה!

למעלה