ייבשתי אותו טוטאלית.

g o 1 2 3 4

New member
ייבשתי אותו טוטאלית.

יש איזה אחד איתי בבסיס, שמאוהב בי קשות כבר כמה חודשים ארוכים (חצי שנה). הוא נותן לי המון רמזים אבל אף פעם לא משהו ישיר, לכן מה שקורה הוא שאני לא משתפת איתו פעולה, אני סתם מובכת, וכתוצאה מכך הוא לא יודע שיש לי רגשות אליו. אני נהיית קרה אליו ומדחיקה כל רגש. יש לציין שאנחנו ממוקמים באיזה בסיס חור בדרום ואנחנו רואים אחד תשני כל יום. בזמן האחרון נראה לי שהבחור התייאש, ושהוא פועל בכיוונים של בחורות אחרות מכיוון שהוא נקטל ויובש על ידי כל כך הרבה פעמים(יש לי נטייה לקטול אנשים שאני מאוהבת בהם כי אני מפחדת לחשוף רגשות ולהיות פגיעה). אם הוא רק היה אומר לי בדוגרי, הכל יכול היה להיות אחרת. עכשיו אני אוכלת את הלב...ומבאס אותי המצב, כי יכול היה להיות כיף ביחד, אנחנו די מתאימים. יש עצות? אגב אל תגידו לי לבוא ולדבר איתו כי הגיהנום יקפא לפני שאני אעיז לעשות זאת.

MAX D

New member
אם את לא יכולה לדבר איתו

אין מה להציע לך. הוא כבר ממשיך הלאה כפי שעולה ממה שרשמת, מה שמותיר לך 2 אופציות: 1) להמשיך גם כן הלאה ולישכוח ממנו. 2) להתעלות על עצמך ולדבר איתו. בהצלחה.

נ ו ל י 1

New member
את היחידה שמפסידה פה

הוא שתחליטי שאת כן מסוגלת לדבר איתו (הפתרון העדיף) או שתבקשי מחברה שתבדוק את השטח בשבילך. בהצלחה חמודה!

The Cat Woman

New member
אחי משרת בבהל"צ.. מספיק חור בשבילך?

בהל"צ זה בסיס שכוח אל בצוקי עבדה! בכל מקרה, נחזור לענייננו... גם חבר שלי היה ככה בתקופה בה היינו ידידים. הוא היה פשוט מעצבן אותי רוב הזמן והייתי הופכת את כל הרגשות שלי אליו לכעס וחוסר סבלנות אליו כל זה קרה מרוב הציפייה למשהו שפשוט לא הגיע ולא עשה סימנים שהוא הולך להתקרב. בשלב כלשהו חשבתי לי עם עצמי והחלטתי שאני עושה את הצעד הראשון במקומו. הטיול השנתי של כיתה י"ב, לפני שנה וקצת, היומולדת שלי, אנחנו מבלים לנו בנעימים ביום הראשון ואז בלילה בהזדמנות בה שנינו סופסוף לבד- אני לוקחת על עצמי את הצעד הראשון. מאז אנחנו ביחד. תמיד הרגשתי שיש ביננו משיכה, תמיד הרגשתי שאנחנו מתאימים. כמו שאפשר לראות- צדקתי. אני מציעה לך לעשות את אותו הדבר. א. להבין שהוא לא האויב שלך, הוא מישהו שאת צריכה ליצור איתו אינטרקציה חיובית כדי שדברים יתקדמו. ב. להפסיק לקטול אותו ולהתחיל לזרום איתו בכיוונים אליהם הוא חותר. חשבת אולי שבגלל כל הקטילות שלך הוא פשוט מתבאס ליזום משהו? ג. הוא לא יודע שיש לך רגשות כלפיו. בגלל היחס שלך אליו, נראה לי שהוא אפילו חושב שאת שונאת אותו! את יודעת מה את מרגישה, את יודעת מה הוא מרגיש, אבל הוא לא יודע מה את מרגישה! תתחילי להיחשף קצת יותר, תתחילי לזרום איתו, תפסיקי לעשות ממנו פיצי-פצפון. את לא חייבת לדבר איתו גלויות, את יכולה גם סתם לרמוז או פשוט כמו שאמרתי- להיסחף איתו.

הממממ

תשתי קצת יין ודברי איתו.. לא חיב על זה סתם תזרמי תשאלי אם יש מישהיא וזה כבר יזרום... או שתשלחי לו הודעה מדליקה לפלאפון... נגיד הממממ יש מישהיא שאתה דלוק עליה...??.. ונראה כבר...

למעלה