יייאאאאאאאא...איזה שיר הוא שר?

omri120

New member
יייאאאאאאאא...איזה שיר הוא שר?

עכשיו ראיתי בערוץ 1 שיר שעידן רייכל שר. מדובר בערב לזכרה של שושנה דמארי. אני מניח שכל השירים הם של שושנה דמארי. אבל,הוא שר עכשיו איזה שיר ---האם זה השיר של שושנה דמארי?? או שאולי זה מתוך הפרוייקט החדש שלו ביחד איתה?? ורק הפעם הוא שר את זה לבד?? אשמח לשמוע מכם.

parpar219

New member
אז ככה

זה השיר "עלה נישא ברוח" של עידן רייכל מתוך "ממעמקים" ושרה אותו בדיסק שושנה דמארי ז"ל הוא ביצא את השיר בצורה מדהימה אהבתי שהוא סוף סוף לא היה מאחורי הפסנתר ורקד קצת כמו שהוא עושה לפעמים בהופעות כל הכבוד כרגיל!!!

omri120

New member
עלה נישא ברוח!!!!!!!!!!הוא מדהים!!

זה פשוט לא ייאמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב אותו מאוד,אבל עוד לא יצא לי לקנות את הדיסקים שלו!!!(ולא..אני לא קמצן...פפפפפפפפפפפפפפפחחחח אבל,כל שיר שאני שומע שמעורב בו עידן...אני פשוט נדלק עליו!! אני ממש לא אוהב את שושנה דמארי ,ואתמול השתעממתי מכל הערב המעאפן הזה...אבל פתאום שמעתי שיר שעידן שר...וזה היה כ"כ מדהים..שאמרתי "ואווו...לא יכול להיות שזה של שושנה דמארי!!! ואני שמח שאשכרה צדקתי!! יש משהו בלחנים של עידן.....שאין לי אפשרות להסביר. הבנאדם פשוט גאוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הוא מבצע את השיר הזה בהופעות גם?????? שיוווו--אני חייב שידור חוזר של הערב הזה...כדי להקליט את השיר הזה!! אין אפשרות לשמוע את הביצוע הזה,מלבד בהופעה חיה נכון??? (לא רוצה לשמוע את שושנה דמארי!!!!!

parpar219

New member
אמממ

תראה על טעם וריח אין מה להתווכח אבל אני חושבת ששונה דמארי הייתה זמרת מדהימה...בעקרון בדיסק הגרסה הרבה יותר שקטה ובהופעות אני לא זוכרת אם הם מבצעים את השיר..הייתי בהופעה בפעם האחרונה לפני חצי שנה אז אולי מישהו אחר יוכל לענות על זה אבל אני כן מסכימה שהביצוע הקיצבי הזה היה מהממם וטוב נו..עידן רייכל בעצמו שר אז בכלל זה יצא מדהים! חג עצמאות שמח לכולם!

וואו ../images/Emo99.gif

עידן רייכל היה פשוט מדהים ...שר כול כך יפה ....הביצוע היה ממש יפה ביצוע יותר שמח.. והוא עוד רקד חח איזה חמוד הוא שר כמה שירים או רק את השיר הזה??? כי אני בדיוק העברתי ערוץ והוא התחיל לשיר......

betti10

New member
איף..שוב פיספסתי../images/Emo10.gif

מישהו יודע אם יש שידור חוזר?

Saffron

New member
אם אני לא טועה, ../images/Emo29.gif

הם ביצעו את השיר בהופעות רק כששושנה ז"ל התארחה. אני מקווה מאוד שיעלו את ההביצוע שלו ל"עלה נישא ברוח" לאתר, לא יצא לי לראות וזה נשמע מעניין.

הוא נתן אחלה ביצוע

עיבוד קצבי לשיר והוא סוף סוף לא היה ליד הפסנתר, אפילו קצת רקד היה מגניב היה אחלה

Saffron

New member
מוזר לי לדמיין עיבוד קצבי ../images/Emo29.gif

ל"עלה נישא ברוח".

omri120

New member
אז תאמיני לי שמדובר בביצוע מדהים!

יש שידור חוזר?

betti10

New member
זה מה ששאלתי...

אין לי את הלוח של הערוצים. אם מישהו יודע על שידור חוזר שיגיד.

omri120

New member
אממממממ

אולי יש שידור חוזר בלילה...אפילו בערוץ 33. שווה לבדוק

למעלה