יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

Avidor93

New member
יייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!

התקשרתי עכשיו שאמרו פה את הטלפון 09-9595111 זוכר אותו כבר בעל פה חחחח תיעוד שיחה : אני : שלום זה אולפני הרצליה? מזכירה : כן אני : כאן מצלמים את הסדרה ראש גדול? מזכירה : כן אני : אני רוצה להיות ניצב ..... מזכירה : אוקיי תביא לנו את הטלפון שלך ונתקשר אליך עם נצתרך. אני : 00-0000000 (טלפון דה?!) מזכירה : אוקיי נתקשר אליך מתי שנצתרך. אני : טוב תודה רבה ביי! מזכירה : ביי. יאאאא!!!!!! היא אמרה : נתקשר אליך שנצתרך, זה אומר שאולי כן! ואני בטוח שכן למה נדמה לכם כבר מצאו כל כך הרבה ילדים לכל החופש + כמה שבועות אחר כך? יאאא!!!!!!!!!! אלווי אני יהיה נציב תגידו אלווי תאחלו לי בהצלחה.... ואם לא תחברו מה לעשות : 1. לרצוח נציב 2. לרצוח את ההפקה (חוץ מהעוזר צלם הנחמד שלנו
) 3. להתחזות 4. לשבת בשקט בבית (100%) חח... 5. להתקשר עד שיסכימו 6. שונה : ____________ טנקס לכולם! סליחה אני בהתרגשות מאוד.....

3עמיתוש3

New member
חחח אל תדאג הם יתקשרו..

גם אלי הם יתקשרו ואני הייתי היום והיה כל כך כיףףףףףףףףףמ והם ממש נחמדים שם כולם..... גם הנציבים הישנים חחח

PsyGhost

New member
יכול להיות שהתקשרו

אני מניח שאחרת הם היו אומרים לך שהם לא צריכים. אבל אין לי מושג בכלל בעניין ניצבים. ד"א האנשים מההפקה ממש נחמדים.

יאאאאאאאאאאאאא...גמני התקשרתי~!!!

יאוווו אני מתרגשתתתתת!!......אבל פאק...שאלו אותי בת כמה אני ואמרתי 12.5 הגיל האמיתי שלי..ואמרו שאני קטנה אבל אם יצטרכו ילדים בגילי יתקשרו אלי...ניראה לכם שיש לי סיכויים?!!???.. יאוווווווו.....בא לי למווותתתתתתת....

Ben LeVi 232

New member
אני חושב...

שקודם כל זה ממש אחלה! אבל תעשו את זה בטעם כי אם תציפו אותם אולי הם יהיו פחות פתוחים להצעות...

Avidor93

New member
הממ...

לי יש יום הולדת 12 ב 3.8 אבל אני לא יאמר אז יקבלו אותי כי אני די גבוהה אפשר להגיד כמאט תומר

n 0 a

New member
כנסי רגע!

אני התקשרתי היום.. ואני בת 12 וחצי.. ואמרו שיחזרו אלי.. ולא אמרו לי שאני קטנה מדי!

אממ..

לי היא אמרה.. חמודה את קצת קטנה אבל אם נצטרך נצור איתך קשר.. כי בערך הגיל שאפשר כאלו להיות ניצב זה 15....שאלתי אותה

למעלה