ייייייייייייייייששששששששששש!!!

ornusha

New member
ייייייייייייייייששששששששששש!!!

עננה קטנטנה שריחפה מעליי בחודש האחרון עזבה והלכה. נכון, העננה הייתה כל הזמן בצד, ואף פעם לא חשבתי עליה. וגם כשחשבתי, ידעתי שבכל דבר אני אעמוד. והיום אחרי בדיקות והשוואות וישיבה של הרופאה שלי עם אונקולוגים, ורנטגנאים, וכל עוד מיני שמות מפחידים היא התקשרה. ו............... אין כלום!!!
ביקורת עוד שלושה חודשים. אז ככה, בPET האחרון לפני חודש אמרו בלוטת תימוס גדולה. והרופאה הסתכלה, אמרה אני לא יודעת מה זה, זה מופיע הרבה אצל חולי הודג'קין. חוץ מזה צריך לבדוק: האם זה מהמחלה או שריד של הטיפולים. אז מה עשיתי? נשלחתי לCT רגיל. הרופאה אמרה, בואי נעשה CT רגיל, תביאי לי גם את כל הCT והPET הקודמים, ואני ישווה את כולם לראות מה זה. טוב, אז עשיתי CT ואז שמה בנוסף לתימוס גדול אמרו לי שיש לי בלוטת שומן בבית שחי, ועוד בלוטות קטנות בבטן התחתונה. (אמאלה!!!) והיום, בשת הצהריים הרופאה שלי התקשרה ובישרה: "הכל בסדר, ישבנו כולם וחקרנו את זה גם יום אחרי הישיבה, וזהו. תחזרי עוד 3 חודשים לביקות. איזה כיף!!!!

lital_helmer

New member
מוכר לי מאוד הסיפור שלך..

אצלי היה אותו דבר...והרופאה שלי בדקה ובדקה ולא עזבה אותי כל שלושה חודשים CT ככה במשך שנה כמעט.(אפילו שהיא חשבה מההתחלה שמדובר בתימוס כי זה מאוד נפוץ אצל חולי הודג'קין) ופתאום בבדיקה האחרונה שהייתה לי לפני כמה שבועות הכל נעלם. בהתחלה לא הבנתי ושוב לקחו את הצילומים למומחים שונים ומשונים...ואז הרופאה הודיעה לי שבלוטת התימוס הצטמקה חזרה כנראה..ושגם זה קורה. וביקורת הבאה כבר בעוד חצי שנה!

NiR AbR

New member
מצויין! ../images/Emo13.gif

שמח לשמוע! הדברים האלה מטרידים לגמרי ויושבים לך חזק על הראש, אם במודע ואם לא. שמח לשמוע שקיבלת את הבשורות הטובות והגעת לשקט עם הנושא הזה. (טפו, טפו, טפו - רק בשורות טובות
)

יופי ../images/Emo70.gif הלוואי ותמיד

נשמע בשורות טובות ותמשיכי להיות חזקה
הרבה בריאות, ושיהיה לך סופ"ש נפלא!! מיכל

rona39

New member
חדשות נהדרות- שמחה מאוד לשמוע

גם לי לפני חודש היה אותו סיפור. מצאו נקודות בריאות. הרופא חשב שזה פגיעה מהקרנות, אבל רק אחרי שבוע של התיעצויות, הם קבעו בודאות שזה אכן כך ולא גרורות. אבל השבוע שעבר עלי אז היה גרוע יותר מגילוי המחלה. רונית

גרינגו

New member
שמח בשבילך../images/Emo13.gif

בגללך ובגלל רמי התחלתי לזפזפ בין הפורומים

דגנילי

New member
מזכיר לי...

אחרי הלידה של הבן האמצעי שלי (שנתיים בדיוק אחרי ההשתלה), בעודי שוהה בבית החולים יומיים אחרי הלידה..הרגשתי כאבים בגב (כאילו בראות), סיפרתי את זה בביקור רופאים, ושלחו אותי לצילום רנטגן. אחרי הצילום הגיע אלי רופא עם סבר פנים חמורות ואמר לי "לא להיבהל" אבל הם ראו בצילום שיש לי איזשהו גידול בראות - צריך לברר את זה.. מייד הם טירטרו את אמא שלי שתביא מהבי"ח שבו הייתי מטופלת במחלה את צילומי הרנטגן והסי.טי. הקודמים שלי להשוואה.. (רק להזכירכם - הם גניקולוגים). ניבהלתי והתחלתי לבכות.. (יותר מהרגיל כי אחרי לידה את יותר רגישה). במקום לשמוח מהעולל החדש שלי..הייתי מוטרדת שהמחלה חזרה.. התקשרתי להמטולוג שלי שניסה להרגיע אותי..איחל לי מזל"ט וביקש שאבוא אליו לביקור חודש לאחר מיכן. שהגעתי אליו לביקור אחרי חודש..הוא ערך לי בדיקת דם וצילום רנטגן, ואמר לי שהכל בסדר.. פשוט מאוד, צילום החזה שלי הוא לא כמו צילום חזה של בנאדם בריא.. (יש שם כל מיני שרידים מתים) וגניקולוגים שזה לא המומחיות שלהם יכולים לפרש את זה לא נכון. הוא גם אמר לי שמיד אחרי השיחה שלי איתו חודש לפני..הוא התקשר לגניקולוגים במחלקת יולדות ואמר להם לעזוב מייד את הצילומים שלי ושזה לא התחום שלהם ולא עניינם. ואגב כאבי הגב שהיו לי היו תופעות לוואי שכיחות של חומר הרדמה (כי ילדתי בניתוח קיסרי).

דגנילי

New member
ועוד משהו קטן..

קורה שיוצא לי לבקר אצל רופא מהמניין (רופא ילדים,רופא משפחה, רופא א.א.ג., רופא עור, וכדו') ואם הוא שומע שהייתי חולה בהודצ'קין.. הוא מנסה להתחיל לתחקר אותי מה היה לי, למה, מתי, וכמה.... למרות שלילד שלי למשל יש שפעת..או שיש לי קצת קשקשים בראש.. פעם הייתי מספרת את כל "האגדה" - היום אני מרפרפת אותם. במיוחד אני "אוהבת" את המבט המרחם-מבין-מעריץ ושהם אומרים לי כל הכבוד עם עיניים נוצצות מגאווה. זה פשוט עושה לי בחילה. מישהו מכיר את התופעה?

למעלה