יייייייי...איזה כיףףףף!!!

SuperTom

New member
יייייייי...איזה כיףףףף!!! ../images/Emo6.gif

חחחח...קיבלתי הרגע ת´די וי די של לינקין שהזמנתי... טוב...אז הלכתי לראות!!! ביי ביי

SuperTom

New member
את....

כל הקליפים שלהם...גם את של קיור פור דה איטץ´... ראיונות... קטעים מגניבים מאחורי הקלעים וכאלה מסיבוב ההופעות וכל מיני... לא זוכר...עוד המון דברים מעולים... אווווף...רק שזה לא עובד לי...ז"א קניתי ת´גירסת וידאו של הדי וי די...והקלטת לא עובדת בוידאו הדפוק שלי...אני יילך למישהו אחר לראות....חחחח..

SuperTom

New member
חח...בסוף הצלחתי...

לראות אותו....הוא פשוט מעולה!!!! חובה לכל מעריץ שלהם!!!!!!!!!
נשבע לכם...ישבתי ככה שעה מול הטלוויזיה ומתתי מצחוק...חחח..הם ענקייייייייים!!!! חח...הכי קרע אותי שצ´סטר הראה עקיצה שעכביש ארסי עקץ אותו בתחת....חחחחח....
וגם כשהם בפריז והביאו להם איזה אוכל מסריח אז הם זרקו ת´אוכל בחזרה על המטבח...
ויש עוד המון קטעים מעולים...חחח.. בכל מקרה....אתם באמת חייבים לקנות ת´די וי די...חח..שמעתי שיש אותו בכמה חנויות בארץ...אבל לא ת´גירסת וידאו של זה (מה שאני קניתי..כי אין לי די וי די)...ת´וידאו אפשר להשיג בעצם רק בחנויות און ליין...חחח..אתם מוזמנים לקנות מהחנות באתר שלי...!

SuperTom

New member
מאמאזון...

זה אולי לוקח די הרבה זמן עד שזה מגיע אבל זה שווה את זה.... וגם זה יוצא זול יותר מלקנות את זה בארץ...חחח..למרות 20-30 שקל על דמי הובלה וכאלה מארה"ב...חחחח... אם אתה רוצה לקנות תקנה מהחנות הקטנה והחביבה שלי באתר...חחח..זה גם מאמאזון... יש שם באמת הרבה דברים בחנות...חוץ מהדי וי די.... אבל אם יש לך די וי די תקנה ת´די וי די...כי הוא הרבה יותר טוב...ז"א יש בו יותר דברים..חחח..לי אין די וי די אז קניתי ת´וידאו

SuperTom

New member
אייייי....ככה? ../images/Emo12.gif

חחחח...סתם סתם... למה גנב? בגלל שזה מאמאזון..? חחח...לא גנבתי...יש דבר כזה שנקרא...אמממ...סליחה אם אני כותב לא נכון...Affiliate...משהו כזה...לא זוכר איך כותבים את זה...זה אומר שאתה מפרסם באתר שלך מוצרים שלהם ואם מישהו קונה דרך שם משהו אתה מקבל 15% מהמחיר של מה שאנשים קנו...חח..הבנת?

למעלה