היי חתולאים באשר הם. ערב טוב לכם. קשה להקליד ביד אחת, אבל הפרוותי הבריטי-סקוטי החליט לפנק אותי, ולא אוותר הוא בן כמעט 6. לא מזמן עברנו דירה. כדי שלא ייפגע חלילה מההובלה/ניקיון, שהה כמה שעות בכל יום ורק ליומיים אצל קרוב משפחה, שאוהב אותו ושומר עליו כשאנחנו נוסעים. מסתמן שבדירה החדשה (בבניין, ללא חצר), נחמד לו. יש המון מקומות חדשים להלך/לרוץ בהם ולהתחבא בהם או לטפס עליהם לגבוה. נראה שהתרגל ונהנה. אממה, בשבועיים שלושה האחרונים, הוא פוצח בכל אשמורת בוקר ראשונה, בייללות חזקות ופסיכיות במיוחד. גם כשאין סערה או גשם, שנוטים להפחיד אותו. אני מנסה לעודד אותו לטפס עלי ולישון איתי. לפעמים נוזפת שיהיה בשקט, או מפנקת במעט ממרח מפחית, אבל זה לא עוזר להרבה והוא חוזר ליילל חזק וברור ולהרבה זמן. הגברים בבית לא מתעוררים מזה למזלי, אבל את השינה שלי זה גומר. אחרי שאני קמה בלית ברירה ומתחילה להתארגן ליום, הוא תופס לו פינה, מתכדרר לו ולא שומעים ממנו שום ייללה במשך כל היום. מישהו יכול להגיד לי מה נהיה? מה הסיבה לטרלול ואיך פותרים אותו? מילא ביום חול. אבל גם בשבת? מה אכפת לו אם אני ישנה ולמה לדעתו אני אשן כבר בקבר? תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא ולכל מי שיגיב. ברוכים תהיו. ושנדע כבר שקט.