יין כשר = יין מחומם?

יין כשר = יין מחומם?

אני לא מבינה גדולה ביין. אני יודעת מה טעים לי ומה לא, זה הכל וזה מספיק "ידע" בשבילי. מה שכן, שמתי לב שכשאני שותה את אותו יין בחו"ל ובארץ, הטעם שלו שונה - ויותר טעים זה שבחו"ל. ההבדל ביניהם הוא שהיין בארץ - אותו יין בדיוק - איכשהו נהיה כשר, בעוד בחו"ל הוא כמובן לא כשר.
מישהו אמר לי שמה שקורה זה שמייבאים יין מחו"ל ומעבירים אותו איזשהו תהליך של חימום על מנת שיהפוך לכשר. נשמע לי הזוי. האם באמת כך?
ואיך זה באמת שמייבאים יין לא כשר מחו"ל ופתאום כאן הוא כן כשר? הרי לא סתם הטעם שונה...
 
למעלה