ייסורי הגמילה קשים לי החלטתי להתמכר לאבודים...(עוד לא ראיתי...)
ש שוקולד פצפוצים New member 18/8/11 #1 ייסורי הגמילה קשים לי החלטתי להתמכר לאבודים...(עוד לא ראיתי...)
ש שתיקה אחרונה New member 20/8/11 #2 ../images/Emo60.gifסדרה מעולה!!! למרות שהפסקתי בעונה 3 בערך בגלל שהתחלתי לעבוד..וכל פעם אני אומרת לעצמי שאני אחזור לראות ולא יוצא לי (ככה זה כבר חצי שנה חח)
../images/Emo60.gifסדרה מעולה!!! למרות שהפסקתי בעונה 3 בערך בגלל שהתחלתי לעבוד..וכל פעם אני אומרת לעצמי שאני אחזור לראות ולא יוצא לי (ככה זה כבר חצי שנה חח)
B Ballerina 4ever New member 23/8/11 #3 גם אני התחלתי לראות אבודים - בגלל איאן עכשיו אני בפרק 8 של העונה השנייה
ה הארי פוטרית New member 23/8/11 #4 אני התחלתי אתמול לראות וגם רק בגלל איאן אבל אני רק באמצע של פרק 1... ><"
J jasika siton New member 26/8/11 #5 אחת הסדרות הטובות שראיתי! ראיתי אותה לפי הקצב האמריקאי, ולא ידעתי מי זה איאן בכלל. וגם כשהתחלתי לראות את יומני הערפד לא קישרתי בכלל ששני המושלמים האלה - בון ודיימון זה אותו אחד.. אבל מתישהו הבנתי. יש לו שם תפקיד ממש לא משמעותי ודי קטן.. אבל הסדרה מהממת בלי קשר.
אחת הסדרות הטובות שראיתי! ראיתי אותה לפי הקצב האמריקאי, ולא ידעתי מי זה איאן בכלל. וגם כשהתחלתי לראות את יומני הערפד לא קישרתי בכלל ששני המושלמים האלה - בון ודיימון זה אותו אחד.. אבל מתישהו הבנתי. יש לו שם תפקיד ממש לא משמעותי ודי קטן.. אבל הסדרה מהממת בלי קשר.