ייסורי העודפים

שומנית

New member
ייסורי העודפים

שלום לכולן, אני יושבת וקוראת את ההודעות שלכן- לא נעים לי להגיד, אבל עם כוס קפה וופל ביד... אני כבר מיואשת! יש לי ילד בן שנתיים וחצי וילדה בת תשעה חודשים- הם הכי מהממים אבל אני עם 10 קילו עודף. פשוט דיכאון. עברתי כבר את כל השלבים: שכנוע עצמי שבהנקה מותר שיהיה עודף, תסכול, עבודה מטורפת של דיאטה עם ספורט, שוב תסכול... אני מרגישה שאין לי טיפת כוח לאסוף את עצמי ולרזות למרות שזה הדבר שאני הכי רוצה בעולם!!! יש לי רק 3 זוגות מכנסיים שעולים עלי, כל השאר שוכבות בארון ומפהקות משעמום... מה לעשות? מי תתן לי כוח להתחיל? מחכה לתשובה.

חן123

New member
זה קשה אבל רק החלטה

אני מאמינה גדולה בדיאטה שפויה, אבל גם לזה יש ויתורים ומחירים. איך מחליטים? הכי קשה בעולם. לפעמים זו יכולה להיות תמונה שלך רזה, או מפגש מקרי עם חברה שרזתה או כל דבראחר. אבל כל עוד אין החלטה אמיתית מאוד קשה להתחיל

נוגלי

New member
מסכימה עם חן.

הדיאטנית הכי טובה זו את עצמך. תקומי יום אחד בבוקר ותגידי נמאס לי מאיך שאני נראית והפעם אני מתחילה דיאטה ואני לא מפסיקה אותה עד שאני לא יורדת את מס' הק"ג הרצוי. אני ירדתי[לפני ההריון 15 ק"ג רק בגלל שאחותי עשתה דיאטה וקצת קינאתי
בסוף היא נשברה ואני המשכתי] בהצלחה...

אורלי14

New member
מי שתתן לך כוח זו אותה אחת שמחכה

כבר ללבוש את כל זוגות המכנסיים האחרים... כשתהיי מסוגלת לשבת פה עם כוס קפה ובלי ופל - תדעי שעשית את הצעד השני. (הראשון הוא כמובן להיות פה... ואת זה כבר עשית!). אני בטוחה שיש לך כח רצון גדול. את צריכה גם למצוא את הדרך לבצע את זה. אם דרך דיאטנית או דרך קבוצות תמיכה או מה שלא יהיה. הרבה הצלחה!!!

למעלה