ייסורי מצפון בנוסח "רשימת שינדלר"

K a t u s h k a

New member
ייסורי מצפון בנוסח "רשימת שינדלר"

לפני לא הרבה זמן, כשמצבי היה ממש ממש על הקרשים (אם לא מתחתיהם) ניתקלתי במודעה בסגנון "משה קונה הכל" אבל הכוונה להכל היתה דווקא לדברים קטנים מהבית, לא רהיטים אלא בגדים, מצעים, צעצועים,כלי מטבח וכו' וכד'. תאמינו או לא אך ארזתי את כל הבית, השארתי רק את הנחוץ ביותר - ממש מינימום... ומה קיבלתי מזה? 500 ש"ח... הוא לקח איתו שליש משאית ואני 500 ש"ח... מה זה נתן לי אז? טוב שרדתי עוד שבוע (רק הטיטולים עבור שתיים...) אבל בדיעבד אם הייתי אז נתקלת בכם יכולתי גם להעזר וגם לעזור להמוווווווווווון אנשים שבאמת צריכים... כואב הלב...

K a t u s h k a יקרה-

את יודעת מה טוב בקשר לעבר? שהוא עבר! אין בכלל טעם לצער את עצמך טוב שאת כאן איתנו לילה טוב נעמי.

K a t u s h k a

New member
סתם מחשבה חלפה לי בראש ושיתפתי....

תאמיני לי אני ייצור די אופטימיוזה מה שמחזיק אותי על פני המיים.... לפעמים בכל זאת צוללים למטה - אבל טוב שיש מישהו שמושיט יד בזמן! ואני מאוד שמחה להיות כאן בינכם.... רק תפסיקו לריב... פליז.... לא יפה בפני אורחים

K a t u s h k a -

אורחים? מי כאן אורח? הלא את כבר כאן חלק מכולם וכאן תמיד נושיט יד בזמן נעמי.

אדרת2

New member
KATUSHKa

אני קוראת את הדברים שאת כותבת בפורום ומלאת הערכה אליך, אני מבינה שאת חדשה כאן, ברוכה הבאה כמו שמנהלות הפורום כתבו לך. מחמם את הלב הגישה והנתינה שלך, ותראי שעם הזמן כשאדם נותן מתוך אהבה כפי שאת עושה, העולם מחזיר לו דברים טובים. מאחלת לך שתהיה זו שנה חדשה עם דברים חדשים מלאי כל טוב, מכל הבחינות...ודעי שישנה כאן חבורה של אנשים יקרים שעוזרים ועושים ולא נותנים לאחרים ליפול. חזקי ואמצי.

למעלה