ייעוד שאנו בוחרים בו נבחר לפי הכישורים שלנו ?

ייעוד שאנו בוחרים בו נבחר לפי הכישורים שלנו ?

היי עופר ,רותי וחברים יקרים !
השבוע עופר ורותי ענו לי על שאלות שקשורות לגורל ויעוד
קראתי באיזה שהוא מקום שאנחנו בוחרים את הייעוד שלנו לפי הכישורים שלנו
מה דעתכם ?

רותי 11

New member
זה הפוך - את היעוד אנחנו בוחרים מראש

הנמה שלנו היא זאת שבוחרת את היעוד
ובהתאם לכך אנחנו מגיעים לכאן עם הכלים
לאותו יעוד

oferavraham1

New member
ייעוד לפי כישורים

היי דנה,
&nbsp
הכישורים שאת מדברת עליהם הם אלה שעוזרים לנשמה לעבור מסלול ארצי, ולפגוש תחומים או משימות שעליה להשלים בהם דבר או עניין בכדיי לסיים תהליך אחד ולהמשיך לתהליך אחר. וכאן הכישורים שאת מדברת עליהם נכנסים לתמונה ככלי עזר לעבור בהצלחה, ולהתמודד עם מצבים לא פשוטים אך הכרחיים בתיקון או איזון תדרים בעולם הנשמות.
לכל נשמה יש תדר משלה או שנקרא לזה ערוץ שמשמש כערוץ תקשורת עם עולם שונה אחר פנימי יותר ברבדים לא ארציים. נתיב הערוץ משתנה כל הזמן לעיתים תכופות אך המשימה או המטרה נשארת בגדר עצמה ואיננה משתנה, רק התהליכים הפנימיים שמובילים אליה.
ולכן לכל אדם במציאות יש תפקיד, שליחות, ומשימות ארציות שמשפיעות באופן ישיר על רבדים אחרים ואף על ישויות גבוהות ממנו דרך העולם הזה והמציאות הזו.
ולכן חשוב שתתחברי לייעוד שלך, למרות שיש בו קושי נבחרת בפינצטה לעשות אותו כי לדברים שאת עושה השפעה רבה, וגם ברובד או עולם אחר גבוה יותר את עדיין בוחרת לעשות אותו כל פעם מחדש. יש ניגודים בין ה "אני" האחר שלך שהוא את למעשה רק גבוה יותר לבין "האני" הארצי יותר שהם כאחד, אבל חווים תדרים שונים, אנרגיות שונות - ובכל זאת עובדים על אותו תדר, הניגודיות שלהם קורה כתוצאה מחוסר ידע או הסחות דעת. התדרים עצמם לא נקיים כל הזמן, כלומר את לא באה ממקום נקי יש הרבה הפרעות בדרך למקומות האמיתיים שהם קשורים באופן ישיר לדרך או המשימה שלשמה ירדת, זהו כלל הכרחי בכדיי שתוכלי לחוות את עיקר הדבר, את חשיבותו ומהותו למרות שבו זמנית גם אין לו שום חשיבות ומהות. אבל בשביל לפשט את העניין ושלא נכנס כרגע לדברים עמוקים מדיי, נפשט ונסביר שהניגודים שנוצרים בך באופן פנימי חלקם יכולים לעזור לך להגשים, וחלקם יורידו אותך למטה, הכל תלוי בדרגה שלך להכיל את הדברים, בקושי הגורל הניצב מולך.
&nbsp
אני מקווה שהייתי ברור בהסבר
, אם יש לכם שאלות אז אשמח לענות. (גם לי כל המידע הזה חדש בחלקו)
&nbsp

לומר את הכמת אני לא רוצה למלא את היעוד

שלי. לא מעניין אותי לעזור לאנשים נראה לי מייגע וטרחני. יעוד זה לא דבר קדוש היעוד שלי לא מוצא חן בעיני ואני מסרבת לעשות אותו

בקיצור אני שונאת את היעוד שלי

והמחשבה על להגשים אותו לא מסיבה לי הנאה כלל! אז בעיקרון אני חושבת שאבחר מסלול חדש

חברות וחברות יקרים/יקרות תודה לכולכם על התשובות וההסברים שבת

מבורכת לכולם

למעלה