ייעוד

ייעוד

אהלן אנשים, מה שלומכם?
כחלק מהתהליך שאני חווה עם עצמי זה זמן רב, מחפשת אחר הדברים שעושים לי טוב ולהוציא את המהות האמיתית שלי החוצה, כלומר אני עדיין חנוקה איפשהו אי שם מבפנים, אבל לפחות מקבלת יותר ויותר מודעות כלפי עצמי ולומדת להשלים עם כל חלקי אישיותי המפוצלים, אני מגלה שבעצם עם כל הכבוד לכל הארועים והתרחישים בחיי, לא מצאתי עדיין את קצה החוט לייעוד ולמהות האוטנטית שלי. אחרי 2 סמסטרים של תואר ראשון במנהל עסקים - החלטתי לפרוש מהלימודים... פתאום אחרי שצי שנה של לימודים ( אמנם לא כאלו אינטנסיביים ורציניים, אך מספיק בשביל לקבל רקע כללי מה זה מנהל עסקים באופן כללי) - הגעתי למסקנה שזה לא המסלול הנכון עבורי..
שזה לא מה שאני מחפשת ושטעיתי בכיוון... וזה לא עניין של כסף, זמן ואנרגיה שהלכו לאיבוד במשך חצי שנה, אלא זה שבתחום שהייתי בטוחה שאני יודעת בדיוק לאן פני מועדות, מה אני רוצה לעשות עם עצמי בתור קריירה ומקצוע - פתאום המציאות טופחת על פניי ואני מגלה שהכל היה טעות.. נכון,, אפשר להתסכל על זה גם מהבחינה של ניסוי וטעייה שעושים טעויות על מנת ללמוד מהם. אלא שכאן אני מרגישה שהייתי חיה באשליה, עד שסוף סוף מצאתי לימודים אקדמאיים שהייתי אמורה לפתח בהם את הקריירה העתידית - מה מתברר לי? ששוב פעם אני משקרת לעצמי ובעצם הכל היה זיוף שנבע מלחץ לדחוף את עצמי למסגרת מסויימת!! טוב, אני לא רוצה להשמע מעורערת ואבודה כמו תמיד, אבל עכשיו עוד יותר מתברר לי עד כמה אני לא מכירה את עצמי מספיק
איך אפשר להגיע להחלטה לגבי כיוון הקריירה בצורה האופטימאלית ביותר?? איך בכלל אפשר לקבל מושג כללי? אני יודעת שזה צריך להתחיל ב: תמצאי את מה שאת הכי אוהבת לעשות ותפתחי את זה לכיוון המקצועי... אלא שלצערי בנוסחה הזאת כבר די מיושנת בשבילי..

לנושנוש

New member
אי :בהצלחה בטיפול! למיקרה

שהודעה שלי ברחה ממך לעמוד2. ב': השיטה של לברר מה את הכי אוהבת ולידבוק בזה זאת השיטה. את רוצה מה שהוא מיסטי או שמישהו ינחית עליך החלטות מלמעלה? התחלת בטיפול וזה אמור לעזור לך ליבדוק את הכיוון המיקצועי בין השער. את יכולה לנסות לקחת קורסי מבוא קצרים או להתגנב לשיעורים באוניברסיטה. באמת, חוץ ממך אין מי שיחלית. יש נומורולוגים ומיסטיקנים למיניהם שיכולים לתת כיוון ואת יכולה לנסות להעזר בהם. מה שהוא חינם אין כסף. שילחי מיכתב בכתב יד לתוכנית נומורולוגיה בימי שישי ב103FM. התרשמתי מנומורולוג של התוכנית הזאת. בידקי באתר האינטרנת כמה שורות צריך וכו'. כל מה שצריך זה לישלוח מיכתב/פקס ואז יוצרים איתך קשר ומדברים איתך בשידור. אני ממליצה.

שושוצ

New member
מחפשת יקרה../images/Emo140.gif

הצצתי בכרטיסך וראיתי שאת "מחפשת אחר משהו שלא קיים במציאות הזאת"... יקירתי, נראה לי שכאן שורש הבעיה. הרי אם את מאמינה שמה שאת מחפשת לא קיים, איך תמצאי?? את תוקעת לעצמך גול עצמי עוד לפני שהתחלת! הייתי מציעה לך לבדוק את האמונה הזאת בתוכך. מה את מרוויחה ממנה? אולי את בכלל מכורה לחיפוש? החיפוש שירת אותך בדרך כלשהיא עד עכשיו, אבל עכשיו, כשעייפת ממנו, הגיע הזמן לבדוק את השורש שלו, והשורש תמיד נמצא באמונה בסיסית וברווח סמוי כלשהוא (בדרך כלל לא מודע) אני מציעה לך לשאול את עצמך את השאלות הללו, ואח"כ להרפות. התשובות יתחילו לבוא, אל דאגה. לסיום, הרשי לי לצטט את ג'לאל-אדין רומי, משורר ומיסטיקן פרסי מהמאה ה-13 (מתוך הספר "הדיוואן"): בתוך הנפש כוח רב טמון, חפש! בהר הגוף אוצר בלום, חפש! הו סופי-הלך, אם לחיפושים יצאת החוצה אל תביט. הכל בפנים, חפש! (סופי=מיסטיקן מוסלמי)
סיגל

לנושנוש

New member
צטערת שלא הגבתי "בזמן"../images/Emo133.gif

אז מה בדיוק היה שם ללא אחיזה במציאות?? הסבר, נמק והבא דוגמאות קצרות. רצוי קצרות.

למעלה