ייעוץ אורטופדי בהריון

hanash

New member
ייעוץ אורטופדי בהריון

הרופא נשים שלנו...(
) המליץ לנו ללכת למפגש ייעוץ עם אורטופד מומחה במהלך ההריון. הומלץ לנו להפגש עם פרפ' ניסקה (מנהל מח' ארטופדית במאיר, ומומחה בארטופדיית כף הרגל) מה הערף המוסף בייעוץ אצל אורטופד בשלב זה (הריון?) האם מישהו שמע/מכיר/ממליץ על פרפ' ניסקה או על מישהו אחר -אם בכלל?

Adoushi

New member
חנה

אנחנו לא הלכנו לייעוץ ולמדנו את הכל פה דרך האיטנרנט. החומר הרב המצוי ברשת הספיק לנו ובתוך חודש, מרוב קריאה בנושא, נרגענו וידענו מה בדיוק צפוי לנו, שלב אחרי שלב. ממליץ לקרוא הרבה מאוד בפורום ובאתרים שונים, יש המון באנגלית. אם אתם מרגישים שזה ירגיע אותכם ללכת ליעוץ אז לכו על זה. לצערי, לא שמעתי על פרופ' ניסקה. אני חושב שהחברים שכן הלכו לייעוץ, יוכלו לתרום יותר ממני. אילנה, אם אני לא טועה, הייתה בייעוץ והיא בטח תגיב לך.

אכן נכון, הייתי ביעוץ

האמת שהלכתי ליעוץ בזמן הריון, כדי להרגע. אבל למען האמת שמעתי את הרופא אומר את הדברים שכבר ידעתי. כלומר נוצר מצב שאני יכולתי לספר לד"ר בור מה מצפה לי לאחר הולדת הבן. אבל בכל זאת נרגעתי יותר, כי שמעתי את הדברים מרופא שהלך לטפל בילד שלי. בנוסף ראיתי את הרופא, הבנתי שהוא מאוד נחמד,באמת כמו שמספרים בפורום, וזה מבחינתי היה סיום של הלמידה שלי בנושא. כלומר נקודה אחרונה. לפי דעתי כדי ללכת ליעוץ כדי לשמוע והעיקר להתרשם מהרופא שהולך לטפל בילד שלכם (בגלל זה תחשבו לאיזה רופא אתם רוצים ללכת ליעוץ).

נראה לי שכדאי לפגוש

אורטופד או שניים כדי לבחור אצל מי להיות מטופלים. באתר שלנו יש רעיונות לשאלות שמצאנו לנכון שכדאי לשאול. אל תתביישו לשאול מדובר כאן בבריאות ו"לא נעים" זה לא ממש לעיניין.
נוכל להמליץ לכם כאן על אורטופדים. למשל פרופ' וינטראוב באיכילוב וד"ר פנסקי בקפלן. תוכלו לדבר עם מטופלים שלהם מהפורום...

טאניוש

New member
אנחנו מתכוונים ללכת

כל הזמן דוחים (אנחנו בתחושה שיש עוד מלא זמן עד הלידה, רק משום מה הזמן עד להגשת העבודה נראה לי קצר מתמיד למרות שזה אותו תאריך), אבל בטוח נלך. נכון שאין הרבה מה לשאול אחרי קריאה בפורום (גם באתרים באנגלית, משום מה הם אפילו יותר מרגיעים), אבל נראה לי חשוב להכיר רופא וגם שהרופא יכיר אותנו.

hanash

New member
שכחנו..

טניה היה כייף להכירך ביום שישי האחרון. בהצלחה...

טאניוש

New member
עוד לא הלכנו

כנראה שאחרי החגים. אני עוד בסיפור של העמסת סוכר (נשלחתי להעמסת 100 גרם וכולי תקווה שלמרות הכל אין לי סכרת, אבל צריך לעבור את הבדיקה המעצבנת הזאת). כמובן שאעדכן. גם אני שמחתי להכיר!

פתאום הזכרת לי

שבטורונטו גם לא עשינו את זה. שאלו אותי אם יש במשפחה נטייה לסכרת או סכרת ופשוט בגלל שלא אז אמו שאין טעם לעשות. בתאבון
זו גם שיטה טובה להעלות משקל, אולי הייתי צריכה לחשוב על זה

טאניוש

New member
הייתי זוכה בבדיקה הזו גם בטורונטו

לאבא שלי סכרת (לא משהו רציני,סתם אסור לו לאכול את הכל בערך
, בלי אינסולין). אם יגלו אצלי משהו אני אמות כנראה מרעב כי אני חיה על מתוק...ולא עולה!!!!!!

למעלה